Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hajrá Észak-Írek!!!! 1:3
LasDen
kmi a fasz? 3-5-2-t játszunk? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
UEFA EURO 2016 EB-SELEJTEZŐ
18.00 Magyarország-Észak Írország
tv: m1, rádiő: MR1 Kossuth
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gulácsi – Vanczák, Juhász, Lipták – Gyurcsó, Varga J., Tőzsér, Balogh B., Dzsudzsák – Nikolics, Rudolf

Ki ez a Balogh?? 😊 Minek a keretbe Bogdán? 😊
Van fogadóiroda hol 7.45X az észak-írekre.....

passatgt
7-0

Shep
Az merész, de legyen igazad!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mooo
4-1
Azt hozzáteszem, hogy a győztes ulszteri találat a 92. percben esik.....

Zenszkij
hatalmasságaink annyira meg fognak illetődni az új stadion miatt, hogy összefossák magukat a 90 perc alatt, sima vereség, ami a szokatlanul sok nézőnek és az új stadionnak betudható, melyet lelkiekben a hatalmasok nem tudtak feldolgozni

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DaemoonHunter
A felfokozott hangulat, teltház szokatlan lesz, ellenünk fog dolgozni. Legalább 1 félidő kell majd mire megszokják ezt dicső fiaink.
A végén nyerünk zsuzsi középretett labdája nyomán amiből öngól születik.
2-1

bakkerman
a szívem azt súgja nyerünk egy ócska kis talált góllal,de az eszem meg azt,hogy egy büdös nagy 0-0 lesz.

Így a tippem 0-0

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
2:0 ra nyerünk

Shep
Én valamiért azt érzem ,hogy 1 talált góllal fog nyerni valaki de azok vélhetően nem mi leszünk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

0-0
1-2

Krisztiam
0:3 az Észak-íreknek 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Shep
Ki mit tippel a mai meccs végeredményére?

DaemoonHunter
Olvass a sorok közt, pont nem erről szólt a fáma, hogy jó e vagy rossz, hanem hogy van miből kiindulni, és van min fejleszteni 😊

dave9004: Képzett edző valóban, az egyik legjobb az országban, de ilyen mentalitással meglátásom szerint semmit se haladunk előre, hiszen ez egy teljesen eredmény centrikus felfogás(a mögötte lévő játéktartalom mellékes).

dave9004
nem lenne hülyeség amit csinál, mert egy képzett edző. A játékosállomány hullagyenge viszont. Előbb labdát kezelni meg pontosan passzolni kéne megtanulni. Taktikailag jó lehetne a Pinyőcsapat, de minőségileg békasegge alatt van.
LasDen
nem mintha az angolok kőbe vésett 4-4-2-je olyan jó lenne .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaemoonHunter
Kár, hogy ez a gondolkodásmód nem igazán fogja sikeressé tenni, főleg nem egy válogatottnál.
Játékrendszereket használ, minden egyes ellenfél ellen másikat, ami épp az adott ellen jó /vagy nem/.
Az egyik oldala az hogy mivan ha nem, a másik meg hogy van olyan játékos aki ezeket tökéletesen meg tudja valósítani, mindenféle klubokból érkezve?
Miért nincs egy állandó játéka a csapatnak, akár ez vonatkozhatna a klubokra is. Ottvan az angoloknak van mindenhol 4-4-2 je, a hollandok 3-5-2, támadójáték, nálunk meg mindenki ellen majd kitalálunk valamit? Gondolom azt még pinyő sose hallotta hogy aki mindenhez ért egy kicsit az semmihez sem ért igazán.

LasDen
szerintem csak szimplán szar és már nem bírja az edzéseket. abba kéne hagyni...

passatgt
nem lennék meglepődve, ha pár edzés után látta, hogy ez reménytelen és inkább hazament😄

Casillas
még az ezer ember évi kétmilliárdos keresete is túlzás lehet, mivel összesen 6 milliárd forintos vagyonnal be lehetett kerülni a top100-as listára.
de nyugi, Szalai se keres annyit, mivel Di Maria kapott most a Manchesternél évi 12 millió fontos fizetést, amivel a Premier League legjobb alapfizetését kapó játékosa lett, ez 4,7 milliárd forint évente. és nem hinném, hogy "csak" a dupláját kapja Szalainak.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

passatgt
papíron
gyakorlatban szerintem olyan 15e körül

Krisztiam
holnap telt ház lesz a Groupamában? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

zaki
"Van aki egy elet alatt nem keres ennyit"

2 milliardot? Annyit sztem csak kb minden 10000. ember keres itt Magyarorszagon, kicsit el vagy szallva a szamokkal 😄

Amugy undoritonak talalom Pintert, ezt a dumat, hogy meg se hivtuk. blablabla... Jelenleg o a megmagasabban jegyzett focista (vagy, a 2.) akarki akarmit mond, ez a gitarnyaku paraszt meg ligavalogatottat csinalt a csapatbol. Kapjunk ki a picsaba a kovetkezo 3-4 meccsen, aztan tunjon el a francba. Szegyen, hogy egy ilyen suttyo a szovetsegi kapitanyunk.

Persze Szalait sem kell vedeni, mert kicsit nagy lett az arca, de azert volt igazsag abban amit elmondott, csak hat nem mindenki ertett vele egyet.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Attól hogy Szalai Németországban harmadrangú csatár, attól még az ország jelenlegi csatáraihoz képest majdnem hogy klasszis. Ha őt szidjuk, és még ő is azt mondja, nem jól működik az edzősködés/játékos képzés, akkor valami tényleg bűzlik idehaza.
Mor3llo
Szalai a magyar futball egyetlen nyugaton is jegyzett játékosa jelenleg Dzsudzsákon kívül, ezt ne felejtsétek el, miközben azt vízionáljátok hogy 2016-ban mi kint leszünk, Szalai középszar csatár meg Kínában fog játszani. LOL

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Muki100
Pont nem az lenne a lényeg hogy vele foglalkozzunk, hanem hogy felhívja a figyelmet mi zajlik a válogatott körül. Bundesliga csatárok nem kellenek, de Koman Vladimir tett annyit a magyar labdarúgásért hogy segítő kezet nyújtsunk felé és meghívjuk, akár csak a többi levitézlett, hazazavart semmirekellő.
Egervárit kinevették amikor szoftverprogram alapján válogatott, pedig a Pintér-elv még annál is rosszabbnak tűnik.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

GanXstaZoleeWrk
szegény tényleg évi kb 2 milliárd forint fizetéssel (van aki egy élet alatt nem keres ennyit) megteheti hogy nem jön. De hisztis meg minden, szánalom. Szívesen cserélnék vele és szarnék bele a válogatottba is.

GanXstaZolee#2709

LasDen
ha nélküle kijut a csapat, akkor ki nem szarja le? Egy középszar csatár, nem az atyaúristen. Ha nem akar egy szakbarbárral együtt dolgozni, akkor nem jön, ilyen egyszerű...

bakkerman
Pinyő már a kinevezésekor tudta,hogy nem fog Szalai meghívót kapni,ahogy gondolom ezt jól tudta a támadó is,ennek ellenére most csinál egy ilyen műdrámát,és ő jelenti ki,hogy nem lesz válogatott,mintha ez az ő döntése lenne,pedig nem az. Buta húzás volt ez tőle. Ha neadjisten Pintyővel kijut a csapat az EB-re,és még 2016 őszén is ő lesz a kapitány,Szalai meg itthon fogja kergetni a labdát,vagy Kínában,akkor meg már egy külföldi kapitánynak se fog kelleni.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Casillas
hisztis picsa.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
amíg magyar edző ül a kispadon, addig nem lesz válogatott.
Az meg máskérdés, hogy egy ilyen alig középszerű csatárra is nagy szüksége lenne a válogatottnak

Rockynhooo
Kedves Szurkolók!
Az elmúlt hónapok eseményei és történései hatására nehéz döntésre jutottam. A 2013-ban tett nyilatkozatommal kapcsolatban a véleményem nem változott, így annak minden következményét viselem most és a jövőben is. A változatlan körülmények nem teszik lehetővé, hogy az Európa-bajnoki selejtező soron következő mérkőzésein a legjobb teljesítményt nyújtsam, így még a selejtező rajtja előtt hoztam meg döntésemet, amely szerint a jelenlegi szövetségi kapitány vezetése alatt nem kívánok a magyar válogatott rendelkezésére állni.
Ha a körülmények a jövőben változnak, és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek szüksége lesz az eddigi karrierem során szerzett tapasztalatokra, természetesen a csapat rendelkezésére állok, és segíteni fogom.
Ezzel a válogatottbeli spekulációkat és a szereplésemet firtató kérdéseket lezártnak tekintem. Szeretnék a jövőben tiszta fejjel a karrieremre koncentrálni.
Döntésem végleges, válogatottbeli csapattársaimnak sok sikert kívánok a selejtezőben!
Üdvözlettel: Szalai Ádám

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

smith09
lehet, de nem basszunk ki magunkkal mégjobban ha nem muszáj.:-D
Shep
Szerintem tök 8, hogy Szalai játszik-e vagy sem, úgyis a középpályán fog eldőlni a meccsek nagy része (hátul eladott labdákat most nem számolom 😊), ott meg mi híresen jók vagyunk, vagyis sima 2. hely kinéz (hátulról). 😄
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.02. 16:23:31

smith09
Dzsudzsáknak hiányzik Szalai Pintér szerint meg pótolható.

Pótolható => mint ha ellene tiltva vagy sérült lenne, aztán közbe meg azért nem játszik mert megmondta az igazat.

Krisztiam
7-én megverjük az Észak-íreket hajrá magyarok kijuthatunk még az EB-re 😄

smith09
Hát gratulálok , kiváncsi leszek mit hoznak össze. a finn meccs alapján nem sok perspektivát látok.
Én azért megvettem a jegyet, kiváncsi leszek a produkcióra.
Smithie
csányi és a többi sittes ott volt?

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

a.carkey
Az utolsó nem ifi torna amint kint voltunk, az Olimpia volt Altlantában. Az első meccsen Kanu eldöntötte, bár nagyon szarok nem voltunk. A második meccsen 1:1ig partiban voltunk, aztán azt hiszem a fennállásunk óta először kaptunk ki a braziloktól. Mindkét meccsen bedaráltak minket a végén, esélyünk se volt, PEDIG az azért - utólag - nem volt szar csapat. Majd következtek a japók, és hiába vezettünk 2:1re, megint a végén kurtuk el, úgy magyarosan.

Hogy Egérke most mit kérődzött, nem értem, de ha így akart megemlékezni mennyire elqurta, akkor megértem. 😞)

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.