Magyar válogatott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ressy14
Téged nem érdekel a foci, de sikeresen kifejtetted a véleményed, el is olvastuk, válaszoltunk is rá. Akkor most most már lekophatsz. Köszönjük.

Dum spiro, spero.

polluxware
hümm, hát ez mély volt...

"Fekvõ emberbe nem illik belerúgni. Aki ezt az alapszabályt képtelen betartani, az a szememben nem ember."

remélem focin túl is él benned ez a felismerés... mondjuk azokra gondolok akikbe elég sûrûn belerugdosnak mostanság, csak hogy ezeknek legyen píze luxus autókat összetörögetni, meg gyalázatosan szerepelni idegenben...

gerinc, nyálka, meg egyebek..... tudod ezek szavak, amiket elolvasok mert írja valaki... de köbö. ennyi (remélem nem sértésnek szántad, vagy ilyesmi😉

"Te nem az vagy aki a rosszat akarja, te az vagy, aki utálja a focit, utálja azt, hogy az állam pénzt áldoz egy olyan sportágra amit bár te gyûlölsz, de azért százezrek imádják, és mivel ezt képtelen vagy feldolgozni, minden alkalmat kihasználsz arra, hogy hullámoztasd a szart a szánk körül! "

szerintem, a "hamar kaptuk a gólt", meg a "fû nem volt elég zõld", után tedd oda azt is hogy "Polluxware pedig nem drukkolt"

hullámoztatom a szart? 😊 végülis jól játszottak, nem?

büszkék lehetünk rájuk

ressy14

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Hát én nem... "Nézzél tükörbe!" 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Az se rossz! 😄

www.smart-bus.hu

ressy14
én ilyen arcokat akarok látni

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
Azért elég hajmeresztõ azt feltételezni, hogy bármelyik válogatottat le tudnák fizetni vagy esetleg le is fizették, hogy kikapjon a magyaroktól 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Én sem... egyetlen momentum volt ami tetszett, még pedig az amit ezen a képen láttam. Böde fejét figyeld, hogy néz a vigyorgó románra... ha az ami abban a tekintetben benne van, meglett volna a másik kilencnél is, nem aláztak volna meg minket.

www.smart-bus.hu

Fekvõ emberbe nem illik belerúgni. Aki ezt az alapszabályt képtelen betartani, az a szememben nem ember. Én tiszteletben tartom mások érdeklõdési körét, és nem megyek be mondjuk a kézilabda topikba egy vereség után verni a nyálamat, hogy mire föl kapnak milliárdokat. Ez szerintem gerinc kérdése, gerinccel pedig vagy születik valaki, vagy puhatestû lesz, aki minden megmozdulásával ilyen csillogó nyálkás izét húz maga után. Ennyit a trollkodásról...

Ha a feszültség keltésen kívül más is motiválna, akkor el sem jutnál odáig, hogy ezt a sok sületlenséget leírd. A válogatott nem kap milliárdokat, bunda még csak fel sem merült...

Konzerválni meg végképpen nem akarok semmit, ép ezt fejtettem ki, csak ugye ez nem jut el a toronyig.

A többire meg nem is reagálok, mert olyan dolgokat mondasz nekem, amihez semmi közöm... max a te atv-s világodban.

Te nem az vagy aki a rosszat akarja, te az vagy, aki utálja a focit, utálja azt, hogy az állam pénzt áldoz egy olyan sportágra amit bár te gyûlölsz, de azért százezrek imádják, és mivel ezt képtelen vagy feldolgozni, minden alkalmat kihasználsz arra, hogy hullámoztasd a szart a szánk körül!

Komolyan sajnállak, hogy ebben te örömödet leled.

www.smart-bus.hu

+hanggránátok és füstbombák

<#eljen>

Shep
Kajak kenu, úszás, boxolók, lehetne még sorolni, nem csak fociból áll a világ 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
A török meccsig úgysem születne semmilyen döntés. Nem tudom, hogy jó-e nekik, ha az észtek ellen zárt kapuk között játszanak. 😊 Viszont egyértelmû, hogy a izraeli és ebben érdekelt hazai besúgó körük mekkora mûbalhét rendezhettek és meddig elért a kezük, ha minket egy elszigetelt semmiért így elmeszeltek, ezek meg szerintem semmit sem kapnak majd ezért.

A medve nem játék.

ressy14
A környezõ országok drukkereinek a keménységérõl meg annyit, hogy tegnap a magyar drukkerek át sziesztázták a napot bukarest belvárosában, egy román drukker sem ment oda matekozni, csak akkor bújtak elõ az oláhok, amikor a magyarokat gázspray-vel agyonfújták, és mutogattak a rendõrsorfal mögül.
De ugyanez volt a Vidi-slovan-on is, Pozsonyban az RBD-sek körbefurikázták az egész várost, de egy slovan drukkert sem találtak, Fehérvárra meg zsarufelvezetést kértek.
Persze azt élvezik, amikor a magyar szektorban a román/szlovák rendõrök gumibotozzák a népet, õk meg messzirõl tapsikolnak neki. A magyar kékek meg a Kispest-sturm meccset leszámítva körbenyalják az ideérkezõ vendég szurkolókat.

Dum spiro, spero.

ressy14
volt ott szlovák zászló, 1918-as drapik, 1920. 06. 04. drapi is ám, de a fatökû szövetségünk mélyen kussol. persze nem is azért kell a románokat felnyomni, hogy pontlevonással vagy kizárással büntessék õket, de mi ezért a bibsik ellen kaptunk egy meccs zártkaput

Dum spiro, spero.

a.carkey
Megj. "Átkozott szeptember 7! (...) Két éve zuhant le a jaroszlavli hokisok repülõje, húsz éve halt meg Zsiborás Gabi. És ma meg ..."

A medve nem játék.

Hát kétszer nem mondom, hogy a románok a Himnuszunk alatti viselkedésért nem kapnak semmilyen büntetést...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

a.carkey
Két Bogdán is a pályára léphetett egy idõben: Bogdán Ádám és Bogdan Stancu. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ahogy a szlovák is. De valahogy a titkosszolgálatok mindig elérik, hogy csak minket verjenek mindenhol, Pozsonyban és Bukarestben is, pedig próbálkozunk rendesen. 😄

A medve nem játék.

Én is lehiggadtam már (szerintem), de én a tegnapi teljesítménybõl még objektívan sem tudok semmi jót kiemelni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ReszegKoldus
"TOTÁL természetesnek veszi hogy a tuloldalon az ellenség szurkolói vannak, az adott várost meccs után szét kell verni 0-ra, összeszarni, hányni, hugyozni ahol csak elvonulnak, és jól nekiesni bárkinek aki véletlen szólni mer..."

Azért kíváncsi lennék szét lett-e verve amszterdam vagy stockholm, amikor mostanában többször összekerültünk a hollandokkal és a svédekkel...ez a románok elleni meccs egészen más, mint a többi.

a.carkey
Ja, meg a 2021-es úszóvébére gondolom õsi román putri épül majd.

A medve nem játék.

A kivétel erõsíti a szabályt! 😊

www.smart-bus.hu

a.carkey
Ezen kívül?

A medve nem játék.

polluxware
ezek SENKIK!!!!!!! nem is kapnak stadiont...

nem érdemlik meg

ressy14
biztos? 😊

Dum spiro, spero.

ressy14
és még hátra van egy nap belõle, legalább emberveszteség nélkül hozzuk le azt

Dum spiro, spero.

polluxware
aham... a hozzáértõk hozták a szakértelmet, hitelesen...

0

tudod, valahol az röhejes amikor az embert trollkodásért köpködik, miközben a hiteles "hozzáértõ" fejek a nyugtatgatással, az "érzelmi kártyával" megpróbálják a MOSTANI helyzetet ahogy csak lehet KONZERVÁLNI. Azaz higgyünk bennük, idehaza játszott meccseken majd mutatunk egy kis bunda mérkõzést, majd idõrõl-idõre néhány külföldi ronggyá vert szereplés után megint lehet vígasztalni a tábort... a pénz meg csak folyik, és folyik....

és én vagyok a hozzánemértõ, te pedig az a manusz aki saját elgondolásból (esetleg szervezve) próbálja tartani a lelket azokban akik már a felcseperedésük ideje alatt a szép sportszerû játék, a biztonságos, örömteli meccs szurkolás helyett, TOTÁL természetesnek veszi hogy a tuloldalon az ellenség szurkolói vannak, az adott várost meccs után szét kell verni 0-ra, összeszarni, hányni, hugyozni ahol csak elvonulnak, és jól nekiesni bárkinek aki véletlen szólni mer...

hát tényleg..

KONZERVÁLJÁTOK csak😉 edzõ csere-bere, új mezek, cipelllõõk...

és én vagyok aki a rosszat akarja.... ugyi?

Az egész év ilyen sajnos... :S

www.smart-bus.hu

a.carkey
Tegnap a szõröstalpúak megalázzák a bohócokat, és rajtuk keresztül az országot, ma a Bukarestbõl a meccsrõl hazafelé tartó Buzánszky Jenõ alszik el a volán mögött és rohan bele egy kamionba (szerencsére semmi baja nem lett), miközben a gyõri kosaraslányok meg balesetet szenvednek egy másik idõs férfi miatt.

Jöhetne már valami jó, mert ez eddig magyar sportilag gyászos hétvége! 😞

A medve nem játék.

Pollux, tudom, hogy leszarod a focit és csak gerjeszteni akarod a hangulatot, de basszus, ha legalább valami halvány fogalmad lenne arról amibe beleszólsz, sokkal hitelesebb lenne a mondandód! 😊

www.smart-bus.hu

😄D

www.smart-bus.hu

ReszegKoldus
Lélekbúvár...pelenkát kell rájuk adni, meg a kezükbe egy doboz széntablettát. 😄

Szerintem ennél többet tudnak, csak jobban meg kéne szervezni a játékukat. A linket köszönöm... 😉

#23173: Na igen... ideje lenne elgondolkodni valami lélekbúvár alkalmazásán!

#23178: Alkoholba fojtottam... voltak is problémáim a mai melóval! 😄 Látva a tegnapi hozzászólásokat inkább megvártam amíg megnyugszom én is, és az itteni kedélyek is... nem akartam még olajat önteni a tûzre! 😊 No meg lehiggadva az ember objektívebb véleményt tud alkotni... 😊

www.smart-bus.hu

polluxware
Böde mit csinált????? kétszer lökött totál hátba egymás után 2 romcsit...

ez foci??? saját maguknak csináltak szabadrugásokat, értelmetlen, SPORTSZERÛTLEN fogások után

ez foci????

az bánt a legjobban, hogy még sportszerûen se tudnak veszíteni..

Sippie
Ne foglalkozz agymosottakkal, fölösleges.
polluxware
én komolyan leszarnám az egészet, ha nem nyomnák a picsájuk alá a milliárdokat!

Dögöljenek meg a pályán, kapjanak szívrohamot a pályán ennyi pénzért...

1 KÚRVA gólt sem tudtak rugni!!!!!!!!!!!!!!!!!

mirõl beszélsz te?

Szarok ,és kész..

kaposi1

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

ReszegKoldus
"A reménykedést erõsítette a hosszú napokon(heteken?)át tartó fogadkozás a játékosok és a szövetségi kapitány részérõl. Mindenhol az ömlött a médiából hogy majd most, nyerni akarunk, küzdeni harcolni fogunk és van is esélyünk, nem is kevés."

Na itt a hiba. Ennek a komolyan vételét sürgõsen el kell felejtenie minden szurkolónak, mert ha a pofázáson múlna, ezek a falábú szarháziak már rég nem csak kijutottak volna minden világversenyre, de meg se álltak volna az aranyérmekig...
Elõbb jöjjenek az eredmények, de ne ilyen San Marino elleni 8:0 és hasonlók.

bakkerman
korrekt írás <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
Már vártam a reagálásod, azt hittem, hogy alkoholba fojtottad a bánatod és 1-2 napig nem is nézel be ide. 😊 Nem piszkálódásból írom, tényleg azt gondoltam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
na basszus, épp most tettem be magyar foci topikba... nem direkt

am. kurva jó 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sziasztok!

Ritkán írok ebbe a topikba, most is csak azért hogy kiadjam magamból ami a tegnapi szégyen után bennem maradt...

Szval hol is kezdjem.
Nagy várakozással ültem le a tv elé, hittem, bíztam benne hogy nyerhetünk, sõt fogadtam is rá. A reménykedést erõsítette a hosszú napokon(heteken?)át tartó fogadkozás a játékosok és a szövetségi kapitány részérõl. Mindenhol az ömlött a médiából hogy majd most, nyerni akarunk, küzdeni harcolni fogunk és van is esélyünk, nem is kevés.

Bár a gyõzelmet én is kezdtem komolyan gondolni, de arra már kételkedve gondoltam, hogy ha meg is lenne a 2. hely, mire mennénk vele? Ugyanis a pótselejtezõben ha jól tudom kaphattunk volna egy Portugália szintû csapatot is. Na mind1, ez a jövõ zenéje lett volna.

Aztán elkezdõdött, jó magyar szokáshoz híven már az elején kaptuk a gólt. Nem baj, gondoltam, ez amolyan magyar szokás hogy megnehezítjük a saját dolgunkat, majd szépen rúgunk kettõt és nyerünk.
Aztán jött a bomba, 2-0, persze a magyar helyzetre várni kellett 40 percet, helyzetre... más meccsen ezt egy béna próbálkozásként említették volna meg. 1 azaz 1 helyzetünk volt, 90 perc alatt. Se hajtás se akarat, semmi nem volt a játékosokban. Reggel olvastam egy pár sort aminek naggyából az volt a lényege hogy ki lehet kapni 3-0 ra egy mérkõzésen, de pont a románok ellen a magyar csapatnak... ha nem is nyerni de meghalni kellett volna a pályán. Hát egyet tudok vele érteni. Ha 3-0 ra kikapunk de minden játékos kúszott mászott volna a labdáért akkor azt mondom rendben.

Taktika és játékosok:

-Valaki el tudná nekem mondani hogy Böde milyen poszton kezdte meg a mérkõzést? Ez a Szalai mögött játszok amolyan Kaká poszton, hát rá pont nem illik, lomha, technikátlan, ellenben magas erõs felépítésû erõcsatár... Vagy irányítót játszott? Még nevetségesebb.

-Most mutatkozott meg leginkább az hogy hiába hozunk ide barátságos meccsre akármilyen csapatot és játszunk velük egy nyögve nyelõs x et, attól még a tétmeccsen szarrá ver minket egy Románia szintû csapat is...

-A válogatott tele van NB1-es játékossal, ez sok mindent megmagyaráz sztem.

-A maradék, akiknek húzni kéne a csapatot pedig vagy pénzéhes nagyképû köcsög lett akinek nem megy a tétmeccseken a válogatottban a játék (Az Orosz csodabajnokságban elevickélõ Balázskánkra gondolok), vagy padozik külföldön, vagy meghatározó szerepet játszik klubjában, ám egymaga kevés a válogatott felkarolására( Szalai).

-Külön kiemelném Koman teljesítményét. Itt most majdnem eldalolásztam egy jó hosszú káromkodást... Szval anno, amikor felkerült a nagycsapatba nagy várakozások elõzték meg, jó játékosnak indult. De amit mostanában mûvel az valami gyalázat. Nagyképû, haszontalan, könnyelmû, NULLA. Mit is játszik õ? Amolyan Dzsudzsák a másik oldalon? Nevetséges a kapitány elképzelése is...

-Bogdánt csak sajnálni tudom. Sok szerencsétlennel egy csapatban.

-A védelemrõl inkább nem mondok semmit, hiszem nagy részük a hihetetlen színvonalas magyar bajnokságban játszik.

Na végeztem, köszönöm a lehetõséget hogy megoszthattam véleményemet.
El vagyok keseredve, mert minden alkalommal reménykedve ülök le a Tv elé hogy megnézzem válogatottunkat, hátha sikerül valami érdemi eredményt elérnünk, és minden alkalommal csalódnom kell, mert mind a vezetés mind pedig a játékosok alkalmatlanok arra hogy eredményesek legyenek.

PS3 Slim 250 PC

Zenszkij
Meg ott legalább világsztárok voltak az ellenfél csapatában. Mijatovic, Mihajlovic stb. De ezek? Fizet, hogy játszhasson és gólt lõ. Nevetséges blama!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Jakuza1
Hat ezek utan en siman bojkottalnam az esztek elleni merkozest szurkoloi szemszogbol es nem mennek ki, ha mar mashogy nem legalabb igy tiltakozzunk, hogy vegre valami valtozas tortenjen.
Mar csak azert is, mert hanyingerem van attol, hogy ilyen merkozes utan mindig jon a magyarazkodas, hogy majd karpotoljuk a szurkolokat az esztek ellen peldaul.

Nem, nem az esztek ellen kellett volna jol jatszani, vagy legalabb mindent megprobalni, mert a Romanok ellen kellett volna bebiztositani a 2. helyet.

Adott volt a lehetoseg, most meg takarozni akarnak az eszt merkozessel.

Raadasul, nem csak azert csokkent a kijutasi lehetosegunk, mert kikaptunk, hanem ha esetleg valami csoda folytan meglenne a 2. hely, talan meg az sem erne potselejtezos helyet, mivel nagyon valoszinu, hogy a leggyengebb 2.-k lennenk.
Persze akkor legaqlabb megint lenne valami magyarazat arra, hogy megint csak a balszerencsenek koszonhetoen nem jutottunk ki, jo magyar szokas szerint, ahogy szoktuk, pofaval elintezni a dolgokat, de amikor cselekedni kellene es akar vert aldozva a palyan legalabb egy pontot elhozni a romanoktol, akkor nem marad mas csak a csoki darab az osszes lanykanak tuno focistanknak a bugyellarisaban, mert a merkozes elotti percben, mar beszarnak az ellenfel szurkoloinak a latvanyatol is.

DasIsFuck
egy olyan kerettel akik lélekben összeomlanak a fontos meccseken mind1 h milyen egyéni képességekkel vagy taktikai képeségekkel rendelkeznének a játékosok.
Mert a lélektelen játék ebbõl adódik.
Ráadásul ez már nem ujdonság és mégsem képes a válogatott vagy szövetség szakmai stábja ezzel mit kezdeni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

sb1
Sírtam rajta, legnagyobb duma: "kell az észtek elleni jegyem?? 😄 "

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

banok
A tegnapi produkcióra nincsenek szavak. Lehet szidni Egervárit de ebbõl az emberanyagból ezt lehet kihozni. Ismét bebizonyosodott, hogy nincsenek nemzetközi mércével minõségi védõink és ez bizony nagy baj. A másik probléma amit láttam az a mentális lemaradás amit talán Csernussal sem lehetne orvosolni, ezt valahol gyerekkorukban cseszik el.
Ja és Solt keresett összefoglalót a csütörtöki magyar-bosnyák U21-es meccshez - hát az nincs de fennt van a teljes meccs igaz nem túl jó minõségben link

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Ebben is van igazság, és meg is érdemlik a kritikát emiatt.

www.smart-bus.hu