5506
szerinted?!
  • Balumann
    Ez tényleg nagyon jó, és igaza van. De azért szerencséje is volt h így alakult neki, úgy könnyű beszélni :D
    A hittel meg halállal kapcsolatban viszont nagyon igaza van.
  • grizzly21
    ez egész jó beszéd.
  • edios
    Szerintem túl van bonyolítva az egész.

{
    string életÉrtelme = new egyén.Célok[]
    }
  • patiang
    Majd ezer év múlva: -tessék mondani, meddig készült ez a világ leghosszabb 4-es metro alagútja
    -tudja a tököm, mert még nincs is kész
  • Balumann
    Annak sose lesz vége :|
  • gebana
    az a 4es metróvonal vége XD
  • csgj
    42... hihetetlen, hogy ezt ennyire kevés ember tudja :P
  • gebana
    az az úgynevezett loál viszketusz kitaláciusz kategória :D
  • patiang
    Jah, és gyurcsány is hasonlókat él át, mert azt mondta, hogy már látja az alagút végét
  • patiang
    Spec én nem az "alagútra" gondoltam, hanem erre: #3305

És, ha valaki ilyeneket lát, előbb-utóbb az alagút jön:D

• mama2
    Én nem félek akkor. Ez olyan hogy becsukom a szemem, magam elé képzelemm az egészet, és annyira elmegy a levegőm, de békesség járja át a testem és a Dédim is látom ahogy ott áll. Én meg gyorsan felnyitom a szemem, mert attol félek, hogy ha egy másodpercig is tovább maradnák úgy, elájulnák és többé nem kelnék fel. Durva ám:P.
  • patiang
    legalább az életednek így van értelme, s nem tök uncsin tengeted:))
  • patiang
    "Nos, kb. ezek voltak a súlyosabb esetek"

sőt még ennél lehet súlyosabb is:X szer X DDDDDD
  • patiang
    Azt írtad máshol, hogy Te már láttad az "alagutat" a fehér fénnyel, és olyankor nem kapsz levegőt, mert ku*vára félsz.

Hát én ha ilyeneket élnék át, már tökre gagya lennék.XXXD
  • loghboy
    Új életcélom: megtalálni az életértelmét, és elmondani az emberiségnek.
  • havercsotány
    nincs itt probléma kiscsákó
  • mama2
    Ja és még azt hozzátenném, hogy ugye az Arabok, Alakh-ban hisznek. Szerintem is van, ő is. Ez úgy képzelem el hogy: fel van osztva: egyik helyen fent odaát egyik helyet elfoglalja Alakh, másikat a Mi Istenünk, aztán megint másik helyen az egyiptomiak Istenei, majd a Görögöké és így tovább. Bár mondjuk ez nem biztos de lehet:P.
  • precision
    semmi.
  • loghboy
    Ez az...ennyi erővel beszélgethetünk a Herrí Photer legújabb részéről... Ki olvasta?
  • trident
    Nem, inkább a tizenéves korban megrekedtekkel van a probléma.
  • Wescone
    Na jó! Úgy látom elszállt a topik.
  • havercsotány
    ha isten létezik akkor mivan? meghív egy fagyira:)
  • Balumann
    Ha Isten létezik, akkor miért kell hinni benne?
  • Balumann
    "Akik hisznek, nem halnak meg, ők élni fognak" Miként fognak élni? Hogyan? Minek? Miért kell, hogy higgyenek és miben?

"De áldozta Jézust, attol hogy együtt vannak, feláldozta az életét."
    Jézus biztos hitt. tehát elméletileg örökké él... akkor csak a testét áldozta fel nem?

"Mert Isten nem jő le a földre, ő fentröl irányítja a dolgoka"
    Miért? Honnan fentröl? Tudjuk, hogy mi van fennt már, hála a technológiának :D

"Isten férfi, de azt nem tudom milyen a bör színe, de ggondolom fehér."
    Honnan tudod? Nem jön le hozzánk :| Férfi? miből gondolod? A filmekben férfi hangon szólalt meg, gondolom onnan :D
  • Balumann
    Rengeteg dolog van amire nincs magyarázat. És az Isten létezése szeirntem egyikre sem az. Természetesen mindenre rá lehet magyarázni, ahogy azt mindig is tették, hogy jobban higgyenek az emberek.
    Mivel magyarázod például más vallásoknak a "csodáit". Rengetegen állítják, hogy idegen lényeket láttak (például régi osztálytársam is aki nem volt babonás, mondta hogy 2 testvérével látta az ablakból őket és tudja hogy vannak), de ez inkbb amerikaiaknál jellemző.

Megálmodunk dolgokat, én is volt, hogy megálmodtam már, hogy mi lesz az egyik órámon... Agykontrollba jön elő az álom jósolós szerepe, van 1 könyvem az agykontrollról. Abban ír olyasmit, hogy meg lehet tanulni értelmezni is az álmot. Sokan nyertek lottót a könyv szerint így, hogy álmukban valahogyan előjöttek olyan jelek amik által megtalálta a számokat amik lesznek.
    Az agykontrollból tudom, hogy az agy rengeteg dologra képes, amit az nélkül nem is hinnénk (bár én még nem jutottam sikerre a könyv meg hangokkal, remélem majd ha tanfolyamra megyek sikerrel járok :|).

Egyébként ha az agy működése leáll akkor már nem éleszthető újra. A különleges jelenségeket oxigén hiánnyal magyarázzák.
    Én olyanról hallottam, hogy kómába volt valaki, és közben elvették valamilyét. Majd sikerült valami féleképpen feléleszteni/felélednie, és megkérdezte h visszakaphatja-e... (sajnos ezek így nem maradnak meg bennem pontosan h hogy történtek, ha esetleg megtalálnám akkor beírom)

• zotja
    baszni kell a sikerért... ennyi :D
  • Wescone
    "Ott állt mellette. Nekem oldalt. Rohadt vékony volt, abnormálisan hosszú végtagokkal. De a megjelenése..."

Az földön kivüli volt, nem isten teremtménye.
  • mama2
    Na, ha nerm hiszel a szellemekbe, meg az ilyenekbe, akkor ezt olvasd el(nem kamu, tényleg megtörtént, méghozzá padavannal a pcdome fórumból.):Eddig még senki sem hitt nekünk, de azért oké, itt is bohócot csinálok magamból.

Nos, amikor oda költöztünk, akkor kezdetnek a padlásról igen érdekes hangok szűrődtek le és nem csak sötétben este, hanem a nap lehető legváratlanabb időszakaiban. Amikor a barinőm feljött lakni oda, mondtam neki, hogy itt ilyen-meg olyan dolgok történnek, de kiröhögött, hogy "oké, biztos, nyugi..." - mindezt igen széles mosoly és kissé sajnálkozó tekintet kíséretében.
    Másnap már nem mosolygott.

HANGOK A PADLÁSRÓL

Mint mondtam,a nap bármelyik részében lehetett hallani. Olyan hirtelen tört rá az emberre, mint egy fejfájás...
    Maga a hang olyan volt, mintha valami rohadt nagy szekrényt huzogatnának odafönnt - VUMMMM-VUMMMM-VUMMMM -néha megszünt és ekkor jött az a rohadt kaparás, amitől égnek állt a hajam. Ez a kaparászó hang olyan volt, mintha valami a fél méter hosszú 10 körmével őrülten kapargatta volna a padlót, néha szép lassan keresztbe áthaladt a szoba felett, majd az egyik saroknál szinte lecsurgott a padlóig.
    Aztán megint: VUMMMMM-VUMMM-VUMMM, eszeveszett egy költöztetőbrigád lehetett, mert össze-vissza tologatták a szekrényeket...
    Szóval nem volt piskóta, volt, hogy egész éjszaka ezt hallgattuk az ágyban, máskor elegünk lett, felkapcsoltunk minden villanyt és kimentünk a kertbe cigizni, úgy fél doboz erejéig.
    Brutál volt, néha amikor visszamentünk, még mindig ment odafennt a buli.

ITT ÁLL MÖGÖTTEM!

Szerintem ez még dúrvább volt.
    Alszunk, erre érzem, hogy a barátnőm bökdös. Ahogy felébredtem, máris megéreztem, hogy a lány oltári ideges.
    -Valaki állmögöttem... - mondta suttogva, a fülembe. Már meg sem emeltem a fejem. Akkor még nem éreztem semmit, de valahogy nem mertem odakémlelni.
    Egyszer azonban egyedül aludtam, jobban mondva próbáltam elaludni. Valamin keményen agyaltam, de egyszer csak minden gondolatom elszállt és az a halálosan bizonyos érzés hasított belém, hogy VALAKI ÁLL MÖGÖTTEM, bassza meg, valaki áll az ágy mellett, fölém magasodik és figyel.... Azt hittem, ott halok meg. Moccani sem bírtam, mint a nyúl, amelynek a kobra elkapja a tekintetét, csak feküdtem, néztem bele a töksötétbe és szinte már hallottam, hogy aki ott áll mögöttem, hogy lélegzik. Egyszerüen nem tudtam megmozdúlni.

OTT VAN A KONYHÁBAN

Még komolyabb volt. Egyszer az egyik überdúrva rémálmomból felriadva - akkoriban sok ilyen volt, amióta eljöttünk, egy sem - természetes módon, mivel nyár közepe volt, elég szomjasnak éreztem magam. Na, mondom, ideje betolni a képembe egy liter ivólét.
    Lassan feltápászokodom és...
    (tudni kell, hogy ahogy kinyitom az ajtót, egy köztes kis helyiségbe jutok, amely után azonnal a konyha következik, tehát a szobából simán kiláttam a konyháig)
    ...megláttam!!!
    ÁÁÁÁÁ...
    Nem egy kibaszott fehér leples, huhogó loser volt, nem valami Casper, vagy ilyesmi.
    Tök sötét volt, a konyha asztalnak is csak a körvonalait láttam.
    Ott állt mellette. Nekem oldalt. Rohadt vékony volt, abnormálisan hosszú végtagokkal. De a megjelenése...
    Sötét volt. Maga az alak. Jóval sötétebb volt, mint a konyhát lepő éjszaka, ezáltal rohadtul ki lehetett venni az ijesztő körvonalakat. Értitek, sötétebb volt, mint az este, valahogy olyan volt, mint a feketeségben egy még mélyebb taóusú feketeség.
    Azt hittem, megdöglök.
    És ahogy ezt a szitut lereagáltam, az sem semmi.
    Szépen visszahátráltam az ágyhoz, lefeküdtem és abban a pillanatban elaludtam.

BUMMMMM - MI A FRANC EZ???

Egyszer balhéztunk a barátnőmmel. Tényleg komoly volt, kiabáltunk egymással, meg ilyenek. Minden cvsaládban előfordúl, istenkém. Fényes nappal volt.
    Valamivel abszolut kihozott a sodromból és felüvöltöttem, hogy hagyja már abba.
    Ugyanebben a pillanatban a tőlünk három helyiséggel arréb levő szobából egy oltári nagy BUMMMMMM hallatszott.
    Azonnal abbahagytuk a balhét és szép lassan átlopakodtunk a kérdéses szobába.
    Az egyik könyvespolc dölt el - hogy a francba, nem lejtőre építettük a szobát, a polcnak még lábai sincsennek, tehát teljes méretével a padlón nyugszik - de nem is ez a főkomolyság, hanem az, hogy a könyvek totálisan beterítették az EGÉSZ szobát.
    Na ezt kapd ki, még a könyvespolc MÖGÖTT is voltak könyvek...

KELLÖGEM

Sokat hallottam már arról a tükrös-gyertyás-verses trükkről. A lényeg a következő: (biztos sokan ismeritek) Intézd úgy, hogy egyedül vagy éjjel a lakásban. Várd mweg az éjfélt. Ekkor gyúts meg négy gyertyát és tedd annak a helyiségnek a négy sarkába, ahol a legtöbbet szoktál lenni. Vegyél elő egy verset - halott legyen az írója - és kezd el hangosan felolvasni. Mikor avégére értél. nézz egy tükörbe és az megmutaja neked, hogyan halsz meg...

Na, én elkezdtem ezt megcsinálni. El is jutotam a vers kb. negyedik soráig.
    Ekkor azonban szó szerint besűrüsödött a levegő. Valahogy azt kezdtem érezni, hogy a levegő minden egyes alkotóelem, minden egyes molékulája a létező legnagyobb rosszindulattal, gonoszsággal viseltetik irántam és mindegyik valahogy elkezdte kiszroítani belőlem a lelkemet. Rohadt dúrva hangulat volt, mintha maga a levegő kezdett volna el morogni sátán módjára...
    Azonnal abbahgytam az egészet ésfeltoltam minden létező villanyt és kimentem a kertbe elszívni egy karton cigit.

EMELKEDJ!!!

Ezt Copperfield tutira megirigyelhette volna...
    Együtt fürödtünk a barátnőmmel, gyertxa, minden, ami ilyenkor kell. Nem tudom, talán a gyertya mégsem kellett volna...
    Fürdünk, a kád csak félig tele vízzel, beszélgetünk, szappanozzuk egymást, ilyenek.
    Egyszer csak azt látom, hogy a kádtól kb. húsz centi magasságban felszerelt tartóból a műanyag szappantartó megemelkedik vagy harminc centit, aztán szépen visszaereszkedik a helyére, mindezt kábé egy másodperc alatt.
    Ránézek a barátnőmre, látom, holtsápadtan néz ő is rám.
    - Láttad ezt?
    Tök egyszerre kérdeztük.
    Kajak egyértelmű volt, tévedés kizárva, az a kurva szappantartó megemelkedett!

Nos, kb. ezek voltak a súlyosabb esetek.

• mama2
    Jó inkbb nem olvasoo ilyeneket, mert még elvesztem a hitem:P.
  • Wescone
    Volt.
    Örömöd lelted a homokvár építésében. Lehet, hogy pont ez a lényeg.
  • gebana
    mármint az a tévhit hogy megáll. nem áll meg amikor a szív, hanem még 10 percig él :D (kell vip jog :D )
  • gebana
    ki kell ábrándítanom téged :D

isten biztos nem azért lett, hogy megterntsen minket, mert úgytom unalmában vetemedett rá :D

én és mindenki már rendelkezik önképpel, amit a képzelete felhasználásával bárhova el tud helyezni. egyik pillanatban az űrben látom magam, a másikban meg látom ahogy gépelek. másik tévhited meg az, hogy az agy a várkeringés megáltától 10 percig még működik.

ha az élők tudnak beszélni a halottakkal akkor mértnem halloma rokonaimat? :D amerikaiak kopizó hülyék :D barna hangról hallotál már XD kb. 1 zinten vannak értelmességileg :D

loál, megjelennek az álmainkban XD hát, agyad, a kis szemet bármit bevág, amit kigondol :D én is álmodtam már halott rokonnal de ezis csak az emlékek miatt van. (nagymamám 3-4 éve halt meg és vagy féléve álmodtam olyat amiben bennevolt. ez normális, feljött 1 emlékből megjelennek XD ez jóvolt :D

azzal magyarázom hogy spekulált hülyeség. hallotam már énis leeső öveket, meg hirtelen kiégett lámpa mikor a nevét kimondták. aki erre alapoz, az térjen vissza az oviba, ott kombinálnak ilyet a gyerekek :D

az álom csupán agyunk játéka, meg minden halál közeli élmény is. úgy látom nem vagy még vele tisztában mire képes a kisöreg, javaslom használd bizalommal, "csodákra" képes :)

• Wescone
    Nem azt mondtam, hogy szánalmas az ilyen ember, hanem azt, hogy én személyesen szánom. Egyáltalán nem ugyanaz.
    Amúgy természetesen nem kell egyetérteni velem.
  • mama2
    Isten volt, van, és lesz. Azért lett, hogy minket megteremtsen. Az ilyen agyi betegnek, akik öntudatukon kívül gyilkolnak, azoknak is megbocsájtá Isten, mert ők nem tehetnek arrol hogy gyilkolnak. Na jó, akkor én is teszek fel kérdést: Mivel magyarázod azt, hogy néhány ember, aki szívrohamot kap, amikor újraélesztik(HA sikerül), akkor arrol számolnak be, hogy Látták a testüket, de mint kívül álló úgy látták hogy az orvosok, újrapróbálják éleszteni. Láttak egy teremtményt, aki lepörgette előttük az életüket, majd ha úgy gondolta, hogy még van dolguk a földön, visszaküldte őket. Az orvosok azt mondják, ezt az agy nem tudta produkálni, ugyanis, ha leáll a szív, már az agy se kap vért, ezáltal, nem tud halucinációkat képezni. Hogy magyarázod azt, hogy az Amerikaiak, kutatnak a Fehér Zaj jelenséág után, amivel ké/hang formájában, azt élők komunikálni tudnak a halottakkal ÉS már eredményeket is értek el. Hogy magyarázod azt, hogy velem is történt egy csoda? Mivel magyarázod, hogy a szeretteink a haláluk után, akár hónapokig megjelenhetnek az álmainkban. Hogy magyarázod azt, hogy az egyik ismerősünk, férje meghalt. Cigit szívott, és egyszer az ismerősünk(Innentől Etan néni), azt álmodta, hogy a férje megjelenik az álmában szájában cigivel. Ezt Eta néni úgy vette le, cigit akar. Vitt a sírhoz ki cigit, és PONT ADDIG, nem aldut el a cigi, amíg a valóságban Eta néni férje szívta. De szél se fújt, nem fújhatta el, semmi nem történhetett, de PONT ADDIG nem aludt el, amedig az életben is szívta. Ezt mivel magyarázod? Mivel mmagyarázod azt, hogy anyukámnak a Dédim megjelent álmában, és felkelt a sírjábol, majd azt mondta, hogy félt, hogy felboncolják. Ezeket hogy magyarázod??
  • gebana
    hát nemtoom, akkor a fél világ kettérepedt seggel császkál? XD
  • patiang
    nincs nekije bakhatnékja, sőt már tele van a töke a szexuális élettel

csak mindig mondják neki, és mivel Ő szeret bennünket, teljesíti is:XD
  • patiang
    "honnan van isten? honnan lett? hogyan lett? és egyáltalán minek?"

az első három arra való, hogy rágódjunk rajta

az utolsó meg gondolom tiszta:XDDD
  • gebana
    kakikálni vagy bakhatnékja van? mert 1iksem jelemző a lélekre :D
  • patiang
    látod ebben óriásit tévedsz: szokták vala mondani/ ba**za meg az ""

-Miért nem hord az Isten gatyát?
    -Mert, akkor nem győzni letolni.

• gebana
    igen? azoknak a lelke is, aki öntudatukon kívül gyilkolnak? akik betegség miatt agresszívak és öltek már, mert nem fogják fel tetteiket? láttam pár agyi betegségről filmet és volt 1 kifejezetten az agresszivitásokról szóló része, amiben teljesen nyugott emberek voltak, de ha borult az agyuk, élőlény nem maradhatott a közelükben.

ezt vard össze :D