szerinted?!
-
Egy biztos, nem a halálból kell kiindulni, hogy mi az élet értelme :D De igazából olyan nincs, hogy vége. Elveszítjük az ÉNünket ha meghalunk, de az élet nem áll meg. A testünk ha úgy nézzük tápanyag lesz más fajta élő anyag számára, (nem tom hogy fogalmazzam :D). A testünk átalakul, visszakerül a természetbe. De az amitől a testem ÉN vagyok azzal mi lesz, nem tudni. Igazából tök mind1, hogy újra éledünk más formában, mert az emlékeket az agy tárolja.
Zenét érdekes módon én nem tudom ehhez a témához kapcsolni. Egyébként most zeneművészeti szakközépiskolába járok (most fogok érettségizni), 9 éve zongorázok és rengeteget énekeltem (több kórusban és operaházban is, szólót is :D), most szolfézs/zeneelmélet és hangtechnika szakon vagyok suliba :P (most is megyek még vissza suliba, hétvégén MűPa-ba koncert (kórusba vok) :D. Hallgatni szinte mindent szeretek, hangulatomtól is függ mit hallgatok. rock, punk, pop, szimfonikus (főleg a filmzenéket szeretem :D). Tehát imádom a zenét, nagyon sokat hallgatok, és amellett hogy ezzel szeretnék foglalkozni, nem tartom élet célnak, meg annyira fontosnak sem az életben. Egyszerűen csak jó érzést kelt, jó dolog, nagyon szeretem, stb. :)
Nah sry az offért, ez már nem annyira kapcsolódott a témához.
De lehetséges, hogy jogos lenne ha hozzá kapcsolnánk. Hiszen nem anyagból áll hanem hullámokból, akárcsak a fények amit érzékelünk.
Ez a kérdés amit a topik felvet ehhez nagyon sok dolgot ide lehet kapcsolni, vallásoktól kezdve a zenéig, fizikai dolgokhoz.