• Demon86
    Winibaba!

Szerintem akár új akár nem új valakinek a pálya! Ha swatos vagy egyértelműen nem mész olyan helyre hogy ne tudd védeni a táskát! Az hogy te megvársz 3-4 másodpercet a spawnnal szembe az megint más dolog!
    Szerinted 3-4 másodperc alatt kilehet valahonnan érni úgy hogy ne tudjanak lelőni?! Szerintem te nem tudod azt se ha személy szerint én állok spawnra és csak 3-4 másodpercet várok, mint állítolag akkor nem spawnolok, akkor onnan kör végéig senki nem fog tudni kijönni a spawnhelyről! Tehát ezt kérdőre vonni kár is! Semmi keresni valója nem volt fent, az hogy valaki felmegy az más dolog! Vannak véletlen spawnolások is, és ezért senki nem szólt még! Főleg ha a táska éppen ott van! Sajnos akkor onnan elég nehéz spawn nélkül elvinni! Az hogy gyerekek játszanak, szerintem van a játéknak 1 bizonyos korhatára! Az meg a szülők felelősége nem a miénk! Gyermeteg a hozzáállásotok! A spawn az spawn 3-4 másodperc meg nem elég ahoz hogy eltudj mozdulni onnan!! Arra sem igazán emlékszem mi mikor voltunk spawnon is úgy ahogy ti ezt állítjátok! Többfajta spawnolás van: van hogy megölsz mindenkit, a másik ha csak a stinget, flashet, füstöt dobod be hogy ne tudjanak megmozdulni! Egyébként se neked tettem fel a kérdést, de ez már mind1!