10917302841238962806.jpg
  • Kaplan
    Felfokozott hangulat, kicsit visszafogott futballal. Ettől függetlenül minden elismerésem a fiúké, ma mindenki ott volt fejben, ahol kellett lenni. Egyértelmű, hogy most a felfogás és az akarat kompenzálta a szerényebb játékot. A második félidőben szerintem inkább a románok húzódtak vissza, mintsem, hogy mi nyomtuk el őket teljesen, de ettől függetlenül majdnem ráhibáztak ezzel. Dárdai nagyon szimpatikus, a beszédtempója, ahogy megfogalmazza a mondatokat egy megfontolt és rendkívül intelligens edző benyomását kelti. Jót mosolyogtam rajta, hogy tényleg olyan a beszédhabitusa mint egy német edzőé.

Nem tudom, hogy ki lesz a következő kapitány, ezt a kérdést még nem érdemes piszkálni, de az biztos, hogy ezzel az ideiglenes váltással mindenki jól járhat. Mi életben maradhatunk, Dárdaitól pedig ezt (... a jövőben ezeket.) az érdemeket senki nem fogja elvenni, és meggyorsíthatja az edzői pályafutását ami a Herthát illeti. Megsüvegelendő továbbá, hogy Balázs is tud értelmesen nyilatkozni. Nagyon látszik, hogy ezeket a srácokat folyamatosan istápolni kell fejben. Elvégre ennyi év után, hatalmas teher lehet, hogy éppen az aktuális jó formában lévő játékostól, edzőtől várják az instant sikert. Nagyon örülök a mai estének, végre nem engedtük, hogy megalázzanak minket és emelt fővel (+1 ponttal) hagyhatjuk el Romániát.

Folytatni kell a munkát, továbbra is szerényen, de férfiasan. Mértéktartással, ahogy lassan most már 15 éve, én továbbra is reménykedem. Szép volt fiúk!