szerinted?!
  • dronkZero
    "És ha te megtapasztalnál egy ilyen élményt az számodra nem lenne a te valóságod része?"

Nem, fiktív élménynek tartanám, mint az álmokat, vagy a drogos hallucinációkat.

"Az agyunk is valóságos dolog, mégsem tudják nálam sokkal okosabbak sem, hogy hogy műkszik pontosan, de nem kételkednek benne, hogy műkszik, csak azért, mert nincs mérőműszer, amivel pontosan feltérképezhető lenne."

Igen, és kettőnk közt itt a nagy különbség: én nem töltöm ki hittel a tudásom hézagait. Nekem nem esik nehezemre kimondani, hogy nem tudom. Nem akarom _mindenáron_, akár valótlansággal is megmagyarázni.

"És megnyugtatlak, nem kajolok be minden elméletet."

Helyes. És lehetőleg, ne is "bekajold", hanem gondold végig, vesd össze a valósággal, és ezek után dönts, hogy elfogadod-e.

"Nem vagyok csak egy ember, semmi több, sosem tartottam magam többnek."
    Ezt gondolom a "mi vagy te, atyaúristen?" kérdésemre írod. Azt ne vedd túl komolyan, az csak piszkálódás volt. Kissé szerencsétlen volt a fogalmazásmódod abban az utolsó mondatodban, úgy jött le, hogy "nekem ez a véleményem, innentől vitának helye nincs", ezért kicsit basztattalak. Nyugi, peace! :)