szerinted?!
  • gebana
    mert azokon a keveseken (jó sokvan de az összből nézve) kívül akik híresek csak gagyiznak. :D
    és ez csak a poposizé és elnézést kérek mindenkitől, csak én sajnon így gondolom, biztos szeretnek zenélni de, van amit nem szeretek.

ha ilyen komoyzenés valami, azt azért nem mert vagy jó és utazna mindig, vagy átlagos és 1-2 zenekarban van benne és nemtom, nemszeretném

másrészt viszont (csak komoly zenénél :P ) biztosan büszke lennék rá,, hogy koncerteken van és biztos sokra s elmennék (többek közt a komolyzenét is szeretem) de akkorse :D

100% hogy velem van a baj, de XD én csak normál munkát tudok elképzelni. ami állandó és biztos meg ezek, nem mint sprotoló, zenész stb.

lényeg a lényeg, amíg terhes nő lesz a házban addig semmilyen hangos zene nem fog szólni :D (1ik tanárom azt mondta hogy állítólag azok a gyerekek valószínű hogy zenészek lesznek, akik még az anyjukban levő időszak alatt zenét hallgattatnak velük :D )

na tessék 1 szép kis ellentmondásos, hülyeség ráadásul nem is téma. akit érdekel bogozza ki :D