-
Pinyő,spoilerbe rakom mert hosszú
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak 18 éven felülieknek és több nyelven magyarul tudóknak engedélyezett!
1) „Nagyon nagyon hasznos lenne, hogyha a befelé játszó szélsőink helyét betöltő védőinkre forgatnánk a labdát és onnan próbálnánk befelé játszani, de azt is látni kell, hogy egy generációváltás közepén vagyunk, amiben meg kell találni szeptemberig azokat a játékosokat, akik a legjobban tudják ezt a feladatot megoldani.” – erős kezdés, látszik a meccsrutin, apró bakik, de lerí a magabiztosság!
2) „Ha nézem az albán csapatnak a mérkőzését a Románia is 1-0-ra tudta megverni őket és itt visszautalva egy kicsit a generációváltásra, egy alakuló csapatnál, és nem szeretnék véletlenül sem a játékvezetéssel véletlenül sem foglalkozni, de nagyon fontos, hiszen…” – tovább fűzi a szálat a mester… rögtön el akarja varázsolni az olvasót, egyből a szívéhez szól…
3) „Hiszen a Futács Márkót egy szögletnél szabályosan leszakították róla majdnem a mezt, illetve a Korhut Misinek, én úgy ítélem meg, hogy kirúgták… {…} Annak viszont nagyon örülök, hogy Vécsei Bálint, illetve a Korcsmár Zsolt, vagy a Heffler személyében nagyon bátran futballoztak, hiszen fölvállalták 18-19-20 évesen – Heffler idősebb – a játékot, ami a középpályán ez első félidőben volt, de nagy öröm számomra még egyszer mondom, hogy ilyen fiatal játékosok így fől merik vállalni.” – és taktikát vált, egyből az elejére a csattanót, ez az, támadás! A zöld fülű Korcsmár (25) és a még nála is fiatalosabban mozgó Heffler (27) elé csak Misi kerül, de őt kirúgták, de ezt csak úgy ítéljük mi meg…
4) „Egy alakuló lévőbe csapat vagyunk!” – na itt már előjön egy kis fáradtság… hosszú, összetett mondat után vagyunk, elcsúsznak egy picit a ragok, egy picit rossz a sorrend ,de na! Hát izgalmas 90 percen vagyunk túl!
5) „Úgy hogy én nagyon bízom abban, hogy egyre-egyre fölszabadultabbak lesznek, hiszen nagyon fontos az, hogy nyerjünk mérkőzést, hogy még nagyobb önbizalmuk legyen, hiszen még bátrabban merjék azokat a dolgokat megtenni a felkészülési mérkőzésről van szó, ha mind a két csapatot nézzük, akkor a másik csapatnak is fől lehet tenni, de mégis azt mondom, hogy próbáltuk, ha nem is a 90 percben, de a második félidőben amit kértem, hogy maradjunk fönt…” Fölszabadítani? Na ne szaladjunk annyira előre… inkább tegyük fől a másik csapatnak is! De ki kérte, hogy maradjunk Fönn???
6) „Én nagyon örülök, hogy, én azt gondolom, hogy a reklám, a negatív, illetve ha pozitívan foglalkoznak az emberrel, akkor azt mutatja ki, hogy szeretik!” – Attila Forever! Pintér takarodj! – a love story eredeti forgatókönyve is az alábbi jelzővel készült eredetileg a film fő jelentében, de a maradiság ópiumával megfertőzött nyugat inkább maradt az elavult jelzőnél: LOVE!
7) „A Finn, úgy értékelem, hogy a finn mérkőzés 3 éve egy nagyon jó csapat…” – mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A csapat vagy a mérkőzés? Ha a mérkőzés csapat, akkor a játékos is lehet mérkőzés? vagy mi?
8) „illetve a többi olyan eredményeket értek el, ami nagyon nagyon tekintélyes!” – na ebbe beletört a google fordító, megpróbáltam a „sztaki”-ban is, hátha idegenül van, de nem vitte!
9) „ha a finneket mondom, akkor 3 évvel ezelőtt, amikor tőlünk kikaptak, akkor ők időben észbekaptak és elkezdtek építeni 1 csapatot, ami mára, én azt gondolom, megmutatta, hogy milyen eredményekre képes, úgyhogy a Dánia is.” – kikaptak – észbekaptak, itt már önbizalommal nyilatkozunk, már cifrázom is… megmutatták… majdnem bekerültek az első 50-be a világranglistán, majdnem nyertek kétszer egyhúzamban… úgyhogy Dánia is!
10) „Lehet lötyögésnek hívni, én azt gondolom, hogy szervezetten visszazárt 10 ember a saját térfelükre.” – Mourinhoi magasságok, ezt mi nem érthetjük igazán…
11) „Amire fől is voltunk készülve, hogy a védelem és a középpálya közé bejövő fől tudjuk venni a labdákat és abból tudjuk folytatni a labdát, vagy, illetve…” – folytattuk is a labdát… harapósan, tolódósan…
12) „de azt gondolom, én szerintem, és ez nem biztos!” – a kijelentést követően nem érkezett több újságírói kérdés! Síri csend a teremben…
13) „3 tizenegyest tudtunk volna rúgni, ilyen arányban, ilyen 11-es szériába nem kerültek nálunk jobb csapatok sem.”
14) „az ő elmondása szerint is, tehát azé ki szerette volna hagyni a mérkőzést.” – csenben van az osztály, nem nevet!
15) „A Stieber Zoli személyében szerdán játszottunk és a Zoli is ugye a Hamburggal ellen játszott, plé-, rájátszásos mérkőzésen.” – apró hibák tömkeleg… Zoli személyében pályára lépni, mindenkinek megtiszteltetés, pláne, ha a Hamburggal ellen játszik, rájátszásosat… isteni!
16) „inkább a Gergőt megpihentetjük!” – rá is fér, előtag nélkül!
17) „Tőlünk a KÚMAN Vladimir úgy ment el…” – utoljára a holland válogatottban láthattuk, most Athénban nyaral…
18) „azé Ádámnak tisztába vagyunk, hogy mire képes!” – Ádámnak mi is…
19) „tehát mindenkire számítunk”