szerinted?!
-
Alapvetően nyugodt ember vagyok... de kezdem elveszíteni a türelmem ezen az értetlenkedésen.
"Mi az hogy objektív tapasztalat?"
Az, hogy ha mondasz valamit, akkor az alapján _én is_ meg tudom csinálni.
Legyen ez az az állítás akár, hogy az elejtett kő lefelé esik, vagy legyen szó a halottak szellemeiről, de MEGFIGYELŐTŐL FÜGGETLEN, és REPRODUKÁLHATÓ legyen a jelenség, amire az állítás vonatkozik. Ha nem az, akkor a tapasztalat nem tekinthető tudományos vizsgálatnak, tudományos következtetés nem vonható le belőle.
Ebben mi az, ami téged sért? Mi az ebben a dologban az, ami bántja a kis lelked? Rohadtul nem értem...
"Mi a fenéért én tehetek róla, hogy nincsenek megfelelő mérőműszereim? Ha megtehettem volna, rég megmértem volna itt mindent, meg magamat is átvizsgáltam volna, csak hogy véget vessek a találgatásoknak. Na ezt spec elhiheted."
Igen, és képzeld, a világon még senkinél nem volt fizikai labor, aki gömbvillámot látott. EZÉRT NEM TUDUNK RÓLA SEMMIT. SENKI nem tudta még megvizsgálni, ezért NINCS róla tudományos elmélet. Minden gömbvillámos elmélet ezoteria, varázslás, parajelenség kategória, PONT EZÉRT, mert MINDEN információnk egyedi, anekdotális, szubjektív.
"Hát ha nincs tudományos eredmény a GV-ről, ha van, akkoris létező jelenség, ezt azért nem vitatja senki."
Így van.
"Mellesleg, nem hiszem el, hogy annyi idős vagy, amennyinek az adatlapon írtad magad. Hány éves vagy?"
De, pontos az információ. Idén leszek 28.