10917302841238962806.jpg
  • szanics
    Ez hosszabb téma...
    Az én véleményem az, hogy sokat köszönhetünk neki, akkor is, ha tisztában vagyunk azzal, hogy most már a fél magyar labdarúgás az általa képviselt csoport kezében van.
    Olyan csapatokkal játszhattunk (GER, BRA, FRA, ARG, stb.) barátságos mérkőzéseket, akik sokkal jobbak nálunk. Ez borzasztó fontos, mert akaratlanul is megtanulják - legalábbis részben - a játékosok kezelni azokat a helyzeteket, amikor náluk sokkal képzettebb ellenféllel kell küzdeni.
    Ez segíthet az olyan meccseken, mint amilyen a svédek, horvátok és bolgárok elleni meccs lesz.
    Fegyelem, rend van a válogatottnál, ez elvitathatatlan, és ha teljesen nem is tudta visszaállítani a válogatott rangját, efelé szerintem jó úton halad.
    Más kérdés, hogy a kijutásra esélyünk nem lesz, de ha nekem kéne dönteni, a következő Eb-selejtezősorozatnak még Matthäusszal futnék neki. Egy szerencsésebb sorsolással ki tudja, mire lenne képes a csapat.
    Ja, és még egy fontos eredmény. Azt a két csapatot, amelyik nálunk alacsonyabb kalapból jött, oda-vissza megvertük. Ilyenre is elég régen volt példa. Tudom, hogy Izland ellen óriási mákunk volt, de megvertük őket, és ugye csak ez számít.