szerinted?!
  • Anaid
    Mi az hogy objektív tapasztalat?
    Mi a fenéért én tehetek róla, hogy nincsenek megfelelő mérőműszereim? Ha megtehettem volna, rég megmértem volna itt mindent, meg magamat is átvizsgáltam volna, csak hogy véget vessek a találgatásoknak. Na ezt spec elhiheted. De már nem érdekel.
    Én felfogom, hogy te ragaszkodsz ahhoz, hogy műszerekkel mérhetőek legyenek a dolgok. Te felfogod, hogy vannak olyan energiák, olyan dolgok, amelyeket a mai műszerekkel még nem tudunk mérni? Pl azt a tudomány sem vitatja, hogy van erőmezőnk, de mérni még nem tudja biztosan, ha jól tudom.
    Hát ha nincs tudományos eredmény a GV-ről, ha van, akkoris létező jelenség, ezt azért nem vitatja senki. Vagy igen? Lehet, ez neked csak elmélkedés, nekem realitás. A különbség ennyi.
    Ja az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy bár akkor nem foglalkoztak velem a fejreesés után 1,5 évvel, na meg a GV után csak megCT-tek és baromira semmi szervi problémát nem találtak, EEG-n sem, nyaki röntgenen sem. Más vizsgálatot nem végeztek. Kíváncsi vagyok rá, hogy még mindig az e a vélemény, hogy "baj van a fejemmel, az agyammal"? Szerintem nincs.
    Mellesleg, nem hiszem el, hogy annyi idős vagy, amennyinek az adatlapon írtad magad. Hány éves vagy?