szerinted?!
-
backup6od #3892 Komolyan mondom hogy nem bírlak megérteni titeket. Pedig igazán jó képességeim vannak, ezt szerénytelenül állíthatom magamról.
Azt mondod míg meg nem halunk, de gondold már végig mi történik ha meghalsz. Azokat az elemeket amelyekből a tested áll a Földnek visszaadod. DE mi az ami ezeket az elemeket úgy rendezte össze hogy abból egy gondolkodó, érző, önálló, szabad akarattal rendelkező ÉLŐ LÉNY jöjjön létre ?
Ha az ÉLET-ÉLÉS hatott az "élettelen" anyagra és így lelkes lény jött létre az csoda, az alkotás, az teremtés. DE akkor az ÉLET az élettelen anyagtól NEM FÜGG ! AZ anyagban csak bemutatja egy formáját, egy megnyilvánulását: berajzolja magát, itt jártam, ezt és ezt csináltam, aztán továbbálltam: elillantam. De nem semmisültem meg !
A semmiből nem jött létre valami. Valami mindig volt. És ez a valami ÉLŐ volt. Ha halott lett volna, élő nem jöhetett volna létre belőle.
Ha ránéztek egy festményre rögtön tudjátok hogy valaki azt megalkotta. Ezzel szemben az összehasonlíthatatlanul csodálatosabb emberi test remekművéről azt hiszitek a véletlen játéka. Hát nem őrültség ? Micsoda mérhetetlen elvakultság !
És eleve, ha megnézed a Földet és annak folyamatait láthatod hogy úgyszintén ÉL ! Az egész. És ha megnézed hogy a csillagok és bolygók milyen együttélése kell ahhoz hogy egy ilyen csodás bolygó létrejöjjön, hogy gondolhatod hogy mindez a véletlen műve... miközben egy valóban élettelen szobornak is van alkotója ?!?
Minden az életről dalol körülöttünk, ha átalakulásokkal telve is. Önzőségünkben, énközpontúságunkban hisszük azt hogy úgynevezett halálunkkal magának az életnek is vége szakad. Pedig tudjuk már hogy az energia nem vész el csak átalakul. Az alakulás lehetőségei végtelenek.
Mindez olyan messzire vezet ahol már nincs távolság.