szerinted?!
-
mivel ez elég hosszú, "Filoozofálás", megint a bekezdésekhez folyamodok, mert mire elolvasom, megtelik a belső memóriám, és ...na...értitek?
(1.)értem. ehhez nem tudok mit mondani, csak azt, hogy:
-még mindig me gakarom fejtenia kérdést
-(a fontosabb) SZERINTEM, az ÉN életemnek NINcs értelme(ugye italáltam azt hgy senkinek sincs értelmes, csak lehetőségek benne)(mint ahogy ezek szerint másoknak se, csak ők adnak maguknak egy célt, és ez lesz az életük értelme)de ha már élek, akkor tom, hogy hogy akarok, és ez nem is cél. csak terv.Szóval az én életemnek nincs értelme, csak ki használom.
(2.)csodálatos. sajna ezt most nem tudom felfogni(észrevetted, hogy te milyen szép szavakat használsz, mit az általunk" én meg józan paraszti ésszel és minél egyszerűbb, hétköznapoi szavakkal próbálom ezt magyarázni???)Szal szerinted nem véletlenül alakultunk ki?és a gondolkodásod nem csak sok kémiai bizbasz, hanem a "szellemed?"
OK. Gondolj bele hogy a világ, na hát az már öreg. és megvan a lehetőség arra, (mondjuk 0.00000023 százalék arra, hogy 1000 év alatt valamilyen élet valahil kialakul. akkor gondolja arra, hogy níócvanezer trilliárdcsilliárd billió ilyen év volt már. í gy már elhiszed?
(3.) most bebizonyítottad, hogy a gépek nem élnek. ügyi vagy.(igazából ezt csak úgí tudhatnánk, ha robotok lennénk de ez megint hülyeség...neem??)
(4.)Mié? és ha én elfáradtam? tudod mit? ehhez inkább " NO COMMENT "
(5.)az agy egész része elrohad nem? úgyhogy tök mindegy....
Húúú bazz lerohad a kezem:)