6531
  • dragon11

Csak nekem nincs a témák közt ez a téma? évekig ez volt nekem, most újra raktam a gépet és a legújabb xfireben nincs benne ez a téma.. help.^^
  • Winibaba
    Valami nyomja a lelkem...

"Engem nem zavar, csak az, hogy mások mindig ezért rinyálnak, és olyan gyér lesz tőle ott a játék. "

Szóval ez a mondatom nem az ex!tes klánnak/klánról/klánszabályról szólt. Senkit nem akartam vele megsérteni, ma tudtam meg, hogy Ők ezt annak vették. Egyáltalán nem is rájuk gondoltam.
    Paranoia ...
    :D

Padre.
    A pályán nem jött nekem elő ilyesmi, de mivel láttam, hogy te igen lelkesen belevágtál, és meg is csináltál egyet, nem is foglalkoztam már vele utána, főleg, hogy a többséget nem is érdekelte. Mármint az ötlet...
  • mycso
    De minek kellene a "engine.dll" a gyári nem jó???

Eredeti játékról van szó.
  • AlexCross
    "Swat4DedicatedServer.txt"... az.
  • SkyZone
    Velem is előfordult már ilyen, és nem egy kellemes dolog... :@

Nemtom mi lehet a megoldás, talán egy jó engine.dll meg egy Swat4DedicatedServer.txt kéne.. nekem ez megoldotta..
  • Jamirofan89
    felmegyek bármilyen szeróra ott a voting menübe és lehet választani a netről letöltött mapok közül.nem értem :/ help
  • Jamirofan89
    nekem is segítségre lenne szükségem.letöltöttem egy map pack-ot amiben szerepel az Apartman pálya és még 1-2 új.ezek mellett Swat 3-ból is vannak pályák.töltöttem le újabbakat a Swat Downloaderrel és semmi.nem tudtam rajtuk játszani.még a menüben sem jelennek meg!el kezdtem másolgatni először Swat 4 mappából TSS mappába utána SSF mod mappába és mindig semmi.van map limit a játékban?
  • mycso
    Hali, Win7 alatt nemtok szervert futtatni, tapasztalt már ilyet valaki???

Elindítom a dedikáltszerót, lerakja tálcára az ikont "starting" pár másodpercig, utána mikor váltania kéne, hogy fut "running" kilép-eltűnik az ikon....
  • AlexCross
    de kész
  • Jamirofan89
    kérlek titeket vegyetek részt a következőben!

http://www.PetitionOnline.com/swat5/
  • Jamirofan89
    az Apartman 525-öt kipróbálnám multiban
  • AlexCross
    SSF szervert én egyáltalán nem láttam már hónapok óta.
    a legtöbb co-op módú szerveren új pályákon megy a játék, ahogy látom. a magyar co-op-on nem tudom vannak-e újak, de én csak a normál pályákon látom.
  • Jamirofan89
    persze elég lenne bármilyen szerver ami CO-OP és új mapokkal megy
  • Jamirofan89
    sziasztok! érdekelne,hogy van e olyan szerver amin egyéni,netről letölthető addon mapokat futtatnak? és van e magyar szerver ami SSF 3.1 vagy 3.2 modos?
  • JohnTrucker
    Nos ez a pálya szerkesztés zsákutca. Már sokmindent kipróbáltam de a végeredmény ugyanaz sajnos, a játékosok leesnek a pályáról haláluk után. Ez pocsék dolog, hiszen teljesen szétcseszi a játékot.
    Az a pálya amit megcsináltam azokkal a módosításokkal még jó és működik.
    Tovább nem érdemes babrálni. Nem értek többet a szerkesztőhöz sajnos.
    Az angol tudásom is pocsék és ezt a problémát nem vagyok képes megelőzni.

Wini azt irta egyszer csinált egy pályát érdekelne neki is előjött ez a probléma?
  • Anonymus20
    Talán még megpróbálhatod egy swat4 újratelepítéssel, hogy egy teljesen szűz swat4-ben építkezz, semmi mappavariálással(1.1 és TSS dolgokra gondolok). Áthelyezheted a régi mappákat, és fölraksz egy frisset.
  • Anonymus20
    Esetleg külföldi fórumon lehetne érdeklődni nem, azok úgy is sokat tudnak.
  • JohnTrucker
    ELkezdtem plusz dolgokat belepakolni a pályába. Pár apróság is olyan hibát okoz, hogy leesik a játékos ha meghal. Én ezt nem értem miért csinálja áthelyezéseket eltűr, de amint elveszek vagy hozzáteszek valami elromlik.
    Ha valaki tud rá megoldást mondja el mert én nem találok az editorban semmi olyat amivel ezt kijavíthatnám. A hibakereső sem dob rá semmit.
    Ekkora mértékű átalakítást nem bírok rajta megoldani.
  • Haresz80
    A sikátori lépcső a kuka tetejére menne, ezzel is csinálni egy jó, de végzetes kemplehetőséget :D mondjuk vip módba hülyegyerek bemenne a kukába azt annyi....
  • Anonymus20
    Mondjuk, nem várhatok el mindent Padre-tól, mert nem könnyű feladat lenne, de ötletnek jó :D
  • Anonymus20
    Csináltam egy képet.
    A kék izé lenne az ajtó, a piros a párkány, aminek a vége a rendőrautók fölött lehetne, esetleg mégtovább tarthatna, zölddel meg egy lépcső van jelölve, lehetőleg úgy kéne, hogy ne legyen olyan könnyű alóle szedni az embereket, esetleg gránátbiztos legyen oldalról, talán lehetne úgy is, hogy két irányból jön a lépcső, és középen találkozik a kettő, nem tudom. Szerintem ez elég fasza lenne. Ja és a párkányra lehetne rakni különböző dolgokat még fedezéknek.
  • Anonymus20
    Esetleg meghosszabítani a párkányt, és fölvezetni rá egy lépcsőt, és lesz egy tök új szint, ahova le lehet rakni bombát, ahonnan mehet vip. Ja és persze kell egy ajtó is a főlső szintről, az ablakoktól valahogy. De Szerintem ez már túl sok lenne, és leesnek a játékosok, pedig így megoldódna az ablakos dolog, és simán lehetne lőni kifele, mert a spawnhelyet nem látná be.
  • JohnTrucker
    Akkor hogy mindenkinek jó legyen döntsük el hogy a tereptárgyak áthelyezésével variálunk, vagy a swat spawn helyét tegyük át.

Mert azt is megoldhatom, hogy a swat spawn helyét máshová teszem minden módnak megvan a spawn pozíciója számozva játékosok szerint el lehet pakolni akárhová.

Vagy teszek egy sűrű rácsot az ablakra és akkor sokkal nehezebb kilőni rajta. Vagy az egész ablakot befalazzuk mindkettőt és megoldódik a gond.
    De egy biztos elvenni nem lehet semmit sem, max áthelyezni mert ha kiveszel elemeket a pályából akkor megbomlik valami a textúrában amit nem tud már korrigálni a játék, lehet kapcsolatban van a HavokData mappában elhelyezett mopp kiterjesztésú fájlokkal, mert teljes törléseknél a padló beállitásai elúsznak. Vagyis a lelőtt játékos leesik a pályáról és zuhan a sötétben.
    Épp elég volt a rendőrautót a fényefektekkel és minden vacakkal együtt átpakolni és igy még nagynehezen megmaradt a normális textúrája a padlónak.
    Még kísérletezek pár dologgal mennyit bír ki módosításokkal a pálya, de van egy pont ahol már újra előjön ez a gond, minden játékos zuhan be a pálya alá még az emeletről is ha lelövik.

A swat csapat spawn helyének áthelyezése megoldható meg pár tereptárgy áthelyezés. Gondolkodjatok hogy legyen.

• Winibaba
    Az volt a cél, hogy rd-ben a swatosoknak megkönnyítsük a haladást. A vipre nem is nagyon gondoltam, hisz ott nincs különösebb gond azon a részen.
    Nem jó ha könnyű a játék, ezért gondoltam arra ha csak az autókat pakolnánk. Ha nagyon könnyíteni akarnánk, akkor egyszerűen az ablakokat el kéne tüntetni és annyi. Én mondjuk azt nem akarnám.

Padrenak köszönöm, hogy fáradozott a pálya elkészítésével.
    Én is csináltam, de az enyém titkos! :D
  • AlexCross

tényleg el kell magyarázni?
  • Anonymus20
    Szakértő úr véleményét köszönjük szépen.
  • 7kyu
    Nem vágom, hogy ennek mi az értelme...
    Ha ezzel a kocsik összekuszálásával azt akarták elérni, hogy ne lehessen a spawnra lőni akkor nem sikerült. Mert a fekete kocsihoz közelebbi rendőrautó csak előrébb lett tolva. Ettől még kényelmesen lehet spawnolni. Meg VIP módba a VIP-nek szabad utat nyújt, nem kell körbemennie. RD be is nagy előnyt nyújt a SWAT-nak.
    Nem látom értelmét ennek a pályának.
  • JohnTrucker
    Na végre egy idevaló téma. És hogy lásd hogy nem vagyok bezombulva értelmes dolgokra kapható vagyok hamar.
    A pálya Zippelve van igy csak 2,5 mega, de az eredeti mérete majdnem 10.
    MP-Foodwall_2.s4m ha ezt teszitek be az 1.1 Maps könyvtárába is akkor a TSS is ezzel fut elvileg.

Betettük a szerverbe de nagyon lassan lehet onnan lehúzni kicsit komolyabb feltöltésű szerver jobban tudná ezt tölteni.

Akinek van további hasznos ötlete szóljon talán abban is tudok segiteni.
    És köszönet Jakynak hogy a letöltéshez biztosította a helyet

• Anonymus20
    De ha ügyesen be van állítva az automatikus letöltés, akkor bizony elkezdi tölteni szépen, és nem tudsz kilépni, csak ha rafinált vagy, és tudod használni a konzolt, de ezt sokan nem tudják, szóval jó ötlet, csak legyen eltérő a neve az eredeti food wall pályától.
  • AlexCross
    ezzel csak az a baj, hogy ha megváltozik a pálya, akkor az új pályát mindenkinek le kell töltenie, aki csatlakozni akar a szerverre, mikor ez a pálya fut. sajnos ezzel nem sokan fognak törődni, úgyhogy hiába a jó ötlet, nem vezet eredményre.
  • Winibaba
    Köszi szépen!
  • Anonymus20
    Az editorban kell próbálkozni, többet én meg nem tudok. System mappa, swatED.exe.
  • Winibaba

Arra gondoltam, hogy ott, ahol a swatosok születnek az első vízszintesen álló autót meg a postaládát mellőle kiszedném, vagy áttenném. Plusz a kék postaládát, is postástul küldeném anyuhoz, meeeg talán pár oszlopot esetleg odatenni, hogy lehessen fedezékről fedezékre kommandózni. Úgy simán könnyebb lenne, és nem lenne folyton ez a balhé azon a pályán. Engem nem zavar, csak az, hogy mások mindig ezért rinyálnak, és olyan gyér lesz tőle ott a játék.
    A kempelőknek még így is marad egy csomó hely. :D

• 7kyu
  • 7kyu

Melyiket?
  • Winibaba
    "magyar swatos társaságot nagyban pont ti ketten züllesztettétek szét. Nektek biztos jó így piszkoskodni mindenfelé."

Ekkora baromságot...az már amúgy is eléggé züllött társaság volt. :D
    Komolyra véve, nem szoktunk piszkoskodni, és semmit nem bomlasztottunk szét, aki szereti a játékot az játszik vele, nem titeket sirat. Mikor elmentetek néha felemlítettem, hogy kár, hogy nincs már HRDS erre az volt a többség válasza, hogy mekkora seggfejek voltatok. ( szigorú szabályok, bunkó szöveg, nulla tolerancia, felsőbbrendűségességbenszenvedő adminok )

Mindentől függetlenül, jó volt veletek játszani a múltkor is, mikor az FH-sokkal „beszélgettünk”. Azért mert már nem érdekelt titeket az, hogy mennyire nagyok legyetek, és a játék volt a lényeg. Azért is volt jó, felhőtlen.
    Nektek, de inkább csak neked Padre, ( Jaky már túltette magát rajta és felfogta, hogy a játékot nem kéne a szívére venni ) szívfájdalmad van, amit nem igazán fog semmi enyhíteni. Még az sem, ha azt képzeled, hogy Alex görcsölne ezen, mert nem igazán veszi Ő ezt magára.

És még ez a duma mehetne oldalakon keresztül, és megint csak a régi, unott szokásos témák, hogy „ki? Miért? Mit? és hogyan? csinál a játékban” dolgokat…háááát…Nem unjátok még?

Amúgy, nem tudja valaki véletlenül, hogy hogyan lehet pályákat átalakítani? Meg akarom csinálni a Foodwallon, hogy kiszedek egy rendőrautót, így megszűnne a „dont front window camp!!!!!!!” ;)
  • JohnTrucker
    Ok Alex igazad van ha te mondod akkor biztos úgy van minden.
    Görcsölj és kavard a szart folyamatosan mindenfelé ahol csak jársz sok sikert!
    Amúgy Winit és téged heccből nyomtalak ki folyamatosan pont a stílusod miatt és mert egyszerűen jól esett. :D Az első naptól ahogy megismertünk titeket tudtuk kit kell eltávolítani a nyugalom érdekében.
    Csatlakozom Jakyhoz a magyar swatos társaságot nagyban pont ti ketten züllesztettétek szét. Nektek biztos jó így piszkoskodni mindenfelé.

• AlexCross
    én Padrét csalóztam, miután számtalanszor láttam csalni, és még be is vallotta.
    téged nem rémlik, hogy láttalak volna, és nem emlékeszem, hogy valaha is csalózott volna téged bárki is.
  • AlexCross
    komolyan, ti valami hihetetlenek vagytok...
    igen csak durván beégsz, de nem, én szemét módon még a kákán is csomót keresek...

Jakab Zsolt úr
    érdemileg mikor szóltál hozzá utoljára? idejössz mondogatni, hogy mennyire nem érdekel ez az egész, meg hogy mi mennyire gyerekesek vagyunk. mindenesetre rendszeresen hozzá kell szólnod valamit. hát ha valamire mondhatjuk, hogy gyerekes, az ilyen viselkedés az, miközben a te nevedhez fűződik a Magyar S.W.A.T. 4 történetének legnagyobb hisztije.

John "Padre" Trucker
    anno nem egyszer, nem kétszer fölhoztam, hogy ha tudtok az UAC hiányosságairól, ne hallgassátok el, hanem segítsetek be a fejlesztésbe. ekkor, gyakorlott UAC teszterként nem érezted úgy, hogy lenne miről beszámolni? most persze meg kéne köszönnünk, hogy önként vállaltad a tesztelés nem éppen hálás feladatát, de szavaid hiteléül semmi nem szolgál. sz*roztad a programot, most meg büszkén mondogatod, hogy te legalább letesztelted...
    szavaid hitelét aláássa továbbá, hogy Winit és engem is csalóztál, banoltál, holott mi nem csaltunk. ennyire sikerült jól kiismerni a csalásokat....

1.1ben és TSSben ini módosítással nem hiszem, hogy lehetséges csalni. dll csalásokról:
    "Sajnos már ott tartunk, hogy nagyon sok beültetett dll fájlos csalással nem is lehet mit kezdeni ugyanis az nem vetül ki a képernyőre. Gondolok itt az autómata célzás és tüzelés csalásokra, az automata gugolás és lépésmenet kapcsolására ezek mind reakció idő csökkentő csalások és nincs vizuális megjelenése a játék képén."

itt ez nagyon meg van kavarva, szerintem. patch nélkül. 1.0:
    oké, rendben, a dll csalást nem mutatja ki az UAC, de nem azért, mert nem látszik a képeken. azért nem mutatja ki, mert a futó alkalmazások között (elméletben) nem talál csalásra alkalmas programot. a csalás bele van építve a játékba.
    viszont 1.1ben pont hogy ez az, ami nem lehetséges. kell a dll injektor, ami "beleszól" egy már futó dll működésébe, és ehhez futnia kell magának a csalást létrehozó programnak is, és ezt az UAC meg is találja.
  • jzsolt
    Ja és ha már úgyis csalók vagyunk, akkor ne legyen alaptalan, ezentúl a magyar szerverekre kizárólag csalással fogok feljárni, megtisztelve ezzel a magyar mentalitást, és kurvára leszarom, hogy kinek mi a véleménye erről és rólam