szerinted?!
-
Igen értelmes ember vagyok. Jobban mint hinnéd. Nem ragaszkodom a tévedésemhez, csak, kedvesem ami szerinted valótlan, a GV és para utóhatások, az nekem a valóság volt pl. a függönylebegés is. Ezt te nem tudod elhinni, hogy valós jelenség volt, nem huzat. Mellesleg objektív mérőműszerrel, egy iránytűvel is megnéztem, azon a ponton ahol szerintem a GV felrobbant pörgött az iránytű, mint ringlispír. Valami csak okozott ilyen fokú anomáliát, ha előtte semmi nem volt, ráadásul egy év múlva is forgott ész nélkül körbe az iránytű mutatója, de lehet, hogy szerinted ez is csak az én agyam kitalációja volt? Azért, mert számodra egy dolog hihetetlen még nem jelentheted ki, ha kicsit is objektív vagy, hogy valótlan. Nem kell senki felett pálcát törni. Az orvosokra meg nem haragszom már, hogy is mondták? azt hitték, fityfene bajom sincs. Érted? Azt hitték, ahogy te is azt hitted, hogy kamuzok.
Vagy nem? Mellesleg örülj, hogy nem taliztál még GV-vel, nem túl kellemesek az utóhatásai. Egyébként azt olvastam több helyen is, hogy a GV parajelenség, mert totál nem ismerik a természetét, mindig más hatást fejt ki...stb.