• JohnTrucker
    Na tessék egy komoly ember akinek van egy megfontolt hozzászólása
    Tarajos nem köpködni jött fel nem úgy mint mások.
    Ezen a fórumon 2 ember van aki folyamatosan szarozza mocskolja a HRDS szervert és az ott lévő adminokat, mégpedig az a 2 ember akit már minden szerverről banoltak.
    Természetesen én vagyok a hülye, de úgy gondolom ha egy közösségnek baja van 2 emberrel akkor nem feltétlen az egész közösséggel van a baj.
    És ez a baja a mai szervereknek és az egész játék kultúrájának, hogy van 2-3 ember akik 891 álnével másznak fel a szerverekre és züllesztik.
    Ez a probléma már nagyon régóta mevan és senki sem tudta ezt kezelni.
    Bárhol jelennek meg ott csak okoskodás csiterezés vádaskodás és vergődés van. Ez egy folyamatos probléma.
    Nekem ezzel nincs is bajom mert nem érint nagyon ritka hogy jáccom, a gond az hogy nyilvánosan fórumokon játékban és egyéb helyeken köpködnek olyan emberek akikkel nem őriztünk együtt disznót, nem voltam ott mellettük kiskorukban mikor a komplexusuk kialakult semmi joguk nincs vádaskodni.
    Jó lenne emberek elgondolkodni ki miért jár ide és miért jár a szerverekre, akinek csak annyi a szórakozás hogy kavarja a szart, annak nem lenne rossz kicsit magába szállni.