én már arra leszek kiváncsi,hogy ha az EB-re se jutunk ki,akkor még is mi lesz a következő lépés?? Mit lehet tenni,persze azonkívül hogy felszámoljuk az egész magyar futballt,és amatőr alapokra helyezik vissza. Márpedig én már kimerem jelenti,hogy nem lesz meg a 2. hely a csoportban,és a 3. is nagyon nagyon necces lesz ezzel a játékosállománnyal. Aki esetleg tehetséges 18 éves játékos,és lehet belőle valami,az még nem fog beépülni erre a sorozatra,aki meg jelenleg kerettag,vagy perifériában van,azok meg jelen állás szerint még egy finn szintet sem ütnek meg. Mi lesz így akkor 2015 ősze után? Mert akkor is azok lesznek hatalmon a focinkban,akik jelenleg,ha 1 hónap múlva nyernek a TUDJUKKIK...El kéne dönteni,hogy akkor mikorra legyen egy ütőképes válogatottunk? a 2020-as,szintén 24 csapatos EB-re? De ahhoz már az kellene,hogy a jelenlegi 16-17 éves korosztályt megkapja azt a fajta tudatos fejlesztést,és menedzselést,amivel addigra már ütőképesek lesznek. De erre se utal semmi jel. Én 21 vagyok még csak,és mostmár azértis kiváncsian várom,hogy amíg én élek,addig hogyan fog alakulni a kis focink sorsa...