szerinted?!
-
Tóbiás beszél- visszatérés sorozat
A változások folytatódni fognak a pénzügyi piacotokon. Ne essetek pánikba! A világ nem hullik szét, nem ér véget! Ne dugjátok a pénzeteket a matrac alá – hacsak persze nem szerettek rajta aludni – de nem jó energia a pénzen aludni. A világ jelenleg a legelképesztőbb átalakulásokon megy keresztül, aminek ti pont a kellős közepén vagytok. Ó, és ti, - nos ez tényleg globális – de ti, akik az Egyesült Államokban éltek, a valaha létezett legfantasztikusabb választási folyamatot láthatjátok. Megosztok most ebből egy kicsit veletek… de előbb duplán le kell ezt ellenőriznem, hogyha…
Namost, érdekesek a jelöltjeitek. (nevetés, Tóbiás kuncog) Érdekes dolgok zajlanak. Nagy a félelem, bár ennek egy része nagyon is a felszín alatt bujkál. Ó, vannak itt mély félelmek az Anti-Krisztus kapcsán, vannak itt mély félelmek globális összeesküvések kapcsán, és mindezen dolgok kapcsán.
Tudjátok ki… Cauldre most kétszeresen is ellenőrzi az információját, de tudjátok ki volt Barack Obama egyik előző inkarnációja? Ezt kérdezem tőletek, és adok némi nyomravezető jelet. Az Egyesült Államok tizenhatodik elnöke Illinois-ból származott, kongresszusi képviselő volt, és az egyik legnagyobb ügyért harcolt, nem csak Amerikában, de az egész Földön. Helyezzétek csak Ábrahám Lincoln képét Barack Obamáé mellé! Látjátok már? Fessetek egy apró kis szakállat Barackra, változtassátok meg Lincoln arcszínét, és már meg is van! Ez az! Ábrahám Lincoln tér vissza Barack Obamaként, hogy segítsen, ne csak ennek az országnak, hanem a világnak is egy új szintre jutni!
El tudjátok képzelni mindazt a sok szenvedést és kihívást, amiben Ábrahám Lincolnnak volt része a maga idejében? Voltak, akik harcoltak ellene, voltak, akik fenyegették őt! Ó, igen, a forgatókönyvek most is nagyon hasonlóak – van potenciál politikai gyilkosságra – de ennek nem kell így történnie, igaz? Nem kell. Ennek nem kell drámával vagy krízissel végződnie. Látjátok ez az, ahol bejön a dráma és a félelem. Ennek nem kell így történnie. Ez az entitás visszatér – ó, és ez nem pusztán Barackról vagy Ábrahámról szól, hanem a tudatosságról – ez az entitás visszatér, de látnokok veszik őt körül, olyanok, akik tudatosság munkások, és akik visszahozzák az energiát a Földnek jelenleg, de ez alkalommal nem lesz polgárháború az Egyesült Államokban. Ez a globális beigazítások, az új látomás időszaka, és lesznek, akik haragra gerjednek.
Lesznek olyanok, akik Barackot fogják hibáztatni. Azzal fogják vádolni, hogy összeesküdött más országokkal, hogy kiárusítja Amerikát, hogy nem hazafiás, hogy ő az Anti-Krisztus, és, hogy muzulmán, meg minden mással is. De ő azért tér vissza, hogy elhozza az egységet, hogy elhozza az egyensúlyt. Ó, és ő, jut eszembe, nagyon, nagyon spirituális. Ábrahám/Barack besétálhatna most ide, ebbe a terembe most – ebbe a terembe – és itt ülhetne, és értene mindent, és kellemesen érintené minden, amiről mi most itt beszélünk, hiszen a Shaumbra kvalitása nála is ott van.
Nem akarok én egy jelöltet sem támogatni. Én…(nevetés, Tóbiás kuncog, Linda azt mondja: Ó igen!) Én nem… egyáltalán van másik jelölt? Kicsoda? (még több nevetés) De ez sem véletlen ám, hogy az egyik jelölt rendelkezik a tudatosság támogatásával és hálózatával – ó, néhányan arról beszélnek, hogy nincs elegendő jártassága, tapasztalata, de ő egy hálózatot hoz – a tudatosság munkások hálózatát. És a másik jelölt pedig, hát ez időnként nagyon nyilvánvaló! Régi Energia, szó szerint és átvitt értelemben is, kedves fickó, de nézzétek csak a dinamikát!
Nem gondoljátok, hogy ez előre el lett tervezve, hogy az egyik jelölt körül van véve energiával és szeretettel – Új Energiával és új szeretettel – míg a másik jelölt a nem túl dinamikus vagy izgatott szerepet játssza, talán azért, hogy lehetővé tegye, hogy a fókusz a másik félre helyeződjön? Nem gondoljátok, hogy mindezt a ti látomásotok segített létrehozni? (valaki a közönségből így szól: -„Hűha”) Hűha, ez helyes. Hűha ez fantasztikus. Ez nem 2012-ben történik, ne várjatok addig, mert akkor lemaradtok a partiról! Ez most történik. Ne féljetek! Ne kerüljetek bele ebbe az egyensúlytalanságba! Ez egy elképesztő dolog, és igen, lesznek változások és váltások, és mindezek a dolgok! Ne ragadjatok bele a drámába! Emlékezzetek rá, hogy miért vagytok itt!
Visszatérés
Új sorozatunk… új sorozatunk. Egy kicsit elragadtak itt az érzelmek. És ma már korábban elmondtam Cauldre-nek, hogy ebben az évben nem fogom magam visszafogni. (Tóbiás kuncog) Vannak dolgok, amiket meg szeretnék osztani veletek, és amiket el akarnok mondani nektek, és mivel mind ilyen messzire eljutottunk, hamarosan csatlakozni fogok hozzátok. Egyszerűen át fogunk ezen menni. Azok közületek, akik eljutottak egészen eddig, szóval ti vagytok azok, akik – hogy is mondjam – akik már mindent kibírtok, akik bármit el tudtok viselni. (nevetés) Ezért ezt fogjuk tenni.
Ennek a sorozatnak – ez a saját teremtésem – a Visszatérés Sorozat címet adtam. A Visszatérés. Én térek vissza. Az utóbbi pár hónapban szabadidőm nagy részét Sam energiájával töltöttem, újra éreztem milyen is embernek lenni, milyen is életre kelni egy fizikai testben. Visszatérek a Földre. Ez egy választás. Ez egy vágy. Nem azért teszem, hogy megmentsem a világot. Azért teszem, mert megtehetem. Nem azért teszem, mert valami grandiózus és fenséges szerepet akarok eljátszani. Azért teszem, mert imádom ezt. Újra sétálni akarok a Földön. Veletek akarok lenni. Tudni akarom, milyen is visszatérni a fizikai formába.
De nem csak ez fog visszatérni. Ti is visszatértek. Visszatértek ahhoz, akik valójában vagytok. Istenségetek előjön álmából. Előjön a többi birodalomban lévő biztonságos helyéről. Visszatér hozzátok ebben az életben.
Ez nem az, amit gondoltok. Ez nem valami hatalmas és fenséges angyal. Ez nem egy fénycsóva. Ez nagyon egyszerű, tiszta és finom. Nem úgy lesz, hogy bejön, és egyszeriben könnyűvé varázsolja az életedet. Nem ad neked egymillió dollárt. Nem leszel csinosabb. Nem tünteti el a ráncokat az arcodról. Sajnálom. (valaki azt mondja: Hát, ez nagyszerű!) Tudom. (nevetés) Lehet, hogy segít a térdeden, de egy orvos valószínűleg jobb munkát végezne. Az istenség visszajön, hogy csatlakozzon hozzád, hogy visszatérjen hozzád, csak, hogy szeressen téged. Kérhetnél ennél többet? Csak, hogy szeressen téged.
Istenséged visszatér ezekben a legbecsesebb és legnagyobb változást hozó időkben, hogy megossza veled a Földi lét megtapasztalását. Mivel tudjátok, kedveseim, lehet, hogy ez lesz az utolsó létidőtök a Földön. Lehet, hogy egyet vagy kettőt még megpróbálnátok becsúsztatni, de lehet, hogy ez az utolsó, és az istenséged meg akarja ezt tapasztalni. Nem másodkézből, nem az inkarnációidon keresztül, nem az aspektusaidon keresztül. Vissza akar térni, hogy veled legyen, hogy megossza veled ezt a létidőt. Többé már nem kell elszigeteltnek lennie. Nincs szüksége védelemre. Visszatérőben van – visszatér az egészhez.
Azért adtam ennek a sorozatnak a „Visszatérés Sorozat” nevet, mert a részek és a darabkák, a saját lelked teremtései is visszatérőben vannak. Én az aspektusaitoknak nevezem őket – egy elmúlt élet itt, egy elmúlt élet ott, egy sérült, szomorú, összetört rész aspektus, amiket mi „szürke” aspektusoknak nevezünk – most visszatérőben vannak. Ezért van az, hogy oly sokatoknak nagyon élénk tapasztalatai vannak, amikor úgy érzitek, hogy határozottan nem vagytok egyedül, ami azért van, mert ezek az aspektusok visszatérőben vannak. A sötét aspektusaitok azok, akik a leginkább vissza akarnak térni, de nem érezték biztonságban vagy szeretve magukat eddig, de most visszatérőben vannak. Minden visszatér.
Minden visszatér, és amikor ez megtörténik, akkor nem a régi utakhoz tér vissza. Ahogy ezek az energiák visszajönnek és visszatérnek hozzád, minden fejlődik. Spirálisan belép a valódi Új Energiába, és többé már nem részekből és darabkákból áll, többé már nem csupán a részek összessége, hanem az összesnél hatalmasabb. Többé nem lehet majd meghatározni a dualitás szerinti fogalmakkal, mint amilyenek a maszkulin/feminin aspektusok, vagy a fény és sötétség aspektusok, mert ez túllép azon a szükségleten, hogy el legyen különítve. Az Vagy, Aki Vagy.
Minden visszatér hozzád. Milyen elképesztő és csodálatos – azt hiszem ti erre a felelősség szót használnátok. De ez nem az. Ez egy tapasztalás. Ez egy lehetőség arra, hogy az az egy legyél, akihez minden visszatér – az aspektusaid, az istenséged, a teljességed. Rá fogsz jönni, hogy ebben az évben az emlékezeted is visszatér. Nem szükségszerűen a tények és a számok, az emberek nevei és ezek a típusú dolgok, mert az lényegében tovatűnik. Hanem elkezdesz emlékezni arra, hogy miért is jöttél ide, és hogy ki is vagy valójában.
Létezik egy bizonyos – hogy is fogalmazzam ezt meg – szóval létezik egy bizonyos gondolati iskola a mi oldalunkon, és a ti oldalatokon is, hogy ne emlékezzetek egy bizonyos pontig. Ne emlékezzetek arra, hogy kik vagytok, ne emlékezzetek a múltatokra. Tudjátok, ha az összes elmúlt életetekre egyszerre emlékeznétek, akkor leugranátok egy toronyház tetejéről. Ez nagyon, de nagyon nehéz lenne, mert elárasztana titeket az a sok-sok tapasztalás, amit nehéz lenne kezelnetek. De most, ebben az Új Energiában ezek visszatérhetnek, és nem kell, hogy magukkal hozzák a sérült, sebzett, megtört vagy sötét energiáikat. Egy új módon térhetnek vissza.
Azért adtam ennek a „Visszatérés Sorozat” elnevezést, mert a Földön az energiák szintén visszatérőben vannak. Az isteni energia visszatér magába a Földbe, ahogy Gaia eltávozik. A Föld Istenisége és mindannyiótoknak az Istenisége a Földdel való szerepetekben szintén visszatér.
A tudat – általánosságban szólva az emberiség isteni tudata – visszatérőben van.
Az arra való emlékezés - a Föld gyökér tudatában - hogy a Föld miért is került megteremtésre elsősorban – ez is visszatérőben van.
Az angyali családok felébredőben vannak, ők is visszatérnek ahhoz az energia mozgáshoz, ami már hosszú eonok óta nem létezett.