szerinted?!
-
Fiúk, (ha fiúk) légyszi fejezzétek be. Nekem spec volt halálközeli élményem és azt a bizonyos fényt is láttam. Tisztában vagyok vele, hogy egyesek Istennek, mások az agy hallucinációjának nevezik, ráadásul olyan emberek zömében, akiknek dunsztjuk sincs milyen, mert ők soha meg nem tapasztalták, elképzelni sem tudják. Az életet a kérdésben én úgy értelmeztem, hogy a jelen életről van szó. A jelen test és lélek együtteséről, nem elvonatkoztatva ettől, sem nem reinkarnációs elméleteket taglalva. Nézzétek, most nagyon őszintén megmondva, nekem tök mindegy a "fényélményt" minek nevezik, mit találnak ki róla. Átélni és túlélni kicsit másmilyen volt, mint hablatyolni róla. Elnézést a kifejezésért. Mi lenne, ha elgondolkodnánk rajta, hogy lehet, hogy az igazság a két szemlélet között van félúton? Csak egy teória, mint bármelyik. Szerintem meg kellene hallgatni ilyen élményt átélt embereket, mit tapasztaltak és megérteni, nem következtetgetni és elméleteket gyártani.Ha akarjátok, ha nem két tűz közé állíttok sok embert, pedig nem is akarnak két tűz között lenni, mert tudják nagyobb a veszélye, hogy megégjenek. Én pl. tudom, mit tapasztaltam, mire emlékszem belőle, nagyon nem az érdekel, hogy ezen tapasztalások pro vagy kontra kiknek szolgáltathatnak ún. bizonyítékot az elméleteikre. Az a fene igazság, hogy jórészt azért nem is akarok róla beszélni, mert csak civakodnak rajta, mint kutyák a koloncon, hogy aszongya, na ugye megmondtam, nem én mondtam meg, nekem volt igazam, nem nekem...stb. Tisztelet a kivételnek.
Vélemény?