Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Túl van tárgyalva.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
Hat meg nekem mennyire mindegy mirol beszelsz felre. 😛

ReszegKoldus
Felõlem gondold ahogy akarod, mint mondtam nekem aztán teljesen mindegy a dolog, hogy ki jön ide és kijutnak-e vele valahova.

Mondjuk azokat nem annyira értem, akik csalódtak vagy átverve érzik magukat, hozzá lehetett volna már szokni.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Jakuza1
Felrebeszelsz megint, ahogy szoktal.
Itt a megtisztulasrol volt szo, hiszen azt igertek, hogy uj palyan indulnak el. Uj edzo,uj utanpotlas, megtisztulas stb. Kutyat nem erdekli, hogy regen mi volt. Ha megtisztulast akarnak, annak alapfeltetele a korrektseg.

Ha pedig nem tortenik meg, mint ahogy irtam, csak a maszatolas, ures mellebeszeles, "nagy" edzo, helyett jon egybol a "kis" edzo, akkor sok minden jora nem lehet szamitani.

Es itt nem az oromrol van szo, hanem arrol, hogy megkapja a kozvelemeny a rendes tajekoztatast.

passatgt
psv-vel 31 meccsen keresztül nem veszített, mondjuk ez is csak a dobogóra volt elég

ReszegKoldus
Lehet, hogy az lenne korrekt, de mikor akart az mlsz korrekt lenni?

Nem tudom van-e azok közt, akik tényleg nagy nevet vártak olyan, aki örülne annak ha kiderülne, hogy nagyon közel voltak mondjuk egy Capelloval való megállapodáshoz és az utolsó pillanatban úszott el a dolog.

ressy14
szépen felfuttattátok a topikot 😄

Dum spiro, spero.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Jakuza1
Pedig nem az lenne szerinted a korrekt ?
Eppen ezert lenne ertelme, utolag nyilvanossagra hozni, hogy lassak nem csak az ures szavakat suttogtak a nagy semmibe, amikor a valtoztatasokrol es a nagy neveketrol beszeltek.

Láma!
Rutten a Vitesse történetének második legjobb helyezését érte el, és megalapozta a mostani, bajnokságot vezetõ csapat alapjait is.

Ettõl még nem tartom nagy edzõnek, de a tavalyi Vitesse amit a bajnokság elsõ 2/3-ában mûvelt (16. fordulóig nem vesztett pontot idegenbeli pl) azt csak úgy magától nem tudta volna.

Szóval biztosan lett volna jobb választás is, de ne írjuk le, pláne hogy még ki sem nevezték...

Jakuza1
Az biztos, hogy mar elbucsuztal parszor es meg mindig itt szopsz. 😛

szánalmas...😄😄
ReszegKoldus
nyilván nem fognak ilyet nyilatkozni, ha volt is más jelölt, nincs értelme utólag nyilvánosságra hozni

Jakuza1
Csak hogy ne rinyalj annyit hatra kottetem az egyik kezem es labam es csak fejjel verlek agyon.

Csak MTK sálam van, meg Loki sálam. Adhattok nekem 5v1-ben az a bátor Fradisták színvonala........
Na tényleg mentem most már végleg.
Jakuza1
Szerinted sajat magukat lefogjak buktatni, hogy a nagy igergeteseibol semmi se igaz ?
Nagy nevet igertek, most megkapjuk, mint a tobbi nagy valtozast, ami ezekutan varhatoan ugyanilyen "nagy" valtoztatas lesz.

Jakuza1
Vegyel fel egy ujpestes salat is, hogy megismerjunk par fradistaval a kemeny magbol.

ReszegKoldus
komolyan örülnék egy MLSZ-es nyilatkozatnak, amiben leírják, hogy kikkel tárgyaltak, szépen felsorolnák, hogy Capello, Milutinovic, Schaaf, Heynckes, Bölöni stb és, hogy mind szívesen jött volna és olcsóbban is vállalták volna, mint Rutten, de mégis inkább õt választották 😊

Kannabisz mintás sapka lesz rajtam, arra utazok majd, ha gondold "talizhatunk"...
Jakuza1
Es piros virag is lesz a hajadban ugye ? 😛

Jakuza1
Ja es Sven-Goran Eriksson meg szemelyesen cafolta, hogy barki is megkereste volna az MLSZ-tol.

Népliget ma 11 óra barna sportdzsekiben leszek szia.
Jakuza1
Sohasem targyaltak vele MLSZ cafolta szal ez sem nyert kis maki.

Jakuza1
Te kemenykedtel itt oreg. de megadhatod a neved es cimed nyugodtan, ha ilyen fontos ez neked, aztan majd utana nyomathatod szemtol szemben, kevesebb foggal.

Tárgyalt vele, de nem egyeztek meg ezen mit nem bírsz megérteni....
Na jó éjt.
Jakuza1
Amugy most jut eszembe milyen cikkek jelentek meg Sousarol, amikor itt volt magyarorszagon a holland zako utan.
NSO meg mindenki leirta o lesz az uj edzo.
Aztan meg MLSZ siman bejelentette, hogy szo sincs ilyenrol, mint ahogy Jupp Heynckes-t is cafoltak.

Jól van nem érted a szép beszédet és súlyosan diszlexiás vagy, keménykedni meg nem a fórumon hanem élõben kell már mondtam, úgyhogy vigyázz arra milyen hangnemben beszélsz, mert sohasem tudhatod hová sodor a jósors.

Én mára befejeztem......
Jakuza1
Tenyleg te maki, most elakarod masnak meselni, amit mindenki tud, mintha te talaltad volna fel a spanyolviaszt ? Es akkor a hir valos, ha a manager szivarogtat, hogy az inter erdeklodik zsuzsikarol ? Nem, nem lesz igaz.
Itt latszik micsoda egy vegleny vagy. 😛PP

Én is röhögnék...Lenne Milutinovics és ugyanígy elkezdené fikázni valaki. 😄😄
Ó te korlátolt...most már kimondom.

Ez úgy mûködik, hogy a manager látja, hogy már egy hete nincs hír az ügyfelérõl ezért csökken az értéke.
Felhívja az nso-t, hogy tárgyalnak az interrel az megírja, te fröcsöghetsz a fórumon, az eredmény Balázsunk pár centtel máris többet ér.
Ez alapvetõ marketing.
ReszegKoldus
és valójában zombori lesz 😄

Mit röhögnék, ha csak kacsa lenne a hír... 😄

www.smart-bus.hu

Jakuza1
Nalad mindig felig ures a pohar latom oreg.
Persze, hat hogy ne a Zsuzsi managere szelloztette meg.
Te mekkora kreten vagy mar bocs. 😛PPP

Es de erdekes, hogy szerinted nem szoktak bejelenteni kivel targyalnak, de csak nalad maximum.
Es tudjuk nagy edzo Rutten. 😛PPPPP
Es ne eroskodj mert a vegen meg becsinalsz az erolkodestol es aranyered lesz.

Jól van károgó savanyú Jóska.
Azt tudod, hogy bejelenteni csak azt szokták aki már aláírt, de ez részletkérdés.

Az átigazolásokat meg híreket, meg Dzsudzsák managere szelõztette meg az nso-nak, hogy képben maradjanak, mint ahogy a kapitány jelölteket is az MLSZ valamelyik sajtósa, de mind1......

A makizást meg majd akkor ereszd el legközelebb, ha kijössz valamelyik meccsre és szemtõl-szemben vagyunk.
Jakuza1
Uristen te maki, az NSO egy szennylap a lapinformacios hireik nagy resze kamu es a BLikk is hozzajuk tartozik.
Eladtak mar 20szor masnak Dzsudzsakot, 7 honapon keresztul a barcelona jatekosat az MU-nak es kozben a Bayern vette meg sorolhatnam.
A valogatott veresege utan, naponta szulettek a cikkek, hogy ki lesz a kapitany a fele se igaz ertesulesekkel es meg az se fogja felmenteni oket, ha most tenyleg Rutten lesz.
De meg az NSO se mondott konkretumot, csak ilyeneket irt, felmerult ennek es annak a neve, lehet targyalnak vele stb.
MLSZ meg semmit nem erositett meg nem voltak bejelenteseik semmik.
Egy azaz egy nagy nevet nem jelentettek be.

Jaj te szegény.....
Jakuza1
Hat egyik se vagy az tuti.
Az a Ruttenes megallapitasodbol egybol kiderult, aztan mindenkit lehulyeztel a nagy magyar sakertos megallapitasoddal, es meg neked all feljebb, hogy a neveden neveznek. 😛PP

Hát persze......amúgy szerinted az nso-nak ki szivárogtat? 😊
ReszegKoldus
Nem találgattam, azt írtam, hogy "lehetett nagy név a célkeresztben" és nem azt hogy volt is. Igen, az is lehet, hogy nem volt és Rutten az elsõ akit megkérdeztek jönne-e és el is vállalta.

Nem vagyok szakértõ kedves barátom.....
Finoman jeleztem, hogy azért azzal a 10*-es szorzóval szerintem túlértékeled az emberedet, aki amúgy 4 éve nyugdíjas.

Aki hülyézik meg trágár szavakat használ az csak te vagy.
ReszegKoldus
Ezt csak te magyarázod bele, én nem ezt állítottam 😊
Szerintem érthetõ volt, amit írtam, ha nem akkor olvasd újra párszor.

Jakuza1
Aham az MLSZ egy nevet nem erositett meg, szal ugyanugy kamuzol, mint a mexikos megallapitasadnal, aholegy angol cikkbol egyertelmuen kiderult, hogy kamuzaol.

Jakuza1
De abbol te maki igen, hogy mast lehulyezel az allitassal kapcsolatban, hogy idezojelesen leirod , hogy a nagy magyarorszagi szakertok es kipontozod a veget.
Hat te nagy magyarorszagi szakerto vagy , kozod nincs az egeszhez.

Az összes nevet akit írtam megerõsítette az MLSZ is, hogy voltak velük tárgyalások Schaaf az aki tényleg találgatás......
Jakuza1
Akkor meg ne talalgass, hogy lemondtak a nagy nevek azert nem jottek.
Egyedul Sven-Göran Ericsson neve volt bedobva, azt is csak az NSO allitotta.
Szoval az ilyen fals allitasok, mert nem jottek felejtsd el, hiszen egy nevet nem tudsz kivel targyaltak, ilyen erovel mondhatnam en is, hogy nem is targyaltak senkivel.
Ugyanolyan fals info lenne, hiszen en se tudok errol semmit.

Abból, hogy szerintem 10* azért nem jobb Bora, mint Rutten nem következik, hogy Rutten jobb.......gyakorold az értõ olvasást.
Azért nem gondoltam volna, hogy mi ketten egyszer valamiben ennyire egyet fogunk érteni.
Már ezért a szürreális eseményért megérte fórumozásra elbaxni ezt a délutánt. 😊
Jakuza1
Mi igaz? Hogy az allitasod szerint mindenki lehetne akkor edzo, hiszen aki nem edzett valogatottat, akkor ugyanannyi a tapasztalata Ruttennek is.
Hat akkor te is lehetnel edzo nem ? Foleg kretenseg, mikor egy allitasrol vvolt szo, hogy jelenlegi helyzetben osszehasonlitva a ket edzo.

ReszegKoldus
Mégis honnan kéne tudnom a neveket? Megírták egervári lemondása után ezt a 7-8 emberes dolgot, neveket nem írtak oda, mindenhol csak találgatás ment.

Jakuza1
Te maki te irtad, hogy hulye mindenki aki igy gondolja ???

"Ja jól van a évtizedek óta a 3. világban szambázó Milutinovics 10* jobb, mint Rutten ok.
Hozzáértõ magyar közönség......."

Nem te iratd ugye ? Mint ahogy azt is, hogy mexikotol is kirugtak olyan szarul teljesitett. 😛PPP
Szagerto.