Magyar válogatott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mondjuk azokat nem annyira értem, akik csalódtak vagy átverve érzik magukat, hozzá lehetett volna már szokni.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Itt a megtisztulasrol volt szo, hiszen azt igertek, hogy uj palyan indulnak el. Uj edzo,uj utanpotlas, megtisztulas stb. Kutyat nem erdekli, hogy regen mi volt. Ha megtisztulast akarnak, annak alapfeltetele a korrektseg.
Ha pedig nem tortenik meg, mint ahogy irtam, csak a maszatolas, ures mellebeszeles, "nagy" edzo, helyett jon egybol a "kis" edzo, akkor sok minden jora nem lehet szamitani.
Es itt nem az oromrol van szo, hanem arrol, hogy megkapja a kozvelemeny a rendes tajekoztatast.
Nem tudom van-e azok közt, akik tényleg nagy nevet vártak olyan, aki örülne annak ha kiderülne, hogy nagyon közel voltak mondjuk egy Capelloval való megállapodáshoz és az utolsó pillanatban úszott el a dolog.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Eppen ezert lenne ertelme, utolag nyilvanossagra hozni, hogy lassak nem csak az ures szavakat suttogtak a nagy semmibe, amikor a valtoztatasokrol es a nagy neveketrol beszeltek.
Ettõl még nem tartom nagy edzõnek, de a tavalyi Vitesse amit a bajnokság elsõ 2/3-ában mûvelt (16. fordulóig nem vesztett pontot idegenbeli pl) azt csak úgy magától nem tudta volna.
Szóval biztosan lett volna jobb választás is, de ne írjuk le, pláne hogy még ki sem nevezték...
Na tényleg mentem most már végleg.
Nagy nevet igertek, most megkapjuk, mint a tobbi nagy valtozast, ami ezekutan varhatoan ugyanilyen "nagy" valtoztatas lesz.
Na jó éjt.
NSO meg mindenki leirta o lesz az uj edzo.
Aztan meg MLSZ siman bejelentette, hogy szo sincs ilyenrol, mint ahogy Jupp Heynckes-t is cafoltak.
Én mára befejeztem......
Itt latszik micsoda egy vegleny vagy. 😛PP
Ez úgy mûködik, hogy a manager látja, hogy már egy hete nincs hír az ügyfelérõl ezért csökken az értéke.
Felhívja az nso-t, hogy tárgyalnak az interrel az megírja, te fröcsöghetsz a fórumon, az eredmény Balázsunk pár centtel máris többet ér.
Ez alapvetõ marketing.
www.smart-bus.hu
Persze, hat hogy ne a Zsuzsi managere szelloztette meg.
Te mekkora kreten vagy mar bocs. 😛PPP
Es de erdekes, hogy szerinted nem szoktak bejelenteni kivel targyalnak, de csak nalad maximum.
Es tudjuk nagy edzo Rutten. 😛PPPPP
Es ne eroskodj mert a vegen meg becsinalsz az erolkodestol es aranyered lesz.
Azt tudod, hogy bejelenteni csak azt szokták aki már aláírt, de ez részletkérdés.
Az átigazolásokat meg híreket, meg Dzsudzsák managere szelõztette meg az nso-nak, hogy képben maradjanak, mint ahogy a kapitány jelölteket is az MLSZ valamelyik sajtósa, de mind1......
A makizást meg majd akkor ereszd el legközelebb, ha kijössz valamelyik meccsre és szemtõl-szemben vagyunk.
Eladtak mar 20szor masnak Dzsudzsakot, 7 honapon keresztul a barcelona jatekosat az MU-nak es kozben a Bayern vette meg sorolhatnam.
A valogatott veresege utan, naponta szulettek a cikkek, hogy ki lesz a kapitany a fele se igaz ertesulesekkel es meg az se fogja felmenteni oket, ha most tenyleg Rutten lesz.
De meg az NSO se mondott konkretumot, csak ilyeneket irt, felmerult ennek es annak a neve, lehet targyalnak vele stb.
MLSZ meg semmit nem erositett meg nem voltak bejelenteseik semmik.
Egy azaz egy nagy nevet nem jelentettek be.
Az a Ruttenes megallapitasodbol egybol kiderult, aztan mindenkit lehulyeztel a nagy magyar sakertos megallapitasoddal, es meg neked all feljebb, hogy a neveden neveznek. 😛PP
Finoman jeleztem, hogy azért azzal a 10*-es szorzóval szerintem túlértékeled az emberedet, aki amúgy 4 éve nyugdíjas.
Aki hülyézik meg trágár szavakat használ az csak te vagy.
Szerintem érthetõ volt, amit írtam, ha nem akkor olvasd újra párszor.
Hat te nagy magyarorszagi szakerto vagy , kozod nincs az egeszhez.
Egyedul Sven-Göran Ericsson neve volt bedobva, azt is csak az NSO allitotta.
Szoval az ilyen fals allitasok, mert nem jottek felejtsd el, hiszen egy nevet nem tudsz kivel targyaltak, ilyen erovel mondhatnam en is, hogy nem is targyaltak senkivel.
Ugyanolyan fals info lenne, hiszen en se tudok errol semmit.
Már ezért a szürreális eseményért megérte fórumozásra elbaxni ezt a délutánt. 😊
Hat akkor te is lehetnel edzo nem ? Foleg kretenseg, mikor egy allitasrol vvolt szo, hogy jelenlegi helyzetben osszehasonlitva a ket edzo.