S.W.A.T. 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na baszki, "látogatók 33" ebbõl kettõ te meg én. Tényleg népszerûek itthon és külföldön.
😄
Áh...épp itt mondom Alexnek,hogy én már tényleg sajnálom õket. szegénykéim, szívesen sütnék nekik sütit 😄
Bocsi,de a törvény sértést nem tartom viccesnek.
És még igazán nem is sértegettelek.<#mf1><#banplz><#mf1>
Mint már írtam a kutya se kérte hogy beleszólj ebbe.
Vagy ,ahogy írtad:a pasid véded.LOL 1 NÕ VÉDELMÉRE SZORUL.<#nyes>

És akit idegesít az idegesítõ zene, annak segítek: bal alsó sarokban van egy kis ikonocska, azzal ki lehet nyomni.
Comedy Central esti adása:
Szigorúan 18 év fölöttieknek!

Inkább nem fûzök hozzá semmit, pedig lenne mit <#mf2>
Megvan az alap a szórakozásra, már csak a reakciók kellenek <#nyes>
Én este hét óta dõlök a röhögéstõl...
😄
Ti jöttetek ide beragadt shifttel. xDxDxDxD
áááááááá gecc mostanáig dõltem a röhögéstõl. xDxDxD
na elfogyott a dinnye, húzok innen... mellesleg örülök, hogy nem csak én szarok magasról mindenre

Na pá ovi, további jó fasszopást <#nevetes1>
Igen, köszönjük, tudjuk, hogy jó a humorérzékünk. Fõleg az enyém 😄
Senki nem provokált titeket,ahogy alex is mondta, csak véleménynyilvánítás volt.
Ti jöttetek ide beragadt shifttel.
Nézzenek oda, az ember békésen fórumozgat, dinnyézget, és erre ilyenek jönnek, mint ti a "nagyonnembunkójómagyarok".
nem, a vitát az váltotta ki, hogy nem tudtok játszani, és féltékenyek vagytok azokra, akik tudnak. ezért születtek itt olyan hozzászólások, amiket ti fikázásként értelmeztek, mert a pici világotokba nem fér bele az igazság.
hülyéknek:
akiket kivágtatok, idejöttek, és leírták mi történt. és hogy ezért nem megy hozzátok vissza, és ezt másnak sem ajánlja. ez nem azt jelenti, hogy benneteket fikáz, egyszerûen csak a többieknek akar jót. titeket senki nem provokált, csak kéne agy is, hogy ezt megértsétek.
Ezaaaaaz, fejtsd ki magadból a szart, gyerünk, ennyi nem elég, ti ennél többre vagytok képesek, ne álljatok meg itt, még csak le se csicskáztál!! Ejnyebejnye. (Mellékesen a bunkó magyarok ti vagytok)
és még mi rinyálunk. szaladjál följelentgetni te nagyon kemény. a múltkoriból is olyan, de olyan rosszul jöttem ki ám!
A magyar visszatérõkre szarok magasról.
Elismerés hazámtól,na ja,szarok arra is.
Inkább a külföldi visszatérõk érdekelnek,mint a bunkó magyarok.
ITC,MOHS,DSK,TGC,SKY,FBI,KGB,ÉS MÉG A SOK KÜLFÖLDI AKI NEM KLÁN TAG.
ÉS MIÉRT UTÁLJUK A MAGYAROKAT A SZERVERÜNKÖN,MERT MIND CSAK ARRA KÉPES AMIRE TI,FIKÁZNI A MÁS MUNKÁJÁT.AHELYETT HOGY A SAJÁTJÁVAL TÖRÕDNE.
AMÚGY AZ A VICC,HOGY EZT AZ EGÉSZ VITÁT TI KEZDTÉTEK ITT,EZEN A FÓRUMON.
TI PROVOKÁLTOK MINKET.ÉS MÉG TI IS AKARTOK FELETTÜNK ÍTÉLKEZNI? LOL
VICCESEK VAGYTOK.

A személyiségi jogok hagyján...
Nyugi úgyis kitõrlik, én meg kapok egy kis büntit, a kutya se fog vele foglalkozni, ne húzd fel magad.
De azért poén volt, nem? 😄
Tudod kit sértegessél itt, mikor normálisan szóltam hozzátok.
Winibaby Személyiségi jogok megsértésérõl hallottál?
Ha nem nézz utána.
Csak a kép miatt,mert neked ahhoz nincs jogod,hogy más fényképével visszaélj.Ez szivacs.

Szerezz fõtt kukoricát, és megegyeztünk <#mf1>
ne haragudj a tévedésemért <#action><#nevetes1>
Nem Anonymous, az ts-en van a pipáknál, ez csak simán Anonymus<#email>
Hát úgy látszik mára ennyi, és a dinnye is elfogyott.<#circling><#wave>
nah...rossz helyre nyomtam... Anonymous-nak ment a looool a "küldjetek el a ..." mondatra 😄
looool <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Azt a szervert Sakura üzemeltette, és volt az a hvpc klánja, ami egy baromság volt(ez is egy olyan ötlet volt, ha már szerver, aztán klán is, de semmi céllal), de mivel érdekelt a szerver, a végefele nekem is ki kellett raknom azt a nyavalyát a nevemhez, ami csak zavart. Na mindegy.
arra gondoltunk
De most néha futtatok egy Swat4 Bug Server nevû dolgot, amikor kedvem van, de rakoncátlankodik a gép, megy vissza ahol összerakták, gondolom tesznek bele még egy ventilátort, mert túlmelegszik a proci, és leállogat a gépem csak úgy.

FH részére: Nem a házi szerverfuttatás miatt áll le <#mf1>
Nem-nem, én csak ezt azt besegítettem, ja meg admin voltam, gondolom a --Hun Vip Server-- amire te gondolsz. Ha nem, akkor én gondolok erre <#vigyor0>
a régi VIP szervert te csináltad anno?
Ja, és ez nem névtelen fikázás, mivel Anonymus a játékosnevem barmok <#lama><#mf2><#gunyos1>
Micsoda háború <#mf2>
Ha már akkor szokás lett, hát én is beszámozom gondolataim <#nyes>
I. Mennyivel jobb, ha bérled a szervert? Ha otthon van szervered, változtatni akarsz egy kicsit rajta, átirogatod, és újraindítod. Ennyi.
II. Ki a faszt érdekel, hogy mitek van és mitek nincs? Minek ez a hülye klánosdi? Húhúúúúú, elismernek az olaszok, franciák, meg minden tõlünk faszán messze lévõ helyek, csak elõször azt kéne elérni, hogy drága hazátok ismerjen el, mivel mégiscsak õk beszélik a nyelveteket, és nem véletlenül szidnak titeket, mivel ismerik a fajtátokat.
III. Többen vagytok az fh teamspeak-jén mint itt a fórumon? Ettõl most jobb a világ? Ha nincs semmink, akkor ne ugassunk? Szerintem nekünk több mindenünk van mint nektek, nem mennyiségre, az az utolsó. A mi szervereinket nem fikázzák, és vannak visszatérõ játékosok, nem csak a klántagok járnak oda. Klán? Mi a lótúrónak az? Mindenki ezzel akar gizdulni, hogy van egy klánom, és most atomkirály vagyok.
IV. Gametracker: nevetséges mire veritek magatokat <#mf2> Az egy kibaszott statisztika, nincsenek ott vélemények. Pont.
V. Nem mi hajtogatjuk egyfolytában, hogy te ennyiszer térdeltél, te meg annyiszor, mi ilyen pro-k vagyunk, ti kis csicskák. Az ember játékkedve is elmegy ilyenkor, és ezekbõl fakad a fikázás.
VI. Nem is emlékezhetsz rám, mivel max kétszer voltam a szervereteken, és akkor jött a duma, amit az elõzõ pontban írtam. Azt hiszem valami |FH|Sheriff volt, de nem tudom, igazából le is szarom.
VII. És akkor most jöhetnek az anyázások, köcsögözések, csicskázások, csórózások, noob-ozások. Megmondom õszintén: tõletek nem várok többet. És innentõl kezdve hátradõlök, és jzsolt-al együtt dinnyézek, jókat röhögök azon, hogy mekkora tahók vagytok. Amit leírtam az az igaszság, és szerintem nem csak én gondolom így.
Útóirat: Egy szerver akkor jó, ha a többség elismeri, ha nincs klánja a szervernek, és vannak visszatérõ játékosok, akik nem azért járnak föl, mert benne vannak egy "klán"-ban, hanem mert szeretnek az adott helyen játszani.
Na kérek dinnyét, ti meg nyugodtan küldjetek el az anyámnak a véreres faszába, attól nem lesz jobb semmi <#mf1><#kocsog><#mf2>
a fotós
melyik vagy te? xDxDxDxD
Biztos tuti buli volt, MISI! <#banplz><#nyes>

Én nem!
De nem is érdekelnek!

Hát azt benézted. 😄
Õk Sissy és Freeman, nem ismeritek õket?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,dehogy!!!!!!!!

Hozz még dinnyét!!! <#nyes><#nyes><#nyes>

Jaj csak nem ti voltatok Jhon Travolta és Sissy néven fenn max 1 hete.
Meg volt még valaki veletek.A nagy TRIÓ. lol <#violent><#banplz>

Na... vége a bulinak?
Szívesen! ; )
😊
Ühüm...én nem vagyok ideges, de neked kurva szar lehet játék közben félpercenként kilépned, hogy megnézd "húúúú...vajon kinek kell már megint bunkóznom"...
Épp vacsizunk, fõztem lecsót, közben lehet faszán irogatni. Igazából nem nagyon akarlak bántani, mert van egy öcsém is meg egy húgom is, és hát sajnállak, mert még kicsi gyerek vagy. Majd ha felnõsz, akkor majd talán lesz értékrended is, meg szókincsed.
( Volt jobb dolgunk is, minthogy ide írogassunk ) 😄
<#law>

Anyukádról egy rossz szót nem szóltam, csak annyit mondtam, hogy valószínûleg rácsapna a szádra ha látná, hogy milyen gusztustalan fröcsögéseket írsz a fórumra.
Amúgy meg mi a szent lókakiért nem mentek már játszani a kurvakirályzsirályfasza kis szerótokra?

Páka
Nem Alex inkább az olyan töketleneket mint te. lol

MÁR SÍRSZ,NEM HÚZTAD SOKÁIG! <#violent>
PEDIG MÉG CSAK MOST JÖTTÜNK. <#banplz>

|FH|DON

kyu,max a fejedet törheted.Azt sikerrel. <#boxer>

Anyámat kihagyhatod a játékodból,mert ha én rászálok a tiédre,abban nem lesz köszönet. WINIBABY

ÉS TÕLED MÉG MINDIG NEM KÉRTEM TANÁCSOT HOGY MIT MONDHATOK.<#mf1><#mf2>

ja a pöcsödet,mert 1 kis pöcs vagy! ennyi lol

Wini grat a pasidhoz,igazi "FÕNYEREMÉNY",veled együtt.
Pont leszarom ki kinek a kije.
Csak szövegeltek ti is mintha különbek lennétek nálunk,beképzeltek vagytok.
Mintha ti jobban csinálnátok a szerver üzemeltetést.A szátok megvan hozzá,és kész,kifújt.Ennyit tudtok.<#mf1><#mf2>

nyakatokra lépnek
Jézus ereje -.- Legfeljebb a pöcsömet rángatjátok ilyen beszólásokkal, én meg közbe jókat mosojgok rajtatok
AlexCross

Na mi van Hmm 😊

Bárna maci be figyelt vagy mi 😊

És akkor mi van ha letiltatok ez van ennyit tudtok fõleg te .

És azt hiszem ha már nyakatokra lépnek akkor be vagytok lázadva és nem tudják hogy a szol el szál az irás meg marad .

Szival ha nem tetszik nektek az FH clan akkor nem kell oda járni ennyi.
Winibaba

Nem szeretnélek meg bántani 😊

De ebbe nem kéne bele folyni 😊

mycso:
getoway szerintem kiharcolta, hogy ezután minden hozzászólását, függetlenül attól, hogy a játékkal kapcsolatos-e vagy sem, töröljék.
egy ilyen akárhonnan idevergõdött hülyegyerek a saját anyanyelvünkön nem becsmérelhet minket.
fh-sok meg ilyeneket vesznek be...
az egyiket megtörve már csak zemi van hátra xD
"De mint varjak egy csoro magyartol"

Be kéne fejezni az ilyen szar, ócska rasszista dumát!
Mondjál ilyeneket, leszarom...
De ne itt.