szerinted?!
-
Locutos #2941 Na mindegy, nem tudsz a mi fejunkre rahangolodni(mi=en+Szabolcs), de most nem is szamit eszembe jutott valami erdekes.
Ugye a topikunk cime az elet ertelme. Regebben en irtam hogy az elet ertelme a boldogsag is meg nincs is ertelme - ez utobbira szeretnek kis ravilagitast tenni par kerdessel, es legalabb Szabolcs hajlamos az en gondolatmenetemre.
Na szoval az eletunk ertelme es CELJA a boldogsag, MEG AKKOR IS ha nem teljesul, magunk miatt, vagy az adodo esemenyek miatt nem ugy alakul. Jo biztossaggal lehet mondani, hogy mindenki arra torekszik hogy boldog legyen az eletbe(mondhatom minel jobban). Altalaban a boldogsaghoz, penz kell, szerelem, a masok megbecsulese,stb.
Szoval itt felsoroltam mely dolgok tesznek boldogga minket, mely dolgoktol erezzuk jol, boldogan, vagy megjobban jol :)(sex) es itt atlag embernek ki is merul minden ujabb kerdes lehetosege, ertelmetlennek tartja a kerdest, hogy van-e valami ertelme hogy a boldogsagot akarjuk elerni? Tulajdonkeppen meg tudna nekem itt valaki foglamazni, MIERT AKARUNK BOLDOGOK LENNI ???
En erre ket fo gyoker inditekot tudok mondani, de eloszor ti