szerinted?!
  • htr93
    Sokat beszéltetek zenéről is,

amikor én játzok általában csak annyit akarok átadni hogy "ezt figyeld mien ügyes vagyok" amikor magam vagyok, és gyakorlok,(bár sajna zenesuliban a szomszéd termekben hallanak, sőt, több-ben is[több ben wá hogyan kell írni?]:S) akkor magamat etetem azokkel a hanguatokkal, amit az etüd-ök adnak.

Órán sokszor nincs kedvem megkísérelni ezt a hangulatot megfrmálni.

mikor gyakorlok és es elképzelem ahogy mások előtt játszok, és szomorú darabot, inkább röhögök a markomban, mert önző vagyok, hogy ha nekem nincs jo kedvem, hát nekik se legyen, és ivódjon beléjük ez az érzés, hangulat!persze ezt sosem sikerült még elérnem.

eddig egyszer szerettem volna csak átadni egy ilyen hangulatot, amit sikerült talán, csak nem a jó embernek,hanem a tanáromnak.-.-
    őneki csak azért szerettem volna eljátszani mert már sír(t)dogált nekem bánatai miatt, és ha meghallotta volna ezt a két hagözt csellón, akkor megértette volna mennyire kifejező is tud lenni ez az egész. talán meg is szeretné, vagy legalábbis leesne neki mennyire tökéletes, talán ele is szeretne ebbe a zenébe.
    ez a két hangköz egyXD
    E-D kis szeptim és az E felett lévő F-re épített tiszta kvint. csak szép lassan, cselló hangon, vibrálva.XD ez az infó talán EGYES forumozóknak még mond is valamit...(na valyon ki lehet az)