Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
18.00 Magyarország-Észak Írország
tv: m1, rádiő: MR1 Kossuth
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ki ez a Balogh?? 😊 Minek a keretbe Bogdán? 😊
Van fogadóiroda hol 7.45X az észak-írekre.....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A végén nyerünk zsuzsi középretett labdája nyomán amiből öngól születik.
2-1
Így a tippem 0-0
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
dave9004: Képzett edző valóban, az egyik legjobb az országban, de ilyen mentalitással meglátásom szerint semmit se haladunk előre, hiszen ez egy teljesen eredmény centrikus felfogás(a mögötte lévő játéktartalom mellékes).
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Játékrendszereket használ, minden egyes ellenfél ellen másikat, ami épp az adott ellen jó /vagy nem/.
Az egyik oldala az hogy mivan ha nem, a másik meg hogy van olyan játékos aki ezeket tökéletesen meg tudja valósítani, mindenféle klubokból érkezve?
Miért nincs egy állandó játéka a csapatnak, akár ez vonatkozhatna a klubokra is. Ottvan az angoloknak van mindenhol 4-4-2 je, a hollandok 3-5-2, támadójáték, nálunk meg mindenki ellen majd kitalálunk valamit? Gondolom azt még pinyő sose hallotta hogy aki mindenhez ért egy kicsit az semmihez sem ért igazán.
de nyugi, Szalai se keres annyit, mivel Di Maria kapott most a Manchesternél évi 12 millió fontos fizetést, amivel a Premier League legjobb alapfizetését kapó játékosa lett, ez 4,7 milliárd forint évente. és nem hinném, hogy "csak" a dupláját kapja Szalainak.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
2 milliardot? Annyit sztem csak kb minden 10000. ember keres itt Magyarorszagon, kicsit el vagy szallva a szamokkal 😄
Amugy undoritonak talalom Pintert, ezt a dumat, hogy meg se hivtuk. blablabla... Jelenleg o a megmagasabban jegyzett focista (vagy, a 2.) akarki akarmit mond, ez a gitarnyaku paraszt meg ligavalogatottat csinalt a csapatbol. Kapjunk ki a picsaba a kovetkezo 3-4 meccsen, aztan tunjon el a francba. Szegyen, hogy egy ilyen suttyo a szovetsegi kapitanyunk.
Persze Szalait sem kell vedeni, mert kicsit nagy lett az arca, de azert volt igazsag abban amit elmondott, csak hat nem mindenki ertett vele egyet.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Egervárit kinevették amikor szoftverprogram alapján válogatott, pedig a Pintér-elv még annál is rosszabbnak tűnik.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
GanXstaZolee#2709
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Az meg máskérdés, hogy egy ilyen alig középszerű csatárra is nagy szüksége lenne a válogatottnak
Az elmúlt hónapok eseményei és történései hatására nehéz döntésre jutottam. A 2013-ban tett nyilatkozatommal kapcsolatban a véleményem nem változott, így annak minden következményét viselem most és a jövőben is. A változatlan körülmények nem teszik lehetővé, hogy az Európa-bajnoki selejtező soron következő mérkőzésein a legjobb teljesítményt nyújtsam, így még a selejtező rajtja előtt hoztam meg döntésemet, amely szerint a jelenlegi szövetségi kapitány vezetése alatt nem kívánok a magyar válogatott rendelkezésére állni.
Ha a körülmények a jövőben változnak, és a Magyar Labdarúgó Szövetségnek szüksége lesz az eddigi karrierem során szerzett tapasztalatokra, természetesen a csapat rendelkezésére állok, és segíteni fogom.
Ezzel a válogatottbeli spekulációkat és a szereplésemet firtató kérdéseket lezártnak tekintem. Szeretnék a jövőben tiszta fejjel a karrieremre koncentrálni.
Döntésem végleges, válogatottbeli csapattársaimnak sok sikert kívánok a selejtezőben!
Üdvözlettel: Szalai Ádám
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.02. 16:23:31
Pótolható => mint ha ellene tiltva vagy sérült lenne, aztán közbe meg azért nem játszik mert megmondta az igazat.
A medve nem játék.
Én azért megvettem a jegyet, kiváncsi leszek a produkcióra.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Hogy Egérke most mit kérődzött, nem értem, de ha így akart megemlékezni mennyire elqurta, akkor megértem. 😞)
A medve nem játék.
A medve nem játék.