szerinted?!
  • Anaid
    Nem a manók érintettek rosszul, hanem amiatt a "totál lehetetlen" álláspont miatt nehezteltem kicsit, meg hogy megbízhatatlan egy szubjektív megfigyelés. Kicsit gúnyosnak hangzottak a leírt szavak a lelki füleimnek. Íme egy tudományt tisztelő ember és gúnyolódik és képzelgőnek tart. Na ezen rágtam be. A hangnem meg nem nézőpont kérdése. Azért én nem voltam veled se, meg mással se "alpári". Néhol a megfogalmazásmód határozottan nem vallott valóban értelmes emberek közötti beszélgetésre, és nem annyira az én megfogalmazásmódom, bár visszavontad, hogy értelmes embernek tartanál. Tévedtél.
    De igazad van, hogy tévedtem. Azt hittem, hogy a tudományos eszmecsere feltételez bizonyos szintű kommunikációt megfogalmazásban, szóhasználatban. Majd igazodok, ha tudok. Ha meg nem, hát kisnyúl.....
    Azt hittem, hogy itt eszmecsere van, nem erőltetés, hogy "én ezt evidensnek veszem és nem lehet más a véleményed." Nekem meg ez jött le.
    Azt meg azért megmondhatnád nekem, hogy mit vizsgálgatnál egy vacak nylonos függönyön?