szerinted?!
  • htr93
    Tessék ennyit zenei pályárol! két nappal előbb haltam meg a kelleténél? Feévátelin kellett vola elvéreznem, de ma volt egy vizssga a felvételizőknek, és egyszerűen mindent elbasztam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 nem csak azt ami kérdéses volt hogy elcseszem e mert nehéz, MINDENTXCFD Hát ennyit a felvételiről, talán el se kéne menni... megölni nem mreném magam+tul sok A JÓhoz az esély az életben, de most mi a halál lesz .... Tessék, erre képes az izgalom. a csellótanárom is meghuzta magát hogy ő nem ismer, egyszer kijelentette a többi tanárnak hogy azt a részt amiben egy csomó helyen lassitok/gyorsitok, metronómal játszom, ennyi. Holnao meg hallgathatom a hülyeségét meg hogy mekkora balfasz vagyok és sok szerencsét a felvételihez, asszem szimplán nem megyek be az óráraXD Felvételire se kéne. meg leszek "bélyegezve" én leszek, nem tom milesz a foglalkozásom, de én leszek "x, akit _NEM VETTEK FEL" mierlőtt majd 80 évesen lepörög az életem, az első képben a győri zenesuli lesz majd előttem? MÉgis mi a fenét szórakoztam este 7ig mindenn hétköznap, mikor egy NAGY 0 AZ EREDMMÉNY????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????