szerinted?!
-
raulreal #4140 "Nincsen végzet, csak ha magad is bevégzed." mondták egyszer...tévedtek. Nekem az a sorsom, és az életem "értelme", hogy balfék legyek. Mikor mesélem egy-egy ismerősömnek egy átlagos napomat, azt mondják, hogy ők már rég vettek volna egy pisztolyt, és vagy magukat lőtték volna le, vagy a környezetem tagjait 
De amolyan salsoul módra -szenteltessék meg a neve-
egy két idézet a topik kérdésére válaszként:
"Mondtam már, hogy hétszer csapott belém a villám? Egyszer, amikor a kutyámat sétáltattam. Nem látok már sokat a szememmel, a fülemmel is alig hallok. Néha fogalmam sincs, hol vagyok. Mindig elfelejtek valamit. De tudod mit? Isten mindig emlékeztet arra, milyen szerencsés vagyok, hogy élek."
"Lesznek nagyszerű és rossz pillanataid. Remélem, te tele leszel jóval. Remélem, látsz majd olyanokat, amin ledöbbensz. Remélem, érzel olyat, amit addig még sosem éreztél. Remélem, találkozol emberekkel, akik másként látják a világot. Remélem, olyan életed lesz, amire majd büszke lehetsz. De ha mégsem, remélem, lesz erőd, hogy újra elkezdd."
"Szitkozódhatsz, átkozhatod a sorsot, de amikor a végére érsz, tudnod kell ezeket elfelejteni."