szerinted?!
  • htr93
    Afene ez de illúzióromboló, hogy a parasztokról beszélek, aztán a szimpatikust rosszul írom le. Mindegy..

Az élet értelme AKÁR egy célt is takarhat, nem?Kinek mi a célja?

Azthiszem nekem van egy, persze biztosan ebbe is bele lehet kötni valahogy, de azért egész jónak hangzik.

Régen annyira, de annyira szerettem volna gitározni, először csak egy akkusztikuson(jól írtam?:) ) utána pedig egy elektromoson, vagy ilyesmi, hogy egyre komolyabban foglalkozzak valamivel...Ehhez hozzá tenném, hogy
    Bár annyira nagyon előre nem tervezek, de nem a "csak a mának élek típusu nagy reppergyerek vagyok"áá, eggyáltalán nem, de vannak aprób céljaim, mint egy dogát ötösre megírni vagy márpedig legalább 1szer eben a rohadt évben elmegyek a haverjaimhoz és jó l bebaszunk(művészetek völgyén, fesztivál, balaton felett. 10 nap, jul vége, aug.eleje, mindenkinek ajánlom, mert mindenki aki volt már ott, tudja, hogy van valami a levegőben, valami ami után szomjazol ha már megkóstoltad, és hogy erre a 10 naora nem a beunkó parasztok jönnek inni( minden résztvevő faluban 1-2 koncert van naponta) hane ma jófej normális emberek, ezért is nyitott annyira mindenki...) meg ilyenek, de van egy állandó célom. Gitárból fejlődni, hogy egyre durvább dolgokat játszak.

És tudod mit? ha nem a bátyám, 5 éve, hanem amiko kicsi vagyok, 7-8 éve pl. a szüleim vesznek egy gitárt, és elküldenek zenesuliba, akkor én huhh!Boldog lennék. De mostmár mindegy. Ebből eggyébként azt akartam kihozni, hogy most még nem vagyok teljesen szabad, de ha felnövök, nagyob teret kapok... pl. így, 15 évesen, nem hiszem hogy olyan tényleg nagyon jó bőr 23-25 éves nőim lesznek, de ha 23-25 leszek? akkor? Most akkor nem szép az élet? Dehogynem!

+ hogyha ilyen ötletem támad hogy, "olvasni akarok" akkor nem könyörgök zséér, azt majd talán adnak, hanem elmegyek, és veszek egy rohadt Magus vag yforgotten realmsos könyvet(lejárt a égépidőm úgyhogfy még gyorsan annyit:
    (és persze a célom az hogy túléljem a gyerekkort, és később megyíljon előttem a világ!)

Megértem hogy sokakat visszafognak(korombelieket, mert ha őket így elengednék, akkor egy alkoholista tróger seggfej lenne belőle(ismerek egyet. tudja magáról ezt jól) szóval jó hogy visszafogják.

Nem hiszem hogy ebbe a akategóriába tartozom