szerinted?!
-
tudjátok, egy döntés elé álltam, habár nem én döntök.akkor keresztút.vagy valami ilyesmi. Vagy felvesznek vagy nem.
1. ha felesznek:
elmegyek egy olyan elvárásokkal teli világba, ahol bezony zenészt képeznek belőlem, s ha majd megszakadok a sok gyakorlástol&zene elmélet tanulástol, nahát akkor leszek átlagos. márpedig kikéne emelkedni a tömegből..TALÁN.. Ha végigszenvedem viszont ezt az utat akkor kapok valamit. aminek már csak az eszmei értéke is hatalmas. A művészet egy ágának magas fokon űzése.
2, ha nem vesznek fel:
Elmegyek talentumba(itt mindenféle képzőművészetet lehet tanulni..) ha kicsit visszafogom magam és ilyenekkel csak 4 30ig foglalkozok 6 50 helyet, már akkor is kiemelkedek a tömegből aztán valszeg siker meg ilyenek, ésmindenki elismerhet majd, hiszen szívből csinálnám, időt nem sajnálva. majd. Hááát ez a könnyebb út, amit hamar végigjárhatnék, na ez egy nagyképű kijelentés, de most megteszem, talán mert nagyképű vagyok, de talán a 8 év zenei pálya kényszeríti ki ezt belőlem, ami még a jövőbel visszatekintve néz rám fenyegetve.FélekXD. SZóval ezt az utat hamar vvagy hamarabb végig lehetne járni, és mit tennék utána? Ha annyira alkotni akarsz, és alkotsz, mit teszel? nem élhetsz ebből, nem is élsz, akkor ez lett volna a szakmád:).
Szóval, nem mindegy mivel töltöd, milyen tartalmat adsz az életednek.
Várom a crit.eket ezzel kapcsolatban, nemhiszem el hogy ebbe ne lehetne belekötni és egészségesen elfilozofálniXD még hasznos is lehet az életemre/életképemre nézve.