5506
szerinted?!
  • htr93
    Köszönöm, próbálkozok a gakorlással, de pont ez az én nagy problémámXD volt már többször hogy leültem CSAK SKÁLÁZNI 2 óra 30 percreXDXD de nem tudok oncentrálni vagy mifene(nosez sajnos igaz) és 1,5 órábol megkéne lennem...

a közeg...ugye?hát nem csak én érzem ezt? voltál már zenei szakközépben? minden gyerek egy hangszeren játszik nagyon kegyetlen modon...szinte ránézel és tudod milyen hangszeren játszik, annyira hiányzik a kezéből:D Mintha minden személy egy ilyen helyen olyan értékes lenne mint 10 másik a mostani sulimban... :D

Volt szerencsém elkapni ahogy egy a közismereti tantárgyak tanítására alkalmazott teremből egy csaj (suli TELE van velük, azt hittem a mostani is eléggé el van eresztve ha lányokrol van szó, de ez a hely felülmulja bőőőven:D:D:) aki egyébként rohadt jol nézett ki, na mindegy, és ahogy kinyitja az ajtot, nekiáll szép lendületesen énekelni...:D

márén is gondoltam rá, hogy jo hog igy eltervezem magamnak, felkészülök a rossz eseményekre szellemileg, de még fel kell dolgoznom hogy valószínüleg használnom is kell őket. ez olyan amivel nem bírsz szembenézni és inkább fel sem fogod, nem ismered elXD. hol is az a pszichológus?:(

Az első bekezdést illetően, ezért kérdéses hogy akarok e egyáltalán zenei pályára menni..nincs visszaút, de lehet hogy nem bírnám...:(
  • debussy
    Teljesen átérzem a szituációt. Én is voltam hasonló helyzetben. Gondolkodtam sokáig, hogy zenei pályára menjek-e. Az én esetem így nézett ki:
    1. zongorista, ami számomra A Világot jelentette volna
    2. "jópolgáriátlagember"

Tisztában vagyok avval, hogy nagy zongorista nem lenne belőlem, viszont nem tudnék a második lehetőség világában sem élni.
    Szerencsére találtam egy harmadik utat...

Ha rám hallgatsz azt teszel, amit jónak látsz :) Különben is minden alakul majd magától. Bár jobb, ha úgy alakul, ahogy te szeretnéd, máskülönben megbánás lesz a vége.
    Én személy szerint az elsőre szavazok, mert... ez olyan dolog, hogy nem nagyon tudom elmagyarázni. Mindig vonzott az a közeg és légkör.
    Akárhogy is lesz sok sikert és gyakorlást!
  • htr93
    tudjátok, egy döntés elé álltam, habár nem én döntök.akkor keresztút.vagy valami ilyesmi. Vagy felvesznek vagy nem.

1. ha felesznek:

elmegyek egy olyan elvárásokkal teli világba, ahol bezony zenészt képeznek belőlem, s ha majd megszakadok a sok gyakorlástol&zene elmélet tanulástol, nahát akkor leszek átlagos. márpedig kikéne emelkedni a tömegből..TALÁN.. Ha végigszenvedem viszont ezt az utat akkor kapok valamit. aminek már csak az eszmei értéke is hatalmas. A művészet egy ágának magas fokon űzése.

2, ha nem vesznek fel:

Elmegyek talentumba(itt mindenféle képzőművészetet lehet tanulni..) ha kicsit visszafogom magam és ilyenekkel csak 4 30ig foglalkozok 6 50 helyet, már akkor is kiemelkedek a tömegből aztán valszeg siker meg ilyenek, ésmindenki elismerhet majd, hiszen szívből csinálnám, időt nem sajnálva. majd. Hááát ez a könnyebb út, amit hamar végigjárhatnék, na ez egy nagyképű kijelentés, de most megteszem, talán mert nagyképű vagyok, de talán a 8 év zenei pálya kényszeríti ki ezt belőlem, ami még a jövőbel visszatekintve néz rám fenyegetve.FélekXD. SZóval ezt az utat hamar vvagy hamarabb végig lehetne járni, és mit tennék utána? Ha annyira alkotni akarsz, és alkotsz, mit teszel? nem élhetsz ebből, nem is élsz, akkor ez lett volna a szakmád:).

Szóval, nem mindegy mivel töltöd, milyen tartalmat adsz az életednek.

Várom a crit.eket ezzel kapcsolatban, nemhiszem el hogy ebbe ne lehetne belekötni és egészségesen elfilozofálniXD még hasznos is lehet az életemre/életképemre nézve.
  • htr93
    ennek a cikknek köszönhetően eljutott egy adag Ért elem....:D

a ló bemegy a kocsmába:
    -dab sört kérek.
    -tesék.
    később
    -abrakot kérek
    -na de ló! abrakadabra?
  • htr93
    Tök jó, nem csak egy réteg filozofál, azaz mi, bár én régen jártam erre felé, Ennek a cikkhez egy adag ÉRTELEM eljutott az ország felé is, ilyenekre lenne szükség szerintem, tvben is ilyen filozofálásokat még én is szívesen néznék, habár néha lefárasztanak, bár ez egy "felhasználóbarát," könnyen emészthető cikk....Szóval, okos, szép, és igaz dolgok vannak szerintem beleirva, és tök örülök hogy ilyenek vannak...
  • htr93
    látom behalt a topic megen..hát igen, előfordult már párszor
  • htr93
    (Y)a most az milyen??He?
  • Aquir
    egy egészséges körforgást mindenképpen fenn kell tartani hozzánk :)
  • patiang
    ha ezeket kivesszük belőle, akkor: fajfenntartás. A természet rendje. Mert bármennyire is igyekezünk magunkat a természet törvényei alól kivonni, nem megy.
  • patiang
    Szerintem az életnek úgy mint nincs értelme.
    Értelmet az "élő" ad neki. S az bizony lehet rossz is. Hitler, Szálin stb.
  • Aquir
    szeretném látni mennyire szabályszegésből és alantas gonosz célból tudnád megtenni
  • Flamer
    ahah öngyilkosság nem bün?:O pfff!
  • sz4bolcs
    Én magamnak már meg... le is írtam itt valamelyik topicba. :)
  • Balumann
    Nemrég olvastam valahol egy jó "definíciót" az időről, valahogy így hangzott.
    Az időnek egy magyarázata van, minden nem történhet egyszerre.
    :D
  • patiang
    Marhaság? Lehet.
    De mi van akkor, ha netán valóban rezgés, s a kölső körülmények hatására változik a frekije?
    Mert ugye minden mindennel összefügg.
  • patiang
    Nem kötözködni akarok: vajon meghatározták-e már az idő mibenlétét??
    Hisz pl nem állandó, avagy zero (feketelyuk) stb
  • sz4bolcs
    Ezt hívják úgy, hogy szemantikailag túlterhelt fogalom.
  • zoliapu
    Az idő is rezgés ? Hmmm
  • Aquir
    jóak és igazas(!)
  • Christo
    Ezt beteszem ide is. Tegnap előtt tudtam csak meg, hogy végül bekerült az újságba. Kicsit mondjuk ki voltam amikor írtam, de eddig mindenki akinek megmutattam azt írta hogy tök jó lett. Olvassátok azért el, hátha érdekes lesz nektek is.
    link
  • Aquir
    xD
  • patiang
    DE azért egyetértek!!
  • patiang
    Bocsika! Te még csak itt jársz??

Majd ha nagyobb leszel, kérdezd meg a bácsiktól (néniktől), mi különbség van rezgés és rezgés között.
    De addig ne vedd ki a szádból a cuclit!!!
    Te kis ungyuli-bungyuli.....
  • patiang
    "Az élet értelme a punci."

Jah! majd százévesen
  • JohnBlutarsky
    Azért élünk, hogy mások ne unatkozzanak.
  • Aquir
    már leírtuk :)
  • YMan
    leírom a frankót. Aztán mindenki gondolkodjon el rajta, ne csak önnmagában nézze:

Az élet értelme a punci.

:) nagyon is. Egyébként az élő tudományos definiálására egészen egzakt meghatározások születtek, ami alapján nem feltétlen szükséges CH alapunak lennie valaminek ami él.
  • htr93
    Na. megállt az élet. De én megértem hogy minden nap jöttek a 2oldalas filozofálások meg elméletek:) és én is része voltam ezeknek a beszélgetéeknek, vitáknak, én is alakítottam a beszélgetésekstb...XD
  • qaíwsyedx
    MI az hogy rezgések sorozata az élet kérlek fejtsd ki bővebben!!!A telefonom is rezeg amikor hívnak de attól még nem él.

HÁNYSZOR FEJTSEM MÉG KI ATTÓL HOGY REZEG VMI. MÉG NEM ÉLŐLÉNY.
    Ha meg nem vagy képes felfogni iratkozz vissza általánosba ott majd elmagyarázzák
  • htr93
    Muhhaha
  • Fantomlovag
    Örülök, hogy tetszet. :D
  • Balumann
    Hát, ennél szerintem azért jóval több minden van a háttérben :) De nagy valószínűséggel igaz, hogy a működést a rezgések biztosítják.
    A zeneirodalom tanárunk mondott sok dolgot ezzel kapcsolatban, hogy például minden bolygónak megvan a rezgése. Mutatott is nekünk olyat, hogy a bolygó hangjait áttranszponálták, hogy az emberi fül számára hallható legyen, nagyon érdekes volt :)
    Aztán egy dokumentum filmet is megnéztünk, amikben bennszülött sámánok gyógyítottak betegeket, ritmussal. Az szerint megváltozott tudatállapotban megpróbálták a test rezgései alapján megtalálni a hibát, és a megfelelő ritmust lejátszva helyre állítani. (na hát persze, nem tudni hány százalékban segít a beteg hite a gyógyulásban :) ).
    Aztán most volt a fókuszban -ha jól emlékszem, hogy erővel gyógyítanak, és aki hozzájuk ment meggyógyult, bármilyen kezelés nélkül. Ott olyasmit mondtak, hogy kozmikus energiát hívják le, de az előzőkből kiindulva lehet, hogy ugyan úgy a rezgéseket figyelik :)

Remélem fejlődni fog ez a tudomány, ha nem is ad választ az élet értelmére, kialakulására, legalább a "közegészséget" javítják.
  • qetuol
    jajj.. ez fájt.
  • patiang
    S az is elképzelhető, hogy mind az, ami a site-on szerepel nagyon is igaz.
    Nagyon sok tudós tartja úgy, hogy az élet nem más, mint rezgések sorozata.
  • Aquir
    detto [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1083523474&no=3726]#3726[/URL]
  • Balumann
    Bár nem teljesen kapcsolódik a felvetett kérdéshez, azért belinkelem: Biorezonancia, feketén-fehéren
    Szerintem érdekes :)
  • Balumann
    ... ennek is sok értelme volt. Paraszt vagyok, nincs értelmem :DDD Öröm volt vitát folytatni veled... jajh
  • másikisvan
    Bocsánat akkor egyszerűen paraszt vagy. Nem földműves, vagy állattenyésztő, hanem paraszt.

Nem beszélgetek veled mert nincs értelme, nincs értelmed.

Amúgy sem kíváncsi itt senki arra hogy oltjuk egymást. Köszi hogy ide is böffenthettem egyet csá !
  • Balumann
    A 2. bekezdésemhez kiegészítve:
    Mindenkinek vannak hülyeségei, butaságai, de attól még nem lesz hülye vagy buta valaki.
  • Balumann
    Ezt most te tényleg komolyan gondolod? Nem forgattam én ki semmit, nagyon jól tudom miért írtam. Szerintem értelmetlen hülyeség amit idéztél. Véleménynyilvánítás, nem lefitymálás. Ha beszélgetni akarsz erről, akkor talán próbáld meg megvédeni a véleményedet, ha nem akkor nem kell reagálni.
    Azt meg továbbra sem értem, hogy jön ide a politizálás, magyarázd már el kérlek. Megnéztem wikipedia-n is hogy mi a politika, de nem igazán látom itt értelmét.

"ezzel valamennyire engem is lehülyéztél" Ebben nem látom a logikát. Nem alkottam rólad véleményt, nem volt ilyen célzásom, nem ismerlek. Abból nem lehet véleményt alkotni valakiről, hogy miben hisz, vagy miről mi a véleménye.

"és mivel ezt ide beírtad a topikba, valószínűleg azért tetted, hogy tudasd a többiekkel, hogy ez neked nem tetszik"
    A fórum lényegével szerintem nem teljesen vagy tisztába.

"Nem ez a probléma, hanem az hogy olyan stílusban írtad mint ha te lennél a legtudóbb titoktudó életértelmét-fellelt non-plus-ultra menő csávó."
    Hát azért nem egészen. Már neis haragudj, te elolvastad egyáltalán amit idéztél?

Idézet az elejéből:
    "Az önök eredete a fény születéséig nyúlik vissza. A mindenség elgondolt gondolatából világra jött fényrészecskéből, önálló lény, fiú isten keletkezett.
    Az összes létező teremtés ugyanabban a pillanatban zajlott.
    A fény, amivé valamennyien lettek, az értelem, ami lényegüket alkotja, nem más, mint a fénnyé lett istenség része."

Mégha biztosra nem is tudja senki valójában hogyan történtek a dolgok, te ezt értelmesnek találod?
    Ettől függetlenül, én elfogadom ha neked ez a véleményed róla. Ha azt kéred, hogy ne alkossak véleményt arról amit írsz, akkor nem fogok. Erről másmilyen véleményt nem tudok mondani. Nem fogom soronként megcáfolni - mert nem is lehet, végig kell gondolni az egészet.