szerinted?!
-
nem mondanám, hogy hindu vagyok, csak egyszerűen ezek a nézetek győztek meg eddig, a csillagok is tudnak érdekességet mesélni :)
szóval az asztrológiában is megtalálhatóak azok az összefüggések, melyek a sors vagy a karma-ra irányulnak, viszont ebben az esetben ha van sors, akkor már értelmet (célt) is kap az élet
viszont mégis csak tájékozott vagy egy kicsit a témában, mivel én meg Annie Besant tanítóiról és tanítványairól nem tudok semmit, magáról a hölgyről se sokat, csak ez a három írása tetszett és ezért olvastam el
felhoztam ezt a "tanulás és fejlődés" dolgot, és kapásból majdnem mindenki az iskolapadra asszociál, nem így van!
a szórakozás és pihenés (nem a lustálkodás!!) nem lehet karmikus dolog?
vagy pl. valaki sorra csalja a partnereit, megbánt 10-20-30 embert élete során plusz a feleségeit/férjeit, valószínű -egyik- következő életében igen csak szarúl fogja érezni magát, mivel pont őt fogják sorra kihasználni és eldobni, ez egészen addig lesz így vele míg "meg nem tanulja" a hűséget
mindenkinek van az életében egy olyan téma vagy esemény, ami újra és újra visszatér élete során, rendszerint nem kellemes perceket idézve de meg kellene valahogy oldani, (amúgy mindenki pontosan tudja miről beszélek, mivel egész életetekben, küzdeni kellett vele, és csak visszatér rendre...)
ezek a karmikus feladatok
szívesen írnék még róla, de lassan indulnom kell
szép napot