szerinted?!
  • Anaid
    Nem mérvadó? Egyébként mi a tudományos magyarázat arra, hogy egyesek túlélnek maradandó károsodás nélkül ilyen élményeket, mások meg nem?
    Mi az oka, hogy az oxigénhiány egyeseknél nem okoz semmit hosszútávon, másoknál meg igen? Mi a magyarázata annak, hogy 12-15% emlékszik fényre, többiek nem?Ja egyébként az enyém az abszolút objektív CT alapján nem zakkant meg, köszöni szépen teljesen ép.
    A vitát gondoltam, hogy be kellene fejezni. Tudod nekem sajátos elképzelésem van erről, minek következtében nem értem, hogy tulajdonképpen min vitatkoztok.
    Na, szal, mi van, ha az ún. lélek, az asztráltest és a termelődő bizonyos energiáink mind ugyanaz? Más szavak, de ugyanazt jelenti. A víz is víz marad attól, hogy másképp nevezed. Nálam ez a teória a kiindulópont. Azt mondod, hogy amikor meghalunk a test megszűnik élni, leáll, de mi van a már megtermelt energiáival, melyek a halál pillanatában is körbeveszik: hőenergia, bioenergia, elektromágneses erőmező, a lélek, az asztráltest....ragozhatjuk, de szerintem a gyakorlatban ugyanarról beszélünk, csak más szavakkal mondjuk.
    Na én ezért nem értem a vitákat, mert nekem ez az álláspontom.