szerinted?!
  • htr93
    Köszönöm, próbálkozok a gakorlással, de pont ez az én nagy problémámXD volt már többször hogy leültem CSAK SKÁLÁZNI 2 óra 30 percreXDXD de nem tudok oncentrálni vagy mifene(nosez sajnos igaz) és 1,5 órábol megkéne lennem...

a közeg...ugye?hát nem csak én érzem ezt? voltál már zenei szakközépben? minden gyerek egy hangszeren játszik nagyon kegyetlen modon...szinte ránézel és tudod milyen hangszeren játszik, annyira hiányzik a kezéből:D Mintha minden személy egy ilyen helyen olyan értékes lenne mint 10 másik a mostani sulimban... :D

Volt szerencsém elkapni ahogy egy a közismereti tantárgyak tanítására alkalmazott teremből egy csaj (suli TELE van velük, azt hittem a mostani is eléggé el van eresztve ha lányokrol van szó, de ez a hely felülmulja bőőőven:D:D:) aki egyébként rohadt jol nézett ki, na mindegy, és ahogy kinyitja az ajtot, nekiáll szép lendületesen énekelni...:D

márén is gondoltam rá, hogy jo hog igy eltervezem magamnak, felkészülök a rossz eseményekre szellemileg, de még fel kell dolgoznom hogy valószínüleg használnom is kell őket. ez olyan amivel nem bírsz szembenézni és inkább fel sem fogod, nem ismered elXD. hol is az a pszichológus?:(

Az első bekezdést illetően, ezért kérdéses hogy akarok e egyáltalán zenei pályára menni..nincs visszaút, de lehet hogy nem bírnám...:(