Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
(Amúgy ismertem egy Horváth Szabolcsot...osztálytársam volt.)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
A tanulság levonásának különbözõségére céloztam...
A többi megjegyzésedre inkább nem térnék ik. 😉
másrészt nem mondtam hogy állat vagy.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az elõbb még eltûrtem, de most már abbahagyhatnád.
Elöszõr is, nem sértegettelek téged, akkor te miért teszed ezt velem? Másodszor, nem vagyok állat, csak a nevem az félig, ember vagyok. Harmadszor, neked is tanulnod kéne egy kis illemet, mert ez így nem lesz jó. Vagy ezen a helyen mindenki ilyen "kedves" a másikkal? Bocs, de ehhez nem vagyok hozzászokva...
Azonkívül van rengeteg szép hely a Földön (erdõk, mezõk, patakok...), csak körül kéne egy picit nézni. Nem csak a nagy koszos, bûdös városban csücsülni egy irodában, és számítógépezni.
Én nem lennék rá képes, nem vagyok gyilkos.
Aranyos? Azt már sokan mondták rám...
A tanulság tehát az, h ha ma felrobbanthatod a Földet, ne várj vele... 😊
"Egyszer Tarab Rinpocse mondta nagyon találóan, hogy amikor a szenvedés egy kicsit enyhül, azt nevezik az emberek boldogságnak."
A tanulság, ami a Te, vagy az én fejembe fogalamzódik meg?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha pedig Isten okként megnevezhetõ, akkor ateisták miért szerencsébe keresnék a feltételt?
Szerinted semmibõl valami hogyan létesül? Ha nem semmibõl, akkor az a valami nem kezdet, mert elõtte is volt. Tehát újra: Az a valami, ami még nem a világ, mert a világ belõle lett hogy létesült?
A Naphoz, mint élet feltételéhez:
Még mindig nem értetted meg, hogy a Nap csak ugyanolyan egyenrangu feltétel, mint bármi más, ami okként szolgált az élet kialakulásához. Tehát minden, ami élet feltétele -egyenrangu oknak tekintendõ.

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Nah ebbe belefáradtam 😄
Annyit írok, hogy õsrobbanás.
Így már valami dereng?
Amúgy a Föld keletkezésérõl volt szó, szarok rá, hogy hogy keletkezett, az a lényeg, hogy Nap nélkül nem létezne élet a Földön és kész.
Ne egy dokumentumfilmtõl várd az egy és élõ igazságot.
Ha 3 dokumentumfilmet megnézel a Föld keletkezésérõl, 3 különbözõ folyamatról fognak meggyõzõen beszélni. 2 meteorit egybecsapódása... ez is olyan feltevés mint a többi, lehetséges hogy így volt. Igaz egyáltalán nem érdekel hogy hogyan keletkezett, mert a keletkezés a végtelenségig visszavezethetõ. Anyag csak anyagból keletkezik, ezért az anyag, amibõl az az anyag keletkezett ami a Földet létrehozta, szintén valamilyen anyagból keletkezett, és az is, így tovább. Ha azzal foglalkozunk hogy mi mibõl keletkezik, belekerülünk a emberi logika végtelen-csapdájába, ami minden ilyen kérdésnél elõjön.
Amúgy többször is átolvastam a linket amit mutattál, és sehol sem találtam benne utalást a a meteoridok (vagy kisbolygók? el kéne már dönteni) egymásba csapódása és a Föld keletkezése közötti összefüggésre. És nem ez az egyetlen ilyen irodalom.