• Demon86
    Egyébként tegnapi észrevételem:

Nem itt hanem szerveren!! Amég még Bs-ben volt a szeró és 1 magyartól elvettük a fegyverét! Az első persze megkérdezte miért! Aztán ahogy mondtuk neki miért, akkor felvolt háborodva hogy nem csinálta! Na azért ez kicsit sántított, mert csinálta! Majd jött a káromkodás és duzzogva lelépet a szerverről! Nos utánna nemsokkal amint irta Alex lefagyott a szerver! Nem-nem mi állítottuk le, csak azért hogy visszarakjuk azokat a fegyvereket amiket kivettünk bs miatt! Majd S&G-be raktuk! 1 külföldi illető aki sokszor járt már nálunk, úgyszintén ellett véve a fegyvere bizonyos ok miatt!! Az első neki is a kérdés volt hogy miért! Ellett mondva neki, és érdekes nem volt felháborodva rajta mert belátta hogy tényleg ott volt!! Bocsánatot kért és vissza lett adva a fegyvere!

Tanulság: A magyar felháborodik mindenen, mert mi azt hisszük mindent szabad, belátni a hibát minek magyar szerveren vagyok akkor én vagyok a király! Nos leszögezem ez nem így működik nálunk! Ha a külföldi belátja ha olyat csinál akkor mi magyarok miért nem vagyunk rá képesek!? Sokaknak túl nagy az egója ehez! Adminok is tévedhetnek, de felháborodni meg szidni nem kell érte ha meglehet normálisan is bezélni! Számtalanszor hibáztam már én is, mégis képes voltam bocsánatot kérni és vissza adtam vagy levettem a bannt az illetőröl! Veletek az a baj hogy amég ezt nem látjkátok be, addig nem fogunk semmit sem tenni!

Köszönöm!

Ui.:Igaz irtam hogy nem irok ide többet de attól még olvasom, ésha olyat olvasok akkor leírom az én meglátásomat!