szerinted?!
-
"Oké, igyekszek pontosabban fogalmazni: a szemellenzős tudomány, a szövegkörnyezetből is kiderülhetett volna, nem a tudományra, hanem egyes képviselőinek szemellenzős hozzáállására vonatkozott."
Ezt kérlek tartsd mindig szemed előtt, és akkor nem kötekszem! :D
De tényleg, ennyi.
"Kettőnk közül én voltam kevésbé agresszív és kevésbé sértegető hangnemű és kevésbé provokatív."
Ez nézőpont kérdése... :)
"nem illetne olyan jelzőkkel, amilyenekkel te illettél és nem olyan hangnemben beszélne velem, amilyet te "megütöttél"."
Nem biztos, hogy eljutunk idáig, ha csak szelíden megjegyzem egyszer, hogy "lehet, hogy nem teljesen úgy van az, ahogy elképzelni teccik".
"Okos ember vagy, szerintem te is tudod, hogy ezért nem várhattál puszit meg pacsit."
Oh, köszi.
Nem vártam, várok. Időnként kissé tompítom az élét, ha túlzásnak bizonyul. Most is épp ezt csinálom. :) Mentségemre legyen mondva, ritkán bizonyul annak...
GVről soha nem mondtam, hogy lehetetlen. Azt mondtam, hogy nem tudunk róla semmi biztosat, meg hogy én még nem láttam, és ebből kifolyólag nincs róla határozott véleményem.
Az egész témával a bajom csak azzal volt, hogy "rossz" irányba eresztetted ki a sértettséged.
"Miért abból indulsz ki, hogy én tévedek? Ennyire telt, vagy ennyire öntelt?"
Ezt tekintettem tévedésnek, hogy az jött le, hogy szerinted téged megvizsgáló orvosok == orvostudomány. Ez objektíven tévedés, nem magas ló, nem nagy arc. Kezdetek óta ezen vitázok veled.
Viszont ha nem így gondolod, akkor ne is úgy mondd.
"Olvasgatom a topicocat és ámulok, hogy te mennyi mindent olvastál, meg mennyi mindenen filóztál oly zsenge korodban......(8-13 éves kor között, na nem semmi!) Csak úgy repkednek a 20, meg 15 éve ez volt, meg az volt hivatkozások."
Ezt kifejthetnéd... Igen, agykontrollra anyukám rá volt kattanva, és eldöntötte, hogy engem is megtanít. Kb alsós voltam általánosban. Az meg 20 éve volt. Legalábbis az első osztály.
Mik röpködnek még? Mi a hihetetlen?
"Az a rohadt függöny meg akkoris lebegett, hisz alapvetően ebből a kérdésből indult minden vita köztünk, és nem manók rángatták!"
Látom ezek a manók érzékenyen érintettek. :) Én csak annyit mondtam, hogy amíg nem zárod ki biztosra a természetes okokat, addig kár továbblépni. Nem volt pontos a vizsgálat, értelmes eredmény nem lesz. Viszont akkor bármit feltételezhetünk, mert nem tudod cáfolni sem. Tehát ilyen kevés információra még az az "elmélet" is teljesen legitim, hogy a manók húzgálják.
Ugyanígy cáfolat sem lesz - kevés az információ.
Lehet, hogy egyes gondolataimat jobban ki illene fejtenem, nem mindig egyértelmű, hogy mit értek alatta...