szerinted?!
-
Goth #2411 Tudom hogy miről beszélsz, olvastam is a témában. Általában hetente neki is ülök meditálni, ilyenkor miután kialszom magam jobban érzem magam másnap, és több dologra oda tudok figyelni.
Az egyetlen baj az esetemben az, hogy leülni és elkezdeni az, ami nekem nagyon nehezen megy =) Tehát amikor úgy gondolom, hogy na most leülök és meditálok egyet, eszembe jut, hogy:
minek? Meg áhh, most nincs kedvem, meg amúgyis, felesleges.
Pedig tudom, hogy jót tenne =) Energetikailag ki tudom egyensúlyozni magam.
És ha már az energetikánál járunk, elég érdekes nap volt a mai ebből a szempontból.
Kiültem a napra olvasni, és olyan 2-3 óra után úgy éreztem, a nap teljesen kiszívott, semmi energiám nincsen. A fejem fájt de qrvára, és fáradt voltam mindenhez, még a járáshoz is, teljesen leverten lefeküdtem.
De fekvés közben úgy éreztem, hogy egyszerűen ugrálnék. Fáradt vagyok és mozdulni de még élni is rossz, de most mégis szívesen két lábra ugranék, 10x körberohannám a házat.
És ekkor talpra álltam, elkezdtem fekvőket nyomni, felülést, edzeni, és hopp: visszatértem normálisba. Nem voltam fáradt.
Ami ugye azért is érdekes, mert az edzés ugye energiát emészt fel. Márpedig ha kevés az energiám, hogyan töltődhetnék fel energiavesztéssel?
Olvastam a túltöltődöttség állapotáról. És úgy néz ki, ez az egyetlen magyarázat: annyi energiám volt, hogy úgymond "átestem a ló túloldalára", és már ezért voltam kimerülve. Ezt a felesleges pluszt le kellett adnom.
De mitől töltődhettem így fel?
3 órát voltam a Napon... Ezek szerint a Nap a bioenergia egy óriási forrása?
Lehet nem ide illik de le kellett írnom, érdekes téma =)