szerinted?!
-
Ma volt cselló órám, viszonylag sikerült mevédenem magam, a tanár azt mondta ami várható volt..így jártál megmondtam nekedd ezerszer hogy mit kellett volna csinálni, és mégis,attól eltekintve hogy minden teljesen hamis volt,miiinden, az első etüdnél ugy ingadozott a tempó(a szövegelés után eljátszottam teljesen tisztán, űgy hogy csak egy résznél gyorsítottam be, ahol a tanár szolt, de itt beslő kényszerből gyorsítok be sajnos, eljátszottuk ezért kb 10x a részt...)a második etűd szintén totál hamis, dinamika az 0(kettősfogásos etűd a tisztaság a és a dinamika a lényeg az egészben.. dinamika rendben volt most, tisztaság:egy vagy kettő nem volt teljesen tiszta,bár ezt kívülálló már meg nem mondta volna, egyedül annyit szólt a darabhoz miUTÁN eljátszottam, hogy egy mikor egyszerre két hangot játszok, van 1 ütem ahol nem az alsó hanem a felső hangak kell jobban szólnia) . Tegnap 4 darabot játszottam, abbol 2 ezekszerint ugy ahogy rendben, habár a 2 másik a nehezebb:D hát arra ma gyúrtam még egy kicsit, talán nem lesz baj. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán uj szintre emeltem "valamit" azzal, hogy, idő nem levés végett, nem csak játszogatok amikor játszok, hanem koncentrálok, mint állat..