szerinted?!
-
Rengeteg dolog van amire nincs magyarázat. És az Isten létezése szeirntem egyikre sem az. Természetesen mindenre rá lehet magyarázni, ahogy azt mindig is tették, hogy jobban higgyenek az emberek.
Mivel magyarázod például más vallásoknak a "csodáit". Rengetegen állítják, hogy idegen lényeket láttak (például régi osztálytársam is aki nem volt babonás, mondta hogy 2 testvérével látta az ablakból őket és tudja hogy vannak), de ez inkbb amerikaiaknál jellemző.
Megálmodunk dolgokat, én is volt, hogy megálmodtam már, hogy mi lesz az egyik órámon... Agykontrollba jön elő az álom jósolós szerepe, van 1 könyvem az agykontrollról. Abban ír olyasmit, hogy meg lehet tanulni értelmezni is az álmot. Sokan nyertek lottót a könyv szerint így, hogy álmukban valahogyan előjöttek olyan jelek amik által megtalálta a számokat amik lesznek.
Az agykontrollból tudom, hogy az agy rengeteg dologra képes, amit az nélkül nem is hinnénk (bár én még nem jutottam sikerre a könyv meg hangokkal, remélem majd ha tanfolyamra megyek sikerrel járok :|).
Egyébként ha az agy működése leáll akkor már nem éleszthető újra. A különleges jelenségeket oxigén hiánnyal magyarázzák.
Én olyanról hallottam, hogy kómába volt valaki, és közben elvették valamilyét. Majd sikerült valami féleképpen feléleszteni/felélednie, és megkérdezte h visszakaphatja-e... (sajnos ezek így nem maradnak meg bennem pontosan h hogy történtek, ha esetleg megtalálnám akkor beírom)