10917302841238962806.jpg
  • SLICK
    Komolyan, sokan még mindig hittek a csodában, hogy ezek a faszok valamit képesek lehetnek elérni? És ugye megint jött a pofon, ráadásul a visszakezes fajtája amitől úgy ég az ország pofája is, hogy namég. És ezek képviselnek minket, bazdmeg...
    Azokat sem értem, akik eleve még tudnak foglalkozni ezekkel a focistáknak még messziről se nevezhető hulladékokkal. Hogy lehet még nekik drukkolni?
    Magyar vagyok, foci szerető is, de soha az életben nem tudtam ezeknek drukkolni, de egy meccsüket akár végignézni se. Ugyanígy vagyok a magyar bajnokikkal is. Pedig szurkolhatnék a Lokinak is, volt is egy kis fellángolás mikor BL főtáblára jutott, de aztán el is múlt, rájöttem hogy itthon amit focinak neveznek az egy nagy véres hányással se hasonlítható össze, mert még az is szebben mutat eredményként egy buszmegállóba kidobva mint ez a 8-1.
    Oké sportoljon az ember, focizzon ahol teheti, de mindenféle támogatást meg juttatást megvonnék ezektől. Mert ez is rohadt bosszantó még, hogy ezeknek 1-2 nap múlva az eszükbe sem lesz és mint ha mi sem történt volna teszik magukat, Dzsudzsák "Zsidó orrú" Balázs szóvivő meg tolja a nagy bölcsességeket továbbra is.. A drága kocsikat veszi sorba de nem hogy focizni, de vezetni sem tud a barom. Az épülő stadionokat meg most felrobbantanám.
    Ezek semmit nem érdemelnek már. Nem érdekel ki mit mond, egyszerűen idióta az aki bízik, reménykedik és még bír szurkolni ezeknek. Jöhet ide akármilyen edző/szövetségi kapitány, a keret gerince úgyis a söpredék beképzelt faszkalapok lesznek.