Devil May Cry 3
-
Garunrine #361 Sziasztok!
Én a DMC miatt vettem PS-t, január óta van meg, hát az elején kicsit szenvedtem, hisz előtte csak 1xer játszottam PS-en, a DMC1el és FF10-el... de a 10es pálya felett már belejöttem, és a poén az hogy nem a BOSS-okkal van a legtöbb bajom, hanem a többivel, akikkel útközben találkozok... Még januárban, kezdőként a 2es pályán állandóan megölt a kaszás, így elkezdtem az első pályán gyakorolni az irányítást. ( tudom ez most gáznak tűnik, de az irányítással sok bajom volt... megkellett szokjam a joyt :P) 5ös pálya után inkább új játékot kezdtem, gyűjtögettem sokat és minden stílust kipróbálgattam, mostmár megy a játék :) Az első kedvencem Gigapede meg Agniék voltak, őket könnyen legyűrtem és virult a fejem :D Gigapedénél ( az a repülő 100lábú féleség..) az volt jó mikor az elektromos gömbjeit visszaütöttem rá Rebellionnal és jobban megsebeztem mint bármi mással :)
Szerintetek kik a legnehezebb ellenfelek...? nálam Geryon, Arkham és Vergil... na meg Nevan, majd meg őrültem hogy állandóan eltűnt mikor már végre levertem a denevérpajzsát...
Remélem nem baj, de lenne csomó kérdésem:
A specialt mikor adják ki nálunk? Vergilnek is lesznek választható ruhái?
A DMC3ban van egy lila ruhás fazon, kis kukkerral a szemén... az Sparda, nem?
kicsit sok a kérdés, de gondoltam itt segítséget kapok :)
Azt én is figyeltem hogy minden küldetés száma benne van a kisvidikben, asszem a 15öst nem említettétek, mikor Dante megy a 3színű ajtóhoz, amielőtt van vmi gaz, ami 15ös formájú. ( na ezt jól elmondtam...)
X-Box, a 6os pályán a SE-n akadtál el...? Mert ha a sima DMC3-ban, akkor tudok segíteni, persze csak ha már nem jutottál tovább :)