szerinted?!
-
backup6od #4116 A "talán a véletlen, és ez az élő szervezet úgy rendezte magát az idő múlásával hogy neki jobb legyen. alkalmazkodott.""
TALÁN nem kerülte el a figyelmedet hogy mivel kezdted a mondatodat. Szóval, te abban HISZEL hogy véletlen volt. Szíved joga.
De hadd hívjam már fel a figyelmedet arra is hogy a véletlen szóban foglaltatik hogy HA TE MOST JELENLEGI ÁLLAPOTODBAN OTT LENNÉL A BEKÖVETKEZÉS PILLANATA ELŐTT, a bekövetkezés pillanatában a rendelkezésedre álló információk alapján nem gondolnád hogy megtörténik Az.
Nekem a véletlen egyáltalán nem kielégítő magyarázat.
Akartam folytatni de aztán meggondoltam magam, mert ebből úgyis csak veszekedés lenne, hisz te meg vagy győződve arról hogy véletlenül van Élet... és oly nagyon elvakít téged ez a véletlen hogy nem látod, sokkal csodásabb és mesésebb így magyarázni az Életet mint úgy hogy örökké van és magából megnyilvánít részeket hogy ezeket a részeket is megajándékozza csodájának felismerésével. Szóval, te ragaszkodsz a "racionalitáshoz", vagyis ahhoz hogy elhitethesd magaddal mindent tudsz már az életről és még a VÉLETLENEK SEM TUDNAK MÁR NEKED MEGLEPETÉSEKET OKOZNI !
Szerintem ez sokkal inkább bolondság, de ez meg már az én véleményem.
Nagyon igyekeztem visszafogni magam hogy elkerüljem az acsarkodást. AZT azért remélem figyelembe veszem, nagyobb feltételezés az általam leírtakban sincsen, mint a Te általad leírtakban. :)