szerinted?!
  • backup6od
    Van ám magyarázat erre a bárgyúságra:

Kényelmes ám végigpengetni ezt a szűk 70 évet akár úgy hogy soha nem nézünk szembe a kérdéssel ténylegesen, mi volt az életünk előtt és mi lehet utána. MERT bár a VILÁGEGYETEM összes történése szükséges ahhoz hogy most ezt itt olvashassad, könnyebb onnan kezdeni az életedet ahol kialakult az öntudatod. Az én-tudatod. Az egod. Az az egod, amely azonosítja magát azzal a testtel amelyben most élsz. Ebből ered aztán hogy azt gondolod ennek a testnek az elhalálozásával véget ér a Te életed. Ezzel a testtel való azonosulásod az amely meggátolja hogy észrevedd az egész világegyetem egységet képez, minden folyamat kihat minden folyamatra, az egész Egy ÉLŐ szervezet. Mely EGÉSZ Te vagy. Pontosabban ÉN Vagyok.

Az egész modern civilizáció arra épül hogy ennek a testtel azonosuló éntudatnak menekülési útvonalakat biztosítson azért hogy ne kelljen szembenézni az Igazsággal. Hogy egy Csoda, hogy Él. Az egész természettel visszaél, épp azért mert nem ismeri az Életet. Nem ismeri, így nem becsüli meg azt ! A rajta kívül állónak hitt dolgokban csupán azt nézi hogy állíthatná szolgálatába. Nem nézi senki és semmi más érdekét csak a sajátját ! Ez mind a testével önmagát azonosító énközpontúságából ered !

A modern társadalom egy zsákutca, amely zsákutcában épp most ütközünk neki a falnak elvakultságunk miatt ! Szédületes lesz az eszmélet vagy az eszméletlenség !