szerinted?!
  • gebana
    ki kell ábrándítanom téged :D

isten biztos nem azért lett, hogy megterntsen minket, mert úgytom unalmában vetemedett rá :D

én és mindenki már rendelkezik önképpel, amit a képzelete felhasználásával bárhova el tud helyezni. egyik pillanatban az űrben látom magam, a másikban meg látom ahogy gépelek. másik tévhited meg az, hogy az agy a várkeringés megáltától 10 percig még működik.

ha az élők tudnak beszélni a halottakkal akkor mértnem halloma rokonaimat? :D amerikaiak kopizó hülyék :D barna hangról hallotál már XD kb. 1 zinten vannak értelmességileg :D

loál, megjelennek az álmainkban XD hát, agyad, a kis szemet bármit bevág, amit kigondol :D én is álmodtam már halott rokonnal de ezis csak az emlékek miatt van. (nagymamám 3-4 éve halt meg és vagy féléve álmodtam olyat amiben bennevolt. ez normális, feljött 1 emlékből megjelennek XD ez jóvolt :D

azzal magyarázom hogy spekulált hülyeség. hallotam már énis leeső öveket, meg hirtelen kiégett lámpa mikor a nevét kimondták. aki erre alapoz, az térjen vissza az oviba, ott kombinálnak ilyet a gyerekek :D

az álom csupán agyunk játéka, meg minden halál közeli élmény is. úgy látom nem vagy még vele tisztában mire képes a kisöreg, javaslom használd bizalommal, "csodákra" képes :)