-
AlexCross #6093 komolyan, ti valami hihetetlenek vagytok...
igen csak durván beégsz, de nem, én szemét módon még a kákán is csomót keresek...
Jakab Zsolt úr
érdemileg mikor szóltál hozzá utoljára? idejössz mondogatni, hogy mennyire nem érdekel ez az egész, meg hogy mi mennyire gyerekesek vagyunk. mindenesetre rendszeresen hozzá kell szólnod valamit. hát ha valamire mondhatjuk, hogy gyerekes, az ilyen viselkedés az, miközben a te nevedhez fűződik a Magyar S.W.A.T. 4 történetének legnagyobb hisztije.
John "Padre" Trucker
anno nem egyszer, nem kétszer fölhoztam, hogy ha tudtok az UAC hiányosságairól, ne hallgassátok el, hanem segítsetek be a fejlesztésbe. ekkor, gyakorlott UAC teszterként nem érezted úgy, hogy lenne miről beszámolni? most persze meg kéne köszönnünk, hogy önként vállaltad a tesztelés nem éppen hálás feladatát, de szavaid hiteléül semmi nem szolgál. sz*roztad a programot, most meg büszkén mondogatod, hogy te legalább letesztelted...
szavaid hitelét aláássa továbbá, hogy Winit és engem is csalóztál, banoltál, holott mi nem csaltunk. ennyire sikerült jól kiismerni a csalásokat....
1.1ben és TSSben ini módosítással nem hiszem, hogy lehetséges csalni. dll csalásokról:
"Sajnos már ott tartunk, hogy nagyon sok beültetett dll fájlos csalással nem is lehet mit kezdeni ugyanis az nem vetül ki a képernyőre. Gondolok itt az autómata célzás és tüzelés csalásokra, az automata gugolás és lépésmenet kapcsolására ezek mind reakció idő csökkentő csalások és nincs vizuális megjelenése a játék képén."
itt ez nagyon meg van kavarva, szerintem. patch nélkül. 1.0:
oké, rendben, a dll csalást nem mutatja ki az UAC, de nem azért, mert nem látszik a képeken. azért nem mutatja ki, mert a futó alkalmazások között (elméletben) nem talál csalásra alkalmas programot. a csalás bele van építve a játékba.
viszont 1.1ben pont hogy ez az, ami nem lehetséges. kell a dll injektor, ami "beleszól" egy már futó dll működésébe, és ehhez futnia kell magának a csalást létrehozó programnak is, és ezt az UAC meg is találja.