6531
-
ladista #5925 Hmmm...te nem Anonymus23 "alt"-ja vagy?
-
AlexCross #5923 igaz, kedves mycso, meg kéne nézni, hogy ki az, aki valóban csak beszólogatni jár ide.... -
Winibaba #5922 Erről beszélünk mióta.
De mi vagyunk a trágár, rosszindulatúak. Főleg én!
Ha valaki nem tudja miről van szó, akkor fel kell menni megnézni, mielőtt ide írogatnak, másokat támadva, holott azt se tudják miről van szó.
( nem akarok célozgatni ) -
AlexCross #5921 sokadjára történik ilyesmi, csak most éppen veled. -
7kyu #5920 Hát gyerekek szomorú mai élményemet mesélném el
Felmentem az FH szeróra (a többi üres volt), elvoltam mint a befőtt kb. fél óra után jöttek a problémák: a kórházas pályán történ az eset. Swatos voltam. Sikerült felmennem az emeletre és ott elbújtam. Ráláttam a spawnjukra. Újraszülettek, vártam 3-4 másodpercet miután kijöttek a szobából és aztán elkezdtem leszedni őket. És repültem a szeróról.
Visszamentem megkérdezni, hogy miért lettem kirúgva. Azt mondták, hogy spawnotam. Én írtam, hogy az már régen nem volt az, és különben is figyelmeztethettetek volna... Erre a csapatrádióból megszólal egy hang mintha a fejemet le akarná harapni, hogy hagyjam már abba a veszekedést és játszak inkább. Erre én meg csak annyit írtam, hogy veletek nem lehet és kiléptem a picsába.
És ez nem fikázás, ez tény, ez megtörtént!!! -
Anonymus20 #5906 HST? Egy klán lenne az utolsó ahova csatlakoznék Nem tom te mit jártatod a szádat itten. Hogy megszaporodott a fórumba írók száma, persze ha valakinek segítség kell, max 4-5 ember ír ide. -
Demon86 #5905 Egyébként tegnapi észrevételem:
Nem itt hanem szerveren!! Amég még Bs-ben volt a szeró és 1 magyartól elvettük a fegyverét! Az első persze megkérdezte miért! Aztán ahogy mondtuk neki miért, akkor felvolt háborodva hogy nem csinálta! Na azért ez kicsit sántított, mert csinálta! Majd jött a káromkodás és duzzogva lelépet a szerverről! Nos utánna nemsokkal amint irta Alex lefagyott a szerver! Nem-nem mi állítottuk le, csak azért hogy visszarakjuk azokat a fegyvereket amiket kivettünk bs miatt! Majd S&G-be raktuk! 1 külföldi illető aki sokszor járt már nálunk, úgyszintén ellett véve a fegyvere bizonyos ok miatt!! Az első neki is a kérdés volt hogy miért! Ellett mondva neki, és érdekes nem volt felháborodva rajta mert belátta hogy tényleg ott volt!! Bocsánatot kért és vissza lett adva a fegyvere!
Tanulság: A magyar felháborodik mindenen, mert mi azt hisszük mindent szabad, belátni a hibát minek magyar szerveren vagyok akkor én vagyok a király! Nos leszögezem ez nem így működik nálunk! Ha a külföldi belátja ha olyat csinál akkor mi magyarok miért nem vagyunk rá képesek!? Sokaknak túl nagy az egója ehez! Adminok is tévedhetnek, de felháborodni meg szidni nem kell érte ha meglehet normálisan is bezélni! Számtalanszor hibáztam már én is, mégis képes voltam bocsánatot kérni és vissza adtam vagy levettem a bannt az illetőröl! Veletek az a baj hogy amég ezt nem látjkátok be, addig nem fogunk semmit sem tenni!
Köszönöm!
Ui.:Igaz irtam hogy nem irok ide többet de attól még olvasom, ésha olyat olvasok akkor leírom az én meglátásomat! -
Demon86 #5904 Szia Tarajos!
Szívesen látunk mindenkit amég normális körülmények között tud játszani! Ha netalántán össze jön lesz fent pár értelmes külföldi is akikkel tényleg jó meccseket lehet játszani!
Szia -
ladista #5900 igazad van, végülis valami ratyi HST oszlopos tagja volt, azok tényleg low-klánként voltak titulálva, nem tudom, mit jártatja a száját itten -
ladista #5899 és FUN és vLr, te lámi! :D -
getoway #5876 © Anonymus20
He he olyankor szoktál meg kérdezni de miért low vagy cheat tartasz stb stb
Na ez az én kedvencem
:)))
na ez a szánalmas
-
#5865 Flémet fejezzétek be, utoljára szóltam.;-) -
getoway #5863 © JohnTrucker
Tudom hogy nem változik itt semmi mert a gyökérnek csak az a jó a,it ök csinálnak .
Nem érdekel különösebben "magyarul mond va leszarom"
Ha valamelyiket meg látom ki vágom "eddig is meg voltam ez után is meg leszek"
UAC az mindig van
Ha gondolod gyere fel akár mikor adj egy mach id és megyek
-
JohnTrucker #5862 getoway ne is strapáld magad itt semmi sem fog változni...
A lényeg az, hogy ha nem fogsz alkalmazkodni te az összes társaddal ehhez a közösséghez, és a szervert sem úgy fogjátok üzemeltetni ahogy azt itt elvárják akkor szarok lesztek és azok is maradtok.
Ez itt a hozzáállás. És persze mindenki csal. Remélem mindig használsz UAC-ot mert ha nem akkor különös képpen egy bunkó csiter vagy.
Nekem már tévézés közben is fut de a folyamatos vádaskodások így sem szűnnek... -
jzsolt #5861 Én még nem adok igazat senkinek, de a kritikus pillanatban tuti beállok valaki mellé -
getoway #5858 © JohnTrucker
Igazad van nem tudom kinek irtad :)
De igazad van 100% an
-
jzsolt #5857 juuj most látom milyen qrva népszerű szerverem volt... milyen sok szó esik róla még midnig... azonnal elérzékenyülök...most -
JohnTrucker #5854 Egyesekkel ellentétben nem nevesítek. Nem is szükséges ide írnom van 2-3 ember aki folyton rinyál hogy minden szerverről banolják folyton persze azt már nem adja elő miért történik mindez.
A HRDS folyamatos kereszttűz alatt állt mindig is. Ez a mai napig sem változott.
Az egész swatos társadalmat pár ember teszi olyanná amilyen. Ez van. -
Winibaba #5852 Hát hogy te most meg miről beszélsz...? :D
Senki nem kavarta a szart, amíg fel nem jöttek az FH-sok. A HRDS-t meg pláne nem fikázta főleg nem "szarozta, mocskolta" senki.
És ki az a két ember, akit minden szerverről bannoltak?
-
JohnTrucker #5850 Az semmi, az én csiter testemért egyenesen rajong egy ősi hívem! -
jzsolt #5849 Én csak azért járok ide mert szeretik a dinnyémet -
JohnTrucker #5848 Na tessék egy komoly ember akinek van egy megfontolt hozzászólása
Tarajos nem köpködni jött fel nem úgy mint mások.
Ezen a fórumon 2 ember van aki folyamatosan szarozza mocskolja a HRDS szervert és az ott lévő adminokat, mégpedig az a 2 ember akit már minden szerverről banoltak.
Természetesen én vagyok a hülye, de úgy gondolom ha egy közösségnek baja van 2 emberrel akkor nem feltétlen az egész közösséggel van a baj.
És ez a baja a mai szervereknek és az egész játék kultúrájának, hogy van 2-3 ember akik 891 álnével másznak fel a szerverekre és züllesztik.
Ez a probléma már nagyon régóta mevan és senki sem tudta ezt kezelni.
Bárhol jelennek meg ott csak okoskodás csiterezés vádaskodás és vergődés van. Ez egy folyamatos probléma.
Nekem ezzel nincs is bajom mert nem érint nagyon ritka hogy jáccom, a gond az hogy nyilvánosan fórumokon játékban és egyéb helyeken köpködnek olyan emberek akikkel nem őriztünk együtt disznót, nem voltam ott mellettük kiskorukban mikor a komplexusuk kialakult semmi joguk nincs vádaskodni.
Jó lenne emberek elgondolkodni ki miért jár ide és miért jár a szerverekre, akinek csak annyi a szórakozás hogy kavarja a szart, annak nem lenne rossz kicsit magába szállni. -
jzsolt #5847 Jelentkezem mint HRDS! Winibaba kolegína jól beszél, csöcskovban szalad -
Winibaba #5846 Az ex!tes nem tűnt el. Hrds is van csak most HSGS a neve, mert csöcskovban fut. -
jzsolt #5845 Igen, úgy van ahogy mondod, neked van igazad... nem tudok vitatkozni -
#5844 Sziasztok
Érdekelne az a szerver,amiről Demon86 kolléga :) beszél,hogy jó híre van,és külföldről is szívesen jönnek át hozzánk játszani...
Csatlakoznék énis az aktív tagok táborába(hogy oda járok játszani :D)
Sokat játszottam régebben a Swat4-el :)
Most újra megjött a kedvem,ahogy benéztem ebbe a topikba...
Szerintem a 2 eltűnt magyar szerver volt a legjobb...
Az egyik a Hungarian Rapid Deployment Server(HRDS),a másik az Ex!tes szerver(ek)...
egyik szerveren sem ökörködött senki,mert mind a kettőt szépen rendben tartották az adminok,de eltűnt mind a kettő... :S
A HRDS már régebben... -
#5843 Aha, de akkor vajon miért irogatsz ide, illetve miért reagálsz a válaszoddal szinte minden itt elhangzottra???
Egyébként amiről itt szó van, hogy értsd: ez egy játék, taktikai FPS ennek is az online részéről szól a topik nagy általánosságban. Vannak szerverek/klánok: jók/nemjók/szarok/bunkók/stb...
Illetve van maga a játék, amihez nagyon sok "al-program"tartozik (pl.: anticsít, kommunikációs programok, szerver programok, modok, stb. ..)
Tehát rengeteg mindenről lehet itt beszélgetni A JÁTÉKKAL KAPCSOLATBAN!!!
Vannak akik szeretik ezt a játékot és játszanak is vele, általában azok írnak ide, illetve vannak azok akik még nem vagy már nem játszanak vele, de érdekli őket, mert szeretik/szeretnék ezt a játékot na ők is irogatnak ide.
Meg vagy te, akit nem érdekel ez az egész és te is ide írsz (mostanában elég gyakran)... (próbáltan finom lenni, de remélem érzed az iróniát) -
JohnTrucker #5842 Jaky nincs min csodálkozni
Amíg nem kötöttek bele mindenkibe nincs leállás! Itt ez a szokás.... -
jzsolt #5841 Halkan felhívnám a kedves közönség figyelmét a nem annyira rejtett múlt időre! Na ez a különbség köztünk, hogy én már túl vagyok ezen az egész idiótaságon, ti meg még mindig itt veritek a nyálatokat emiatt... ennyi -
Winibaba #5840 Nem is tudom kik csinálták ugyanezt pont egy éve. -
#5839 Top 8. a topik, talán nem flémmel kéne ezen a helyen lenni srácok.;-) -
Winibaba #5838 És IGEN! -
#5837 "Talán szerinted az hogy más ipvel jössz fel az nem azt jelenti hogy nem fogunk rájönni!! Csakhogy tud egyébb okok miatt kiderül, de nem áll szándékunkban minden egyes ip-teket meg álneveteket bannolgatni!"
Nem szerintem, hanem ez így van!
Többször volt már találgatás, hogy kiez???
Mint írtam ha a saját nevemen megyek alapból rögtön bann, ha álnéven és visszafogottan játszom akkor órákig elvagyok.
--> ezek eléggé azt bizonyítják, hogy bizony nem mindig tudjátok megállapítani ki-kicsoda.
Ja és mint írtam lentebb (ezt is) ha belelendülök a játékba akkor bann.
--> leírom, hogy érthető legyen: ha a nevemen játszom bann, ha nem és szarul megy akkor maradhatok ha jól megy bann!!! (noob gamer = game - jó gamer bann)
"Amúgy meg mi volt régen szerintem az a múlt amivel nem kellene foglalkozni, mert mindent meglehet beszélni értelemesen! Rá kell szánnod magad!!"
Érdekes, mint leírtam Roninnak volt baja velem folyamatosan akkor ÉN mire is szánjam rá magam? (én azóta is továbbra is kulturáltan, normális hangnemben beszéltem vele)
Egyébként még azon volt mindig a meglepődés amikor régebben felmentem a szerótokra, hogy én 1.1-es játékos vagyok és 1-2 társad szerint én TSS-ben nem játszhatok ilyen jól, csak is csíttel...pfff pl.: egy BS mérkőzés között semmi különbség nincs (az a pár új map meg 1-2 fegyver...) illetve még 1 dolog már akkor régóta játszogattam a TSS-el, amikor a klánotoknak még híre-hamva sem volt általában S&G módban és csak newmap-os szervereken (csak külföldi szerók voltak azokból is elég kevés) --> na innen az pálya/fegyver ismeret. -
Demon86 #5836 Szerbusz myeso!
Talán szerinted az hogy más ipvel jössz fel az nem azt jelenti hogy nem fogunk rájönni!! Csakhogy tud egyébb okok miatt kiderül, de nem áll szándékunkban minden egyes ip-teket meg álneveteket bannolgatni! Ha erről lenne szó akkor 1 magyar nem játszana fent a szerveren! De valószínüleg tartom azt a dolgot is hogy mi sem szólunk bele hogyan miként csinálja a saját dolgát! Senki nem mondhatja meg mit csinálunk a szerveren amiért mi fizetünk! Az hogy valaki bant kap jogtalanul, nem lehet kideríteni! Mivel mindenkinek van rossz napja, és előfordul hogy meggondolatlanul cselekszik! Csak itt a legtöbbekkel az a baj, hogy ezzel tönkrevágják mint magukat mint azokat akik csak játszani akarnak! Előfordul olyan is hogy lebannolunk valakit és másik névvel ipvel jön vissza és folytatja! Ebből nemcsak nekem van elegem, hanem mindenkinek! Ilyenkor derül ki milyen moderálatlan bunkók a magyarok! Ezt is nehéz nyomon követni, mert nem minden nap vagyunk a gépnél és nézzük a szervert! Amúgy meg mi volt régen szerintem az a múlt amivel nem kellene foglalkozni, mert mindent meglehet beszélni értelemesen! Rá kell szánnod magad!! Az megint kérdéses, amit sokan megtudnak egymás után csinálni elég sokszor! Ismerem a játékot tisztában vagyok a bugokkal is, és kicsit feltűnő ha valaki egyik napról a másikra hihetetlen jól játszik! Nem tartom béna játékosnak, mert nem vagyok az! Soha nem rúgtam ki aki jobb nálam, mivel nem is tudok sokmindenkit felsorólni! Ebbe beletartozik sokakkal nem játszottam még! Pl: 1.1-ben nem is játszok, bár nem is fogok mert nekem az lassu! Bárki mondhat bármit, tudom kik azok stetiben akik jól játszanak, és soha 1 darab cheatet nem kaptam tőlük, és én se irtam rájuk! Tisztelem őket mert tudnak játszani, ahogy engem is tisztelnek! Szerintem itt nem sokan tudták ezt elérni, főleg nem oda illő viselkedéssel!!
Nekem személy szerint nincs tobb hozzáfűzni valóm!
Szerbusz myeso!
Alex!
Látom zavar téged az a tény hogy én felmerem vállalni ki vagyok! Kimerek állni magamért! Kissebségi-komplexusom?? Na azért ezt megint nem állítanám, mivel nem ismersz így szerintem megint akkora hülyeséget irtál mint a ház! A kérdést nem egyszer tettem fel! Ismételni nem fogok, mert nem tartalak értelmi fogyatékosnak! Csakha feltesznek 1 kérdést akkor illik rá válaszolni!! Nem visszaszolni, meg nekiesni bárkinek! A képemmel kapcsolatban, gratulálni tudok! Nekem ez a stílusom a való életben, ha zavar akkor ij és egyéni problémád! Ha nem tetszik ne nézegesd és nem is kértelek rá! A pofátlan nem én vagyok hanem ezek szerint megmutattad hogy csak ehez értesz! Nem baj majd talán késöbb!!
Winibaba!!
Szerintem te sem olvastad el rendesen mit irtam! " Akinek nem ingere nem veszi fel! " " Tisztelet a kivételnek! "
Nem is lényeg irtam hol találtok meg, mert én bevállalom ki vagyok és nem használok állneveket!!
Szép Estét! -
jzsolt #5835 ááá...baj lehet egy autóval, munkahellyel, anyagi helyzettel... viszont egy játékból ilyen hisztériát csinálni az nem baj, hanem szánalom -
JohnTrucker #5834 Itt a baj már nem kicsi. -
Winibaba #5833 szia!
Igaz a képet nem kellett volna, meg is bántam kicsit...
Azért poén volt, nem? -
AlexCross #5832 szia mycso! -
#5831 Na akkor megkérem az iszonyat gazdag, hatalmas tudással rendelkező FH tagokat, hogy próbáljanak meg normális hangnemben, káromkodás nélkül és valamelyest a magyar helyesírás szabályainak megfelelően ide írni.
pl.: nagyon sokat tanulhatnátok a kulturáltan fórumozó: Demon86 klán társatoktól.
Daemon86: mivel a szerveretek jelszó nélküli publik szerver, ezért bárki felmehet rá.
Természetesen megérdemli a kicket/bannt ha ezt kivívja maga ellen (csalás, pofázás, káromkodás, szabályok be nem tartása).
Viszont, ha ok nélküli bannolgatásba fogtok akkor az eddig itt elterjedt vélemény fog rólatok kialakulni/elterjedni.
Én a szervereteken emlékeim szerint nem káromkodtam/csítereztem/TK-ztam (persze volt, hogy az adminok csak úgy szidták az anyámat, gondolom nekik megengedett) js és természetesen le csítereztek majd bann.
Miért is mentem vissza???? Ja persze, hogy megtudjam mi is volt a probléma....természetesen jött az anyázás majd bann.
"ip váltás! Komolyan hülyének néztek minket!? Szerinted hányszor tudsz/tudtok úgy ip-t váltani, hogy
ne tudjam/tudjuk kivagy??"
Valószínűleg akárhányszor...legalábbis az észrevételeim szerint.
Ha felmásztam álnéven és csak "játszogattam" (közben itthoni dolgok intézése, stb) akkor nem jött a bann (itt jegyzem meg, ha a saját nevemen megyek fel akkor kb.: 25-30-ig tudok fent lenni), aztán ha elkezdek komolyan játszani akkor általában csíterezés majd bann.
Hát ennyi...nekem sosem volt bajom egyik tagotokkal sem, Ronin állt úgy hozzám már a HK-s tagsága alatt is, hogy én mekkora csaló, stb.. vagyok aztán ezek szerint Ő miatta nem játszhatok a szervereteken. (végülis nem rossz indok, de akkor ti is csak félre beszéltek, hülyeségeket mondtok másokról...)
Winibaba: tényleg nem kellene másnak a képét betenni ezt már mondtam régebben is legalább 2x
-
jzsolt #5830 Ettem fasza lazacot... királyság volt csak ráizzadt a picsánk a motorra
Látom hangulat még mindig megvan...fasza gyerekek, gratulálok