szerinted?!
  • Balumann
    Ezt most te tényleg komolyan gondolod? Nem forgattam én ki semmit, nagyon jól tudom miért írtam. Szerintem értelmetlen hülyeség amit idéztél. Véleménynyilvánítás, nem lefitymálás. Ha beszélgetni akarsz erről, akkor talán próbáld meg megvédeni a véleményedet, ha nem akkor nem kell reagálni.
    Azt meg továbbra sem értem, hogy jön ide a politizálás, magyarázd már el kérlek. Megnéztem wikipedia-n is hogy mi a politika, de nem igazán látom itt értelmét.

"ezzel valamennyire engem is lehülyéztél" Ebben nem látom a logikát. Nem alkottam rólad véleményt, nem volt ilyen célzásom, nem ismerlek. Abból nem lehet véleményt alkotni valakiről, hogy miben hisz, vagy miről mi a véleménye.

"és mivel ezt ide beírtad a topikba, valószínűleg azért tetted, hogy tudasd a többiekkel, hogy ez neked nem tetszik"
    A fórum lényegével szerintem nem teljesen vagy tisztába.

"Nem ez a probléma, hanem az hogy olyan stílusban írtad mint ha te lennél a legtudóbb titoktudó életértelmét-fellelt non-plus-ultra menő csávó."
    Hát azért nem egészen. Már neis haragudj, te elolvastad egyáltalán amit idéztél?

Idézet az elejéből:
    "Az önök eredete a fény születéséig nyúlik vissza. A mindenség elgondolt gondolatából világra jött fényrészecskéből, önálló lény, fiú isten keletkezett.
    Az összes létező teremtés ugyanabban a pillanatban zajlott.
    A fény, amivé valamennyien lettek, az értelem, ami lényegüket alkotja, nem más, mint a fénnyé lett istenség része."

Mégha biztosra nem is tudja senki valójában hogyan történtek a dolgok, te ezt értelmesnek találod?
    Ettől függetlenül, én elfogadom ha neked ez a véleményed róla. Ha azt kéred, hogy ne alkossak véleményt arról amit írsz, akkor nem fogok. Erről másmilyen véleményt nem tudok mondani. Nem fogom soronként megcáfolni - mert nem is lehet, végig kell gondolni az egészet.