szerinted?!
  • Balumann
    Csak olyanért lenne értelme kűzdeni, ami örökké tart? Nem azt kell keresni, hogy mi az életnek a célja, miért és hogyan jöttünk létre, hanem hogy miért jó élni jelenleg, mi az ami számunkra szép, és ami miatt értelmét látjuk saját életünknek. Az egyik oka ami miatt nem szeretem az irodalmat, hogy csomószor ilyen filozófikus verseket olvasunk, ami inkább depresszió meg emo érzetet kelt bennem, mint hogy elgondolkodjak rajta és szépnek találjam.
    Van olyan örökké tartó dolog, ami miatt szerinted örökké jó lenne élni? Minden változik a világban, semmi sem állandó. Még a fal ami látszólag szilárd az is folyamatosan változik belül :|
    Talán jobb is, hogy egyszer meghalunk. Lehet, hogy a buddhizmusban van igazság, és újra előlről kezdünk majd mindent, lehet hogy más világbna. Ez a természet dolga.

Mostanában engem is nagyon érdekelnek a filozófiák, vallások is. De igazából mindig csak ugyan annál a hitnél tartok amit az előbb írtam. Lehet ha megtudnánk a lét okát tényleg nem lenne értelme élni.