szerinted?!
-
zerosdfd #2729 Kutassam fel és cáfoljam meg Einsteint és a többi idézett tudóst?
Kérlek! Megtettem, hiszen a wikipedia korában ez igazán egyszerű.
Tudod mi derült ki?
Ezek a tudósok egyetemre jártak, vizsgáztak, horribile dictu házi feladatot írtak és műveikre ezrek hivatkoznak a mai napig.
Nyertél, nem tudom megcáfolni a műveiket mert fontos és lényeges gondolatok, melyek a világot megérteni segítik.
Sajnos Masutu "vízfagyasztó" Emotóról nem lehet elmondani semmi ilyesmit ergo:
Nem járt egyetemre, nem vizsgázott, nem írt házifeladatot és ami a legfőbb kísérleteit illeti, nem sikerült senkinek megismételni ám cáfolni hihetetlen sokan cáfolták.
Ahogy sz4bolcs mondja, attól, hogy olyanról tudsz, ami nem látható pl kvantumenergia, attól még materialista vagy. Nem újabb és újabb hordozóit kell megtalálni a gondolkodásnak (ezt teszi Héjjas István is) hanem új minőségként kellene megragadni ezt a teremtő erőt. Ehhez viszont tudatszint emelkedésre van szükség.
Patiang:
Annak ellenére, hogy a "materializmus" szót teljesen rosszul használod értem mit mondasz. Mit szólsz egy olyan kijelentéshez, hogy "az anyag egy fogalom és ekként merülhet csak fel az emberi tudatban"?
A materializmus egyébként az abban való naív hit, hogy csak anyag létezik. Nincs se tudat, se lélek, se gondolkodás csak fizikai-kémiai-kvantumenergetikai(na itt csúszol el Tikal) folyamatok.