szerinted?!
  • loghboy
    Több zenei műfaj,több értelmezés...Nem az átmeneti zenére-vagy ki-kinek hívja(rock, punk, pop,)-hanem a komolyzenére gondoltam. Az ,hogy nem tartod életcélnak azt hogy zenésznek készülsz, azt megértem, mert gondolom sokat hallottad konzi-s éveid során azt, hogy zenészként nem könnyű jól megélni,nem árt ha mellette csinálsz mást is. A filmzenét a komolyzenéhez kapcsolják ugyan,de nem egészen erre gondoltam,sem csajkovszkijra, Chopin-re,vagy az ilyen még a komolyzenén belül is, valjuk be: könnyen feldolgozható "stílus"-okra,de nem is a "kortárs b"szkodás"-okra. Hanem az olyan művekre,amiknek átélésével(nem találtam jobb szót)hogyis mondjam, meghallgatásával,olyan érzet keletkezik,amit most nehéz lenne megfogalmaznom. De elfogadom, hogy nem midenkiben kelt jó érzetet..(pl.:Mozart:Requiem,meg hasonlók),de ezt a témát most hagyom, mert tudom rosszkor rossz helyen jött rám az 5 perc,pedig lenne mit írnom.

Hogy visszatérjek az élet értelmére, még mindíg ott tartok, hogy mindenkinek más, és ezt kevesen fogadják el. pl.: Mit nevezünk normálisnak?Normális embernek? Ami a többség gondolkozása szerint normális.Ha valaki azt mondja,hogy szerinte a varangyos békát isteníteni kell, hülyének nézi mindenki, mert másban hisznek. De lehet hogy neki van igaza. Ezért lehet hogy az élet értelme, nem is értelmes dolog, lehet hogy egy cselekedetünkért élünk. Nade részemről lezárom ezt a témát is, mert arra jöttem rá hogy sok a lehet, és még ha valamire azt mondják biztos(pl.:Biblia),az is csak lehet. Egyszerűen teljesen fölösleges ezen gondolkoznunk, bár én is örülök neki,hogy több ember fejébe megfordulnak ezek az univerzum kérdések,nem csak az enyémben,de lehetetlen, hogy jussunk valamire. Aztán kitudja.