6531
-
jzsolt #5971 Annyira, hogy ki van kapcsolva, mert nekem mindig lepusztult az összes szerverem ha az be volt kapcsolva... anélkül is pusztul de azzal csak percekig tartott a dolog -
jzsolt #5970 http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=SWAT4gumiszoba&id=1249322012
Ha valaki mégis ellenállhatatlan vágyat érez a további harchoz
Csak hogy ne ezt bsszuk szét... -
Winibaba #5969 jaj vajon ki mentette ki jegyzettömbre? 

-
AlexCross #5968 Jaky, te a swat server loggjaiban mennyire vagy jártas? -
AlexCross #5967 valamit táskázni kéne már, de nagyon. -
Winibaba #5966 azt a resetet!
:D -
Anonymus20 #5965 Ennyit a világháborúról 
-
AlexCross #5964 vagy nem. -
jzsolt #5963 Hát itt most hirtelenjében töröltek vagy 120 hsz-t
-
AlexCross #5962 hová lett a 6000. hozzászólás? lemaradtam! -
Nos ajánlom mindenki figyelmébe valamelyik chat szolgáltató oldalt, ott folytathatjátok!!! -
jzsolt #5960 Na most miért lett törölve, hogy fut egy 2000 fős szerver? Pedig ez tök a témába vágó hozzászólás
-
getoway #5959 mycso
Kaszás azt mondta:)
De azért vicces vagy .
Attól hogy magyarázol attól meg nem leszel jó játékos
De azt inkább hagyuk -
De mit látunk meg????
Amit leírtam ez szokott történni minden nagyképűség nélkül....
Felmegyek, majdnem minden körben magasan első vagyok majd jön a csíterezés/anyázás a részetekről, ilyenkor még fel szoktam ajánlani az esetleges UAC használatot, de már repül is a bann.
Ennyi, ebből is robbant ki a kis flémetek, mert ezt leírtam (illetve írták többen is). -
Sosem voltam aktív HK tag...beugrózgattam náluk elég sokszor. -
getoway #5954 mycso
Gyere fel rendes néven és majd meg látjuk :)
Felmegyek belövöm az egész klánod aztán bann...ahogy ez lenni szokott.
Menö csávó vagy te és még én vagyok nagyképű :) -
getoway #5950 mycso
Hmm az jó
Látszik még nem nagyon játszogattatok jobb klánok, játékosok ellen..elcsodálkoznál.
Akkor a HK is noob clan ?"modjuk te is ott voltál vagy még vagy"
-
Gondolom tudsz olvasni (olvass vissza)....
röviden: a témával kapcsolatos, kulturált hangvételű, káromkodás mentes, stb...tehát fórumhoz illő hozzászólások azok amik itt maradnak.
Minek??? Felmegyek belövöm az egész klánod aztán bann...ahogy ez lenni szokott. -
Hát ha noobok ellen játszol, akkor valóban nem fognak kijönni...
Látszik még nem nagyon játszogattatok jobb klánok, játékosok ellen..elcsodálkoznál.
Legközelebb regisztráljatok, ha majd indul valami komolyabb kupasorozat. (CB-s Open Cup vagy esetleg ESL vagy NationalCup-ra) -
jzsolt #5947 Ez hihetetlen, hogy itt recskáztok egész nap a gép előtt hülyeségeken vitatkozva, ahelyett, hogy senki nem látogatná azt a szervert amelyik nem tetszik neki. Mennyivel egyszerűbb lenne mindenki élete... és mennyivel hosszabb? Szerintem itt most 3 nap alatt páran öregedtek vagy 5 évet :
-
getoway #5946 mycso
Gyere fel be fogunk és meg lássuk spawn hogy ki tudol e jönni :)
Ez is HK duma
Szép vagy te is a ló se csúnya "de azért ha ekkor isten vagy akkor miért nem hagytad bent azt üzit amit neked irtam ?
-
Demon86 #5945 myeso!
Azt azért megnézem ha csak 1 kijárat van akkor hogyan fogtok kijönni! Kicsit érdekes lesz a dolog! Egyedül ha csak 1 kijárat van akkor onnan kör végéig nem fogsz kijutni hogy tudjál valamit csinálni! Nem lesz szükségem arra hogy dobjak bármit is a spawnhelyre!! Sajnos mint már említettem s&g-be a táska határozza meg hova fogsz spawnolni és nem más!! Kilehet jönni deha olyas valaki csinálja aki tud lőni és elég jól ismeri a pályát akkor nem lesz egyszerű dolgod! Számtalanszor ilyenek miatt mentek le a szerveről amit wininbaba állít!! -
"Nekem persze hogy jó lesz, csak ölök és nem halok! "
Ebben azért nem lennék biztos....mindegyik, akár több ember által befogott spawnról is ki lehet jönni esetleg a spawn előtt 1mp-el a spawnra érkező füst, stinger, flash eső ami nehezíthet rajta. -
Winibaba #5943 a pályákat én is ismerem... -
Winibaba #5942 de figyelj már, nem a szobába lőtt be, hanem kijöttetek és utána lőtt.
Banyek...hagyjuk, tényleg nincs értelme... -
getoway #5941 © 7kyu
Igen tudom te voltál:)
És hagy mondjam hogy nem igazán értelek kivágtak vissza jössz és meg kérded hogy miért mondták neked hogy miért .
Erre te el kezded kötekedni és magyarázni hogy neked van igazad .
3 szóltam hogy játsszál ne magyaráz erre te hogy folytatod
Nem is csodálkozz ha ki vágnak mikor ilyen értetlen vagy .
Lehet hogy igazad van lehet hogy nem el mondtad amit akartál és itt a téma le van zárva.
Vagy azért jössz hogy játsszál vagy azért hogy fikázd a döntéseket.
Ha igen arra van más szerver is nem hivtalak te jöttél hozzánk
|FH|Ronin -
Demon86 #5940 7kyu!
Ha csak azt tetted volna amit most leirsz, hogy mögénk kerüljél azzal nem lett volna baj! De rálöttél a spawnhelyre, tehát spawnolás volt, mégha nem is szedtél le valakit! hamár 1 valakit szedsz le akkor már annak számít! De ebbe nem megyek bele mert már nem lényeges, csak az hogy felfagy háborodva!!
Winibaba!
pont hogy én jól fogok járni vele, mert ismerem a pályákat és tudod honnan lehet úgy lőni hogy csak 1 métert tegyél meg a spawnról!!
Minimóó!!
Szeretettel várlak, aztán bebízonyítom neked mekkor szemétség az hogy te egész kör alatt nem tudsz kijönni 1 adott szobából!! Nekem persze hogy jó lesz, csak ölök és nem halok! De te csak halsz és nem fogsz tudni mit tenni ellene! -
Winibaba #5939 Igaz -
Minimóóó #5938 nagy a szád... -
7kyu #5937 nana! Nem tudtam leszedni mindenkit, volt aki meglógott, bement egy másik szobába...
Az meg hogy hol vagyok azt én döntöm el, ez a játék része, amúgy meg után mentem volna az első lépcsőhöz, hogy mögétek kerüljek és megkössek pár embert. -
Minimóóó #5936 Ezzz késssz bakker hülyeségeken vitatkoztok..mindenki csak jártatja a száját ahelyett, hogy inkább lejátszanátok(mármint a játékban). Elméletben sokmindent meg lehet tenni, csak a gyakorlatban nem ugyanaz.
NC -
Winibaba #5935 aham...hát a következő spawnál jól járnál ;) -
Demon86 #5934 akkor viszont onnan soha az életbe senki nem fog tudni kijönni, tényleg komoly játék lesz! Néha gondolkozz már elazon mit irsz! Pont hogy a s&g-be a táska dönti el hova fogsz spawnolni! Tehát elég egyszerű dolgom lesz! Nem úgy mint bs-ben vagy vipben ahol az számit ki hol van! -
Demon86 #5933 Winibaba!
jólvan, akkor majd ezt szépen elfogom játszani veled, aztán megnézem mennyire leszel felháborodva! Megfogom várni hogy a spawn ajtóbol tegyél 1 lépést és lelőllek vagy lekötlek, aztán megérted az is mekkora szemétség!! Mivel nem tudsz ellene semmit se csinálni! -
Demon86 #5932 Winibaba!
Szerintem akár új akár nem új valakinek a pálya! Ha swatos vagy egyértelműen nem mész olyan helyre hogy ne tudd védeni a táskát! Az hogy te megvársz 3-4 másodpercet a spawnnal szembe az megint más dolog!
Szerinted 3-4 másodperc alatt kilehet valahonnan érni úgy hogy ne tudjanak lelőni?! Szerintem te nem tudod azt se ha személy szerint én állok spawnra és csak 3-4 másodpercet várok, mint állítolag akkor nem spawnolok, akkor onnan kör végéig senki nem fog tudni kijönni a spawnhelyről! Tehát ezt kérdőre vonni kár is! Semmi keresni valója nem volt fent, az hogy valaki felmegy az más dolog! Vannak véletlen spawnolások is, és ezért senki nem szólt még! Főleg ha a táska éppen ott van! Sajnos akkor onnan elég nehéz spawn nélkül elvinni! Az hogy gyerekek játszanak, szerintem van a játéknak 1 bizonyos korhatára! Az meg a szülők felelősége nem a miénk! Gyermeteg a hozzáállásotok! A spawn az spawn 3-4 másodperc meg nem elég ahoz hogy eltudj mozdulni onnan!! Arra sem igazán emlékszem mi mikor voltunk spawnon is úgy ahogy ti ezt állítjátok! Többfajta spawnolás van: van hogy megölsz mindenkit, a másik ha csak a stinget, flashet, füstöt dobod be hogy ne tudjanak megmozdulni! Egyébként se neked tettem fel a kérdést, de ez már mind1! -
Winibaba #5931 Az a spawnhely ahol a játékosok megszületnek. Ha a spawn területén, a születés pillanatában ölöd meg őket ( ezáltal esélyt se hagyva nekik ) az a spawnkill, ami valóban szemétség.
Mivel ti egy szobában születtetek, onnan kilépve már nem beszélhetünk spawnkillről ( pl. a spawnprotection sem véletlenül kapcsolódik ki ) max. kempelés. de még az se biztos, ha éppen arra járt.
-
Winibaba #5930 Háááát...
Az a baj, hogy bár ki van írva, de az agyatokba nincs bevésve, hogy mi is az a spawnkill. Előbb a fogalmakkal kéne tisztában lenni. Az meg nincs megírva, hogy hogyan játszón az ember, ha a szabályt betartja, miszerint nem megy spawnra, akkor baromira semmi közöd hozzá, hogy éppen mit csinál, főleg ha a pálya új neki, vagy esetleg fent van kedve tárgyakra lövöldözni, mindegy. Ahhoz mi közöd?
A másik meg, hogy jöttök azzal, hogy mi rontjuk a magyarok színvonalát mikor ti úgy bántok mindenkivel mint a ronggyal. Kultúra, meg profizmusra hivatkozva. Arról nem is beszélve, hogy elég sokan elfelejtik, hogy itt ez egy játék, amit esetleg gyerekek is játszanak.
Szerintem szavazzunk!
Ki szavaz arra, hogy bekaphatjátok?
-
Demon86 #5929 Dedóban érzed magad?? Máshol is kivágtak volna szó nélkül! De egyébként irva lett csak addigra kirugtak tehát nem láttad! Nem fogunk dedósat játszani! Amúgy mi spawn meg mi nem!!?? Ezt elég nehéz eldönteni! A táska még lent volt! Tehát neked semmi keresni valód nem lett volna fent! Szerintem ez eléggé világos! Néha jó lenne elgondolkozni mielött kérdőre veszitek az adminokat, meg a visszaéléseket! Fent voltál vagy nem? Ez a kérdés nem más! A válaszodat köszönöm!! :) -
7kyu #5928 Nem háborodtam fel, csak meglepődtem.
Mert 100% ra biztos vagyok benne, hogy nem volt spawn, de még ha az is lett volna akkor legalább 1 szer kellett volna szólni, hogy ezt ne csináljam... -
Demon86 #5927 7kyu!!
Szerintem ti nem tudtok olvasni! Alopból kivan irva hogy nem lehet! Akkor miért is vagy felháborodva?? Tanulj meg olvasni! IJ egyébként nem kell ezen ennyire felhúznod magad! Törődj bele! Meguntuk elég régen hogy jártassuk a szánk ez miatt meg az miatt! Alex te meg szakadj le rólam, mert veled nem lehet beszélni! Vagy fordítsam le a te stílusodba hogy megértsed?? Az admin móddnak semmi köze ha kiveszel 1 fegyvert! Próbálkozz és meglátod! Nem adminként volt kivéve hanem alapból! Tehát ezt most itt lezártam! Amúgy meg 7kyu az hogy admin miként tart rendet már mondtam semmi közötök hozzá! Olvass és megtudod! Nem lettél bannolva tehát nem kell felháborodni!